من میخوام کتابارو بگیرم،جلد کنم،چسب بزنمبه نقل از نـــســـریـــن. :بعد یه چیزی،رفتین دانشگاه از همون ترم اول شروع نکنین همه ی کتاب ها رو بخرینتا آخر کارشناسی بدبخت میشین! تازه خوابگاهی ها که بدتر!بعدا بخوان اینا رو برگردونن خیلیاشم اصلا به درد ارشد نمیخوره!
از سال بالاییا ،کتابخونه اینا جور کنین
فقط ترم های بعد یه سری کتابای اصلی رو بگیرین
رتبه تک رقمی مملکتمون هرچی میخواد بزنهبه نقل از آنــا :ميشه عكس برگردون باربى هم بزنيم به كتابامون؟؟![]()
![]()
الان میخواستم پست یزارم میدونستید آنا تک تک پستای این تاپیک رو میخونه ، ولی چون هم رتبه نیستیم ج مارو نمیده؟به نقل از آنــا :ميشه عكس برگردون باربى هم بزنيم به كتابامون؟؟![]()
![]()
به نقل از غـزالـه :من میخوام کتابارو بگیرم،جلد کنم،چسب بزنم![]()
اصن هرجور راحتینبه نقل از آنــا :ميشه عكس برگردون باربى هم بزنيم به كتابامون؟؟![]()
![]()
اگه میشه تیترا روهم با قرمز بنویسین مشخص باشهبه نقل از میم ح میم دال :مرسی پیشرفت تاپیک![]()
اگر قصد دارید جزو آدمهای محبوب باشید (مخصوصا پسرها) از همون روز اول برگه کاغذ A4 بردارید برای جزوه نوشتن و کامل بنویسید. صدای کلاس رو هم ضبط کنید
![]()
من میخوام دفتر کلاسوری بردارم ازون خوشگل خوشرنگا از روز اولم همونجا مینویسمبه نقل از میم ح میم دال :مرسی پیشرفت تاپیک![]()
اگر قصد دارید جزو آدمهای محبوب باشید (مخصوصا پسرها) از همون روز اول برگه کاغذ A4 بردارید برای جزوه نوشتن و کامل بنویسید. صدای کلاس رو هم ضبط کنید
![]()
انجمن علمی سال اولی ها نمیتونن شرکت کنند چون شرط معدل و گذروندن یه تعداد واحد مشخص داره،بعد سیستم هم اینطوریه که انتخابات برگزار میشه تو سطح دانشکده و بچه ها رای میارنبه نقل از Lily Delicated :نمیشه تهش یکی اینا رو خلاصه کنه؟ ما یادمون میره خب!
حافظه در حد جلبک![]()
بعد ما همون هفته اول بخوایم بریم انجمن علمی ما رو راه میدن؟
دوستم که امیرکبیر بود میگفت سال اولی ها رو تو تیم رباتیک دانشگاه راه نمیدن!
انجمن علمی خیلی وقت میگیره؟
یه نکته خیلی مهم، تو تهران چه تمهیداتی(املاش همینه؟) بیندیشیم تا تو مترو یا BRT جیبمون رو نزنن؟زیاد جیب میزنن اینجور جاهای شلوغ؟
به نقل از فهـــیمه :چی شده؟ به منم بگین![]()
کیف پول هم کش میرن تو اتوبوس؟؟؟؟ وقتی تو جیب پشت شلوارت باشه؟؟؟به نقل از نـــســـریـــن. :انجمن علمی سال اولی ها نمیتونن شرکت کنند چون شرط معدل و گذروندن یه تعداد واحد مشخص داره،بعد سیستم هم اینطوریه که انتخابات برگزار میشه تو سطح دانشکده و بچه ها رای میارن
میتونه خیلی وقت گیر باشه انجمن علمی،بسته به اینکه چقدر انجمن فعالی باشه و درصدد برگزاری برنامه های مختلف باشه،اصولا باید بتونی خوب برنامه بریزی که به درست لطمه نخوره ولی خیلی هم مورد هست که بچه ها بارفتن انجمن معدلشون بالاتر میشه
کیف کولی رو به هیچ وجه روی کولتون نذارین تو BRTخصوصا،کلا وسایلتونو نزدیک خودتون نگه دارین!
به نقل از غـزالـه :بگو فرز بیاد اعلام عمومی کنه
![]()
×خوابگاها اتو و ماشین لباسشویی دارن؟![]()
معمولا دارنبه نقل از غـزالـه :خوابگاها اتو و ماشین لباسشویی دارن؟![]()
تو BRT وقتایی که شلوغه ممکنه پیش بیاد..من یه دفعه دوستم همین کوله پشتی رو روی کولش انداخته بود وقتی رسیده بود به مقصد فهمیده بود کلا کیف پول و اینا رو زدن..حواستون باشه بالاخره وقتایی که شلوغهبه نقل از masijoon :کیف پول هم کش میرن تو اتوبوس؟؟؟؟ وقتی تو جیب پشت شلوارت باشه؟؟؟