پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
در مورد کتاب ها ، در ترم 1 و 2 :
اکیدا پیشنهاد میشه از سال بالایی هاتون بگیرین ! به احتمال خیلی زیاد ، یه جشنی خواهید داشت به مناسبت ورودتون ، و خب سال بالایی ها هم هستن ! اگه روتون نمیشه ، پاشین برین مثن یه جایی مثل انقلاب تو تهران و تو کتاب فروشیا بگردین دیگه ! خیلی هم قدیمی نگیرین حالا ، ولی 2،3 سال پیش باشه هم اوکی هست ! مثن فیزیک هالیدی شاید 4 تا مسئله اضافی و کم داشته باشه !
ولی یه پیشنهاد ، زیاد عجله نکنین برای خرید کتاب ! ببینین استاد چی میگه ، و اگه خب چیزی نگفت ، ببینین TA از کدوم ورژن میخواد بهتون سوال بده ! مثن خب ترم 2 ما ، استاتیک داشتیم ، و خب تازگی ورژن 7 هم از کتاب مریام اومده بود ، و خود استاد ورژن 6 داشت و از روی اون سوال میگفت به طور مثال !
خلاصه ، هیچ خبری تو کتابای چاپ جدید نیست ! هموناست که تو چاپ یکی دو سال قبلش هست ! پولتونو نگه دارین ، برین بیرون غذا بخورین بجاش
در مورد برنامه درسی :
هر کسی ، بعد از ثبت نامش ، و گرفتن شماره دانشجوییش ، میتونه به سایتی که خود دانشگاه بهتون معرفی میکنه حالا ، مراجعه میکنه ، شماره دانشجوییش و رمزش ( که عموما کد ملیش هست ) رو وارد میکنه و وارد یه صفحه شخصی میشه ، که توش تعداد واحد هاتونو میتونین ببینین ، نام درس هاتون ، تاریخ پایان ترمتون ، نام استادتون و روزایی که اون درس رو دارین رو نوشته ! نگران نباشین ! صرفا موقع ثبت نام بپرسید که از کدوم سایت میتونم از برنامه هفتگیم مطلع بشم ، بهتون معرفی میکنن !
در مورد رزرو غذای سلف :
بعد از ثبت نام و اینا که اسمتون دیگه رفت تو سیستم ، برین تو سایت دانشگاهتون ، یعنی مثن تو گوگل بزنین " سایت دانشگاه فلان " بعد خب صفحه اصلیش رو میاره ، و اونجا رو یکم بالای پایین کنین ، یه جا هستش که مربوط به رزرو غذا هستش ! اونجا هم شماره دانشجویی و کد ملی رو وارد میکنین ، میرین و غذا انتخاب میکنین ! و معمولا هم اینجوریه که مثن اگه بخوای غذای هفته بعدت رو رزرو کنی ، تا یه روز مشخصی فرصت داری برا رزرو و اگه یادت بره ، هیچی دیگه ، یا باید روزفروش کنی ، یا باید بری بخری یه چیزی از بوفه !
رفت و آمد در دانشکده های دیگه :
والا من به شخصه خودم ، تعداد دفعاتی که لابی ریاضی رفتم بار ها بیشتر از دفعاتی هستش که به دانشکده خودمون رفتم
( البته دانشکده ما کلاسی توش برگزار نمیشه ، فقط اتاق استاد توش هست
)
ولی به طور کل ، دلیلی هم نداره بخواین توی دانشکده های دیگه رفت و آمد کنین ، یعنی چیز خاصی وجود نداره ! این لابی ریاضی هم چون مبل و صندلی و وای فای و اینا داره ما پلاسیم توش ، وگرنه مثن دانشکده میم شیمی یا عمران یا برق یا هر چی ، نمیریم الکی که ! همون بیرون تو فضای آزاد راه میریم فوقش !
پیدا کردن کلاس در دانشگاه :
هیچ اتفاقی نمیفته اگه از کسی بپرسید ! باور کنین هیچی نمیشه
نپرسید هم از قیافتون معلومه ترم یکی هستین ، اینقدر سختی به خودتون ندین ! خیلی شاد و خندان بپرسین آقا دانشکده ایکس کجاست مثن ؟ یا فلان کلاس کجاست ؟ هیچی نمیشه ، اصلا هیچی نمیشه ! اینقدر ملت درگیری ذهنی دارن که براشون ذره ای مهم نباشه که شما بلدین دانشگاه رو یا ترم اولین یا هر چی !
من اینا رو با توجه به دانشگاه خودم گفتم ، ولی فکر کنم اکثر جاها صادق باشه مثل رزرو غذا و گرفتن برنامه و اینا از سایت و غیره ! بازم کسی فرق میکرد دانشگاهش بگه
منم سوالی بود در خدمتم !
* پیشنهاد مهم : حتما پیشنهاد میکنم توی همین تابستون ، برا گرفتن یه کارت بانکی ، همراه با رمز اینترنتی و غیره مراجعه کنین ، چون برا خیلی کارا لازمتون میشه و مهم ترینش شارژ حسابتون برای رزرو غذا !