چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

به نقل از پوریا عابدی :
مثل دبیرستان نیست ک ب مدت مو و ریش گیر بدن ک؟ :))
تو مدرسه شما به ریش اینا گیر میدادن؟ :-"
من ریشام تا کمرم هم رسید کسی گیر نداد. :-" کلاً کاری به اوضاع بچه ها نداشتن

به نقل از پوریا عابدی :
مثل دبیرستان نیست ک ب مدت مو و ریش گیر بدن ک؟ :))
نه ولی بعضی استادا پیدا میشن که به خاطر این مسائل نمره کم میدن :-< ... من خودم 6 واحد با یه استاد مزخرفی به ناچار ورداشتم جفتش بهم داد 13 ... خودش مستقیما بهم گفت یکی از دلایلش همین بوده :|

به نقل از بهزاد 93 :
نه ولی بعضی استادا پیدا میشن که به خاطر این مسائل نمره کم میدن :-< ... من خودم 6 واحد با یه استاد مزخرفی به ناچار ورداشتم جفتش بهم داد 13 ... خودش مستقیما بهم گفت یکی از دلایلش همین بوده :|
یعنی دلیلش داشتن ریش بود یا نداشتنش؟

واقعا به خاطر ریش؟؟؟
:))
من هرچی این تاپیک رو می خونم از دانشگاه نا امید میشم :))
اصلا تصور خیلی بهتری داشتم :(

به نقل از SalehM :
یعنی دلیلش داشتن ریش بود یا نداشتنش؟
ریش نداشتن ،پوشیدن آستین کوتاه و همچنین موی بلند :|

به نقل از SalehM :
تو مدرسه شما به ریش اینا گیر میدادن؟ :-"
من ریشام تا کمرم هم رسید کسی گیر نداد. :-" کلاً کاری به اوضاع بچه ها نداشتن

مطمئنی اون ریشت بوده که به کمرت رسیده؟؟؟؟ :)) :))

از دزد هم نترسید..دزدم یکی عین خودمونه منتهی شغلش غیر مجازه ...و دقیقا مثه گربس اون بیشتر میترسه تا شما

به نقل از AMiR.R :
واقعا به خاطر ریش؟؟؟
:))
من هرچی این تاپیک رو می خونم از دانشگاه نا امید میشم :))
اصلا تصور خیلی بهتری داشتم :(
آخه این استادمون استثناس ... ایشون به همراه کامران دانشجو و یکی از استادای فیزیکمون تو دوره دکتراشون تو یکی از دانشگاههای انگلیس، یه شب کتابخونه دانشگاهشونو آتیش زدن و فرار کردن اومدن ایران :|
بعدش مدرک دکترای تقبلی بهشون دادن شدن استاد :|

گیر ک چ عرض کنم.کلا ناظم وقتی صدام کرد باز یا کسی رو زده بودم یا پیراهن کسی پاره شده بود گردن من افتاده بود یا ریشمو دید زده بود دیده بود پایین تر از گوشمه :))
ب مدل مو چی؟ ;D مثلا خیلی ضایع باشه؟!داریم رفیقی ک پالاسیو پیشش واقعا معقوله :-<

اصلا در جستجوی آتو گیر آوردن از استاد نباشیم؟ :-" :)) یسری داستان واسه ما گفتن گویا این چیزا از درس خوندن بیشتر نتیجه میده 8-^ نه آتوی خیلی بدها

به نقل از بهزاد 93 :
آخه این استادمون استثناس ... ایشون به همراه کامران دانشجو و یکی از استادای فیزیکمون تو دوره دکتراشون تو یکی از دانشگاههای انگلیس، یه شب کتابخونه دانشگاهشونو آتیش زدن و فرار کردن اومدن ایران :|
بعدش مدرک دکترای تقبلی بهشون دادن شدن استاد :|

ماشالله استاد نبوده که خودش یه پا وزیر بوده خوب :))
راستی با این جور استادا دقیقا باید چی کار کرد؟؟ راهی واس رستگاری تو کلاسشون هست؟؟ :))

به نقل از AMiR.R :
ماشالله استاد نبوده که خودش یه پا وزیر بوده خوب :))
راستی با این جور استادا دقیقا باید چی کار کرد؟؟ راهی واس رستگاری تو کلاسشون هست؟؟ :))
اگه بیست میخوای آخر ترم برو پیشش یه چیکه اشک بریز بگو تو منو متحول کردی و الان تو صراط مستقیمم و ...
تو روزای شهادت مشکی بپوش بیا ردیف اول بشین ،همیشه هم دیدیش سلام کن اول ..
اگه این کارارو بکنی من یکی بیستتو تضمین میکنم :-"

آقا، جدا یه سری از سوالایی که تو این کلی صفحه پرسیدین مطرح میشه براتون یا واسه مسخره بازیه؟!!! :د

به نقل از فاطمه.چ :
آقا، جدا یه سری از سوالایی که تو این کلی صفحه پرسیدین مطرح میشه براتون یا واسه مسخره بازیه؟!!! :د
واقعا سواله اما سال بالایی ها از همین الان مسخره کردن و شروع کردن :(

به نقل از فاطمه.چ :
99 درصد مسخره بازیه :|
مثلا سوال نداره صبح روز شنبه با کیف زرد بریم دانشگاه یا قرمز

به نقل از فاطمه.چ :
مگه جوابای ما جدی ـه که سوالای اونا جدی باشه ؟ :v :))

به نقل از X R@y :
اینم نپرسید که دفتر چند برگ اینا برداریم!

یعنی اینکه خودشون باید تشخیص بدن دفترشون چند برگ باشه ؟ یا کلاسور بردارن یا کلا کاغذ بردارن ؟ :-"

*چه خوب شد گفتین.. :-"

عاقا اون هفته های اول مواظب کیف پول تون باشین، هفته 3م بود فک کنم کیف پولم رو زدن تو دانشگاه :-< همه چی توش بود، پول و کارت ملی و کارت بانکی و اینا...

×بعدش پیدا شد ;D
×فهمیدم تو دست شویی ک کیفم رو گذاشته بودن، زدن :-"

به نقل از E Nourollahi :
یعنی اینکه خودشون باید تشخیص بدن دفترشون چند برگ باشه ؟ یا کلاسور بردارن یا کلا کاغذ بردارن ؟ :-"

دانشگاه ینی کلاسور :-L یا کاغذ آ4 ، نرین دفتر 60برگ بخرین 8-|

به نقل از E Nourollahi :

شما ایشالا وقتی دانشجو شدی خودت تشخیص بده.

هر ورودی معمولا چند تا جوزه نویس داره که فقط اونا مینویسن تو کلاس و میدن زیراکس و بقیه میرن از زیراکس میگیرن. دیگه کاغذ اینا هم ما نمیبریم کلاس

ی سوال
ب نظرتون تبلت یا ایپدی چیزی ببریم با خودمون؟؟

زبان پزشکی ها در چ حده؟؟چند واحده؟؟من ک هیچی از زبان سرم نمیشه ب مشکل برمیخورم عایا؟ :-/

به نقل از نازنین :) :
ی سوال
ب نظرتون تبلت یا ایپدی چیزی ببریم با خودمون؟؟

زبان پزشکی ها در چ حده؟؟چند واحده؟؟من ک هیچی از زبان سرم نمیشه ب مشکل برمیخورم عایا؟ :-/

ما ی سری از بچه ها قلم و کاغذ نمیاوردن :د با همون تبلت کارشون را میوفتاد، کتابی تمرینی چیزی هم میبود میزدن رو همون ;;)

به نقل از Farz :
دانشگاه ینی کلاسور :-L یا کاغذ آ4 ، نرین دفتر 60برگ بخرین 8-|
این اشتباه ترین حرکت ممکنه
وقتی خواستی برای ارشد جزوه های سه سال پیشت رو بخونی و دیدی نصف صفحه هاش نیست، نصفش جابجا شده، نصفشو دادی یکی نیاورده و... میفهمی! ;D
اتفاقا به نظرم بهترین کار دفتره
من که خودم از ترم 6 دفتر 40 برگ سیمی برداشتم خیییلیییی راضی ام. اصلا انقدر خوب بود که رواج پیدا کرد دفتر سیمی برداشتن.

به نقل از X R@y :
شما ایشالا وقتی دانشجو شدی خودت تشخیص بده.

هر ورودی معمولا چند تا جوزه نویس داره که فقط اونا مینویسن تو کلاس و میدن زیراکس و بقیه میرن از زیراکس میگیرن. دیگه کاغذ اینا هم ما نمیبریم کلاس
این کار هم اشتباهه. چون استاد جزوه نمیگه بنویسید که! استاد حرفشو میزنه و ادم به فراخور برداشتش و چیزایی که فهمیده و نفهمیده مینویسه جزوه رو.
ضمن اینکه بعضی درس هارو لزوما باید جزوه بنویسی تا بفهمی جریان چیه. وقتی جزوه ننویسی، کم کم سر کلاس هم گوش نمیکنی و میپیچونی و ...
جزوه نوشتن خیلی خوبه باعث میشه توی جو کلاس باشید، به درس توجه کنید و جاهایی که مشکل دارید رو همون موقع بپرسید از استاد

Back
بالا