چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

كسي جرمن و انسيه(ارنواز)انساني نيس تو سايت :-<

مگه کلاس 7:30 هم وجود داره؟؟؟؟ :(( :-ss

خوابگاه یه نفره من چند جا دیده بودم (البته واسه پزشکی ها و کسایی که دکترا میگیرن بود، نمی دونم به بقیه هم میدن یا نه )

سر یه کلاس 20 نفره و اکثرن خرخون تمام میشه امید داشت به میزانی لودگی دانشجویی ؟! : |

به نقل از AMiR.R :
مگه کلاس 7:30 هم وجود داره؟؟؟؟ :(( :-ss

خوابگاه یه نفره من چند جا دیده بودم (البته واسه پزشکی ها و کسایی که دکترا میگیرن بود، نمی دونم به بقیه هم میدن یا نه )
بله هست
کلاس 7 صبح هم دارید
منتها زودتر از اون قانون حراست نمیزاره

دانشکده ما آره!

اتاق یه نفره میخوام یعنی چی؟ آدم میره دانشگاه و خوابگاه که یاد بگیره با آدمای متفاوت چجوری کنار بیاد.

چرا فقط فکر میکنین کلاسای صُب زود خواب آوره؟ :-? عایا ب کلاس معارف ساعت 1 الی 3 بعد از ظهر نیاندیشیده اید؟ (:|

خوشم مياد انتخاب رشته نكردم ،وايستاديم سال بعد >:D<

اغا من تربيت معلم قبول ميشدم نرفتم :)

به نقل از بهزاد 93 :
کلاسای معارف رو تاجایی که میتونین بپیچونین .. اگه استادتون حضورغیاب نمیکنه و نمره نمیده به حضور درکلاس اصن همشو بپیچونین :-"

ما که شانس نداشتیم همه عمومیا اتفقا تاکید زیادی روی حضور غیاب داشتن!! :| اصن یکی از معیاراشون واسه نمره همین بود!!
بعد اکثرا هم موقع حضور غیاب مثه جغد نیگا میکنن ببینن یکی واسه 2 نفر نگه!! یا اصن بعضی قیافه ها واسشون آشنا میزنه همیشه! بعضیارم خوب عکساشونم دارن دستشون دیگه مطابقت میدادن :|

من اصن قبل یونی فکر میکردم قراره همه کلاس عمومیا رو بپیچونمولی اوضاع سخت تر ازین حرفا بود #:-S

به نقل از .waha. :
سر یه کلاس 20 نفره و اکثرن خرخون تمام میشه امید داشت به میزانی لودگی دانشجویی ؟! : |
ما دبیرستان یه همچین کلاسی بود یکی از کلاس هامون، چیزی جز تابلو شدن نصیب آدم نمیشه بعد از تیکه انداختن و .. :|
دیگه دانشگاه که بماند

چرا فقط فکر میکنین کلاسای صُب زود خواب آوره؟ :-? عایا ب کلاس معارف ساعت 1 الی 3 بعد از ظهر نیاندیشیده اید؟
اون قدر بده که نمیشه بهش اندیشید خوب :))

نه فرزانه،بیدار شدن از خواب عذاب آوره. :-< ترم پیش یه کلاس 7.5 داشتم واقعا پدرم دراومد :-<
اون کلاسای بعد ار ظهرُ آدم میخوابه :-"

واقعا منم همیشه آرزوم بوده با یکی از این استادایی که تعریف میکنن "کلاسش تشکیل نمیشه - واسش مهم نیست سر کلاس نریم - امتحانشو تقریبا سفید دادم شدم 19" کلاس داشته باشم. مرتیکه نهج البلاغه به من داده 15! :|

به نقل از فهــــیم :
اتاق یه نفره میخوام یعنی چی؟ آدم میره دانشگاه و خوابگاه که یاد بگیره با آدمای متفاوت چجوری کنار بیاد.
کنار اومدن یه چیزه، زندگی کردن یه چیز دیگه! :-"
من خودم پیش بینی میکنم که با هم اتاقیام به مشکل بخورم! (حقیقتا دوستای بسیار صبوری داشتم تا الان :-" ) واسه همین دنبال اتاق یک یا دو نفره ام! ;D

به نقل از شــقایــق :
نه فرزانه،بیدار شدن از خواب عذاب آوره. :-< ترم پیش یه کلاس 7.5 داشتم واقعا پدرم دراومد :-<
اون کلاسای بعد ار ظهرُ آدم میخوابه :-"

منم ترم پیش ی 7:30 داشتم :)) :| درس 3واحدی، استاد گند اخلاق :))
کلی تلاش کردم برم کلاساشو تا قبل عید موفق بودم، بعدش دیگه نرفتم، 3بارم حضور غیاب کرد نبودم :)) ;;) :-L

اینایی که می‌گن کلاس 7.30 داشتم پدرم دراومد :-""

اینا که کلاس نمی‌رفتن می‌گرفتن می‌خوابیدن بعد از عذاب وجدان کلاس نرفتن پدرشون در میومد :-"""""""""""

به نقل از سیاوش :
اینایی که می‌گن کلاس 7.30 داشتم پدرم دراومد :-""

اینا که کلاس نمی‌رفتن می‌گرفتن می‌خوابیدن بعد از عذاب وجدان کلاس نرفتن پدرشون در میومد :-"""""""""""

با من بودی یا خودت؟ :-" :))

به نقل از Fateme.RMA :
کنار اومدن یه چیزه، زندگی کردن یه چیز دیگه! :-"
من خودم پیش بینی میکنم که با هم اتاقیام به مشکل بخورم! (حقیقتا دوستای بسیار صبوری داشتم تا الان :-" ) واسه همین دنبال اتاق یک یا دو نفره ام! ;D
برو خوابگاه متاهل ها :))

به نقل از Lily Delicated :
برو خوابگاه متاهل ها :))
عه راس میگی قبلن باهم در این رابطه بحث کرده بودیم! :)) خوب شد یادآوری کردی! :)) ولی خوب همونشم باید با یه نفر دیگه رفت که شاید واسه من غیر قابل تحمل باشه! =)) =))

به نقل از Fateme.RMA :
عه راس میگی قبلن باهم در این رابطه بحث کرده بودیم! :)) خوب شد یادآوری کردی! :)) ولی خوب همونشم باید با یه نفر دیگه رفت که شاید واسه من غیر قابل تحمل باشه! =)) =))
به خانم معتمدی بسپار برات یه قابل تحملشو گیر میاره ;D کلا در این زمینه خیلی کارش درسته :))

به نقل از Lily Delicated :
به خانم معتمدی بسپار برات یه قابل تحملشو گیر میاره ;D کلا در این زمینه خیلی کارش درسته :))
عه من باهاش کلاس نداشتم! ینی واسه غیر آشناهام پیدا میکنه؟! =)) من برم شرایط خوابگاهو دربیارم؟! =))

به نقل از شــقایــق :
با من بودی یا خودت؟ :-" :))

من که کلاس 7.5 نداشتم :-""

با تو بودم حتما :-"

Back
بالا