چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    482
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه

سایت دانشگامون 27شهریور:
دانشجویان ورودی ضمن عرض خیر مقدم باطلاع میرساند ثبت نام اینترنتی بوده و ثبت نام حضوری به هیچ وجه صورت نمیپذیرد

سایت دانشگامون 1مهر:
دانشجویان ورودی نیمسال اول و دوم جهت ثبت نام در روزهای دوشنبه سه شنبه و چهارشنبه به دانشکده های خود مراجعه نمایند

:|
:))
جریان این تعهدنامه چیه؟؟ ;;)

به نقل از Maaat :
اممممممم من که تا اون جایی که خوندم اون 8766468 برگ تعهد نامه رو چیزی ننوشته بود!!!! نوشته بود از اختلات با جنس مخالف بپرهیزیم :دی :دی لباسای متابق شان اسلام بپوشیم :-" ;D :)) :)) :)) :)) =)) =)) باهالیش این بود که زنه گیر داده بود به یه دختره می گف شلوار لی ت تنگه تو خودت روت می شه با این شلوار بری جلوی یه مرد بعد دختره می گف اگه داری از من می پرسی و اگه به منه روم می شه به تو چه اگه قراره شما ازهار نزر کنی هم که دیگه من هرفی ندارم بعد زنه می گف نه!! باید روت نشه!!!! :-? :-?
تازه ما یه بارم یه خانمی به نام مشاور و یه آقایی به نام حراست :| هم اینا رو برامون گفت و امضا گرفت...

روز خوب و جالبی بود.:دی

به نقل از soofy :
تازه ما یه بارم یه خانمی به نام مشاور و یه آقایی به نام حراست :| هم اینا رو برامون گفت و امضا گرفت...
=)) =)) =)) =))

هوراااا ...
تو حذف و اضافه یه نقشه کشی صنعتی 1 هم برداشتم که بشه حداقل 15 تا ... :))

اصلا آخر ضایع بازی بود ...
خب بلد نبودم چه جوریاست این حذف و اضافه ... امروزم شروع میشد و بلافاصله همه ی کلاس ها پر میشد ... :))

تو سایت دانشگاه به طرف میگم ببخشین چه جوری باید حذف و اضافه کنم ؟!؟! :-" :))
یه نگاه ناجوری بهم کرد ... گفتم بهش خب ورودی جدیدم ... ;;) =))

آقا خب ... دوستان ترم بالایی ... خواهشمندم با ورودی های جدید خودتون مهربان باشید و زیاد مسخره شون نکنین دیگه ... :))

بچه ها چرا هنوز پروفایل عده ای کامل نیست؟!!!
شخصیت داشته باشید! ;) کاملش کنید دیگه!
هی آدم میاد فضولی کنه دست از پا دراز تر برمیگرده!!! :-L

اصن امروز یک حس سال بالایی بودن بم دست داده بود
منم بش دست دادم :))
بعد میخواسیم بریم ببینیم چه شکلین
دیدم یه سری فنچ ساعت 9:55 دیقه اومدن بیرون
لابد مشتاق درس بودن دیگه

ماهم که مشتاق درس
استاد رو 9:30 بیرونش کردیم
والللللللللللللللللا

قیافه ها خیلی یه جوری بود
شبیه ادم فضاییا حتی :-s

و من همچنان در انتظار روز اول دانشگاه 8-^
امروز رفتيم واسه ثبت نام حضوري و انتخاب واحد و اينا
اووووووووووووف که چقد بي نظم بودن :-&
16 واحد دادن
از خودٍ شنبه تا خودٍ پنج شنبه هم کلاس دارم :|
از شنبه ي هفته ي بعد کلاسامون شروع ميشه. مي کنه به عبارتي 9 مهر :o اوووووووووووو تا 9 مهر (:|
به نقل از Azura :
خوش به حالتوووون.......منم دانشگامیخام :(........اخه چجوری تابهمن صب کنم :(( :(( :(( :((
بيو تکنولوژي؟

بچه هااااااااااااااااااااااااااا آهای سال باایی ها می شه یه شریفی بیاد به من جواب بده؟؟؟ 8-^ 8-^ 8- :o :o :o :o X_X X_X :-/ 8-| 8-|ن اامروز با دوسام وایساده بودم بعد 2 تا دختره اومدن گفتن یه دقیقه بیا کارت داریم رفتم گفتم چیه گف ما از بسیج دانشگاه هستیم این کوله ی شما مناسب دانشگاه نیس رنگش(قرمزه کولم) منم گفتم همینو دارم کوله از کجا بیارم الان؟؟ گف به هر هال ما گفتیم که دونی اگه خد بسیج بیاد بگه بد می شه برات هس کردم که دارن ازیتم می کنن(اولش آخه پرسیدن وروودی جدیدی؟ گفتم آره بعد یه لبخندی زدن هرفشونو شروع کردن) آیا این از کرم ریزی های سال بالایی ها بودههه؟؟؟

به نقل از Maaat :
بچه هااااااااااااااااااااااااااا آهای سال باایی ها می شه یه شریفی بیاد به من جواب بده؟؟؟ 8-^ 8-^ 8- :o :o :o :o X_X X_X :-/ 8-| 8-|ن اامروز با دوسام وایساده بودم بعد 2 تا دختره اومدن گفتن یه دقیقه بیا کارت داریم رفتم گفتم چیه گف ما از بسیج دانشگاه هستیم این کوله ی شما مناسب دانشگاه نیس رنگش(قرمزه کولم) منم گفتم همینو دارم کوله از کجا بیارم الان؟؟ گف به هر هال ما گفتیم که دونی اگه خد بسیج بیاد بگه بد می شه برات هس کردم که دارن ازیتم می کنن(اولش آخه پرسیدن وروودی جدیدی؟ گفتم آره بعد یه لبخندی زدن هرفشونو شروع کردن) آیا این از کرم ریزی های سال بالایی ها بودههه؟؟؟
چرا همون موقع نرفتی از یکی از سال بالایی ها بپرسی?! :-?

به نقل از Maaat :
آره مطمئنن! =))
ایول عالی بوده!!! لازم به ذکره که بسیج کاری به کار اینا نداره تو دانشگاه!!‌حراست هست تا دلت بخواد!!‌ گیر بخوان بدن همونا گیر میدن

بابا خب نیگا تروخدا!!!! همه سال بالایی دارن مام سال بالایی داریم....پففففف...آخه منم یه کمی بد هرف زدم باشون بعد فک کردم اگه راس گفته باشن بد بختم ;D ;D ;D
توبا: سال بالایی ها همین جوری مزهکه ی خاس و آم کردن مارو...برم اینم بپرسم یونی می ترکه!!!!!! 8-^ 8-^

سارا: ینی هیچ کس نیس که تو شریف باهات آشنا باشه و مسخره ت نکنه و سال بالایی باشه?!

fبیا مکالمه ی 2 نفره رو یا پ.خ بده یا اس ام اس :دی اما اون لهزه نه!!! کسی نبود!

به نقل از Maaat :
fبیا مکالمه ی 2 نفره رو یا پ.خ بده یا اس ام اس :دی اما اون لهزه نه!!! کسی نبود!
این بحث فقط ظاهرش دو نفره س,ولی اتفاقا باید عمومی باشه که همه سال اولی ها انواع خباثت ها(!) و راه های مبارزه ی باهاشون رو یاد بگیرن... :-" :دی

بخدا...ما که این همه کار کردیم که کمک کنیم بهشون! نمیدونم اینا چیه که میگین بچه ها!!!! :-??

امروز من سایت دانشکده که رفتم واسه ثبت واحد ها و اینا از اونجایی که مامانم هم بود (:-" ) و از قیافه ام معلوم بود گم و گور شدم اونجا یه دختر ترم 3 یی اومد پرسید چه رشته ای و بعد یه برگه داد که یه جشنه 17 مهر خود سال بالایی ها دانشکده میخوان برگذار کنن و اون مراحل ثبت و چک کردن اینکه عمومی ها کدومش به برنامه من میخوره رو همه شو اون سر سه سوت کرد ;D خیلی دوستانه بود ;D امیدوارم همه شون همینطور باشن

از اوتجایی که همه عمومی ها ( درس ها معارف و فارسی و حتی تربیت بدنی ) پر بود هیچکدوم به من نرسید، 15 واحدی شدم :|

من با داداشم رفته بودم دانشگاه، هر کی میومد رد میشد به داداشم میگفت شما دانشجوی چه رشته ای هستید؟؟!! فک میکردن من همراه اون اومدم!! :))
بنده خدا استاد دانشگاست بااااااااوو ;))
الکی الکی پیر شدیم :-<

ديروز رفتم تو سايت معاونت دانشجويي نوشته بود با درخواست خوابگاه شما مخالفت شده...
امروز دوباره رفتم ديديم يه پيام برام اومده از طرف مديريت خوابگاه:
با درخواست خوابگاه شما موافقت شده
من اينو به فال نيک ميگيرم نه به حساب اشتباه پس <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P <:-P
خدايا دمت گرم :x

جهت حرکت: <---

دانشجو های یه دانشگاه در حال حرکت به سمت دانشکده شون : | | | | |

دانشجوی های دانشگاه شهید بهشتی در همون وضعیت:

/
/
/
/

سربالایی ها فجیع! بعد مثلا زمستون که برف بیاد میشه راحت از اون بالا سر بخوری تا پائین :-"

Back
بالا