سریع اکیپ شید دیگه . دم در دانشگاه وایسید چند نفرو ردیف کنید با هم برید ...به نقل از Zahra_J :اصن تو بگو این "دسته جمع" رو از کجا بیاریم آخه روز اول ؟![]()
این ضایه تره اتفاقنبه نقل از faezeh iq :بچه ها اگه ی اشنا داشته باشیم بعد همراهیمون کنه
مشکل حله دیگه نه؟
به نقل از clever child :یه دانشجو بعد کلاسش اون جوری میره سره قرار دیگه ، انتظار ساپورت که ندارین ...![]()
چرا خب؟حداقل گم نمیشیم ....به نقل از بهزاد 93 :این ضایه تره اتفاقن![]()
خب آخه زشته بدون در زدن بریم تو!به نقل از SalehM :خوراک سوژهای. دانشگاه تهران نمیآی؟![]()
بیشتر از جین نمیذارن چیز دیگه ای بپوشیبه نقل از sadlove :از پشت کوه ک نیومدیم دیگه مانتو تا پشت پام بپوشم![]()
نه شکر خدا اصن جز جین تو عمرم ب چیزای دیگه رو نیاوردم![]()
تنها بحثی که یه ترم اولی میتونه بکنه همینهبه نقل از فهـــیمه :عاااجزانه ازتون خواهش میکنیم اومدین دانشگاه نشنید در مورد کنکور و رتبه و تراز و درصد و آزمون و شیوه درس خوندن در دبیرستان و این چیزا حرف بزنید!
به نقل از clever child :سریع اکیپ شید دیگه . دم در دانشگاه وایسید چند نفرو ردیف کنید با هم برید ...![]()
مگه میخوای این کارو نکنی ... ؟به نقل از Zahra_J :چطوره یه بنرم درس کنیم روش بنویسیم ؛ ترم یکیا بیان اینجا میخوایم اکیپ درست کنیم ؟ ((:
اینجوری فک کنم کلن دلشون بسوزه کاری به کارمون نداشته باشنبه نقل از Zahra_J :چطوره یه بنرم درس کنیم روش بنویسیم ؛ ترم یکیا بیان اینجا میخوایم اکیپ درست کنیم ؟ ((:
به نقل از SalehM :ها راستی بقیه رو مسخره کنید. این جوابگوئه ؛ یا روز اول بشینید یه جا با لپ تاپ ور برید. این دیگه عالیه.![]()
به نقل از MBLAQ :اینجوری فک کنم کلن دلشون بسوزه کاری به کارمون نداشته باشن![]()
دیگه فایده ندارهبه نقل از sadlove :یکی دخترا سایز و رنگ مانتوام بگه من برم خرید کنم![]()
بنده همواره امیرکبیر رو به سوراخ موش تشبیه میکنم.به نقل از انیشترو :آقا پلی تکنیک کوچیکه ؟
آخه فردوسی جدی خیلیییییییی بزرگه !
(نمیگم چند بار گم شدم)
به نقل از SalehM :بنده همواره امیرکبیر رو به سوراخ موش تشبیه میکنم.همچین میگین پلیتکنیک انگار دارین میرین پلیتکنیک لوزان!
)