farz
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سنندج
- مدال المپیاد
- مرحله اول شیمی
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
پاسخ : روز اول و ترم اول دانشگاه
هرکسی ی جور جزوه مینویسه مگه تو دبیرستان همه مث هم مینوشتین؟ :/
یکی استاد هرچی میگه رو خط ب خط و کلمه ب کلمه مینویسه، یکی نه، چیزایی ک براش تازه ست رو مینویسه، یکی خلاصههای هر جلسه رو تو جزوهش مینویسه دیگه هر کسی ی جوریه! شمام ببین کدوم حالت بهت بیشتر کمک میکنه اونجور جزوه بنویس
البته استادا تو دانشگاه کلا از رو کتاب درس میدن حتی مثالهایی ک حل میکنن مثال کتابه، واسه همین ی عده از قبل کتاب رو میخونن و فقط چیزایی ک استاد اضافه بر کتاب میگه یادداشت میکنن.
بعدشم سعی نکنین تو دانشگاه فرت و فرت پیش استادتون خودنمایی کنین با سوال جواب دادن و ردیف اول نوشتن و "استاد کوییز نمیگیرین" و "استاد کی تمرینها رو تحویل میگیرین" و از این حرفا، چون اون استاد یک ترم با شماست ولی یک عمر با هم دانکشدهای هاتون هستین و سعی نکنین همون اول سال خودتون رو از چشم هم دانشکدهای هاتون بندازین که اصلا خوب نیس!
به نقل از قـاصـدکـــ :از روز اول لوازم جزوهنویسی ببریم ؟؟ جزوه نوشتن دقیقا چطوریه ؟ هرچی استاد میگه تند تند بنویسیم ؟ آیا برای ضبط صدای استاد باید ازش اجازه گرفت ؟
در راستای سوال داوطلبی جواب دادن ٬ من همیشه داوطلب بودهم : دی بعد یه بار ٬ اول دبیرستان ٬ اولین جلسهی ریاضی ٬ دبیرمون گفت کی الگوی عددنویسی مایاها رو فهمیده ؟ (تو کتاب تکمیلی بود) بیاد پای تخته. منم گفتم من تا دورقمیاشو فهمیدم ! گفت بیا پای تخته. آقا ما رفتیم و گفت به خط مایا بنویس هفتصد و نمیدونم چند ! خب آخه این دورقمی بود ؟؟ منم نتونستم و بدترین حس دوران تحصیلمُ تجربه کردم ٬ تحقیر شدم : ( میگم استادا هم اینجوری هستن ؟ : ( البته این نکته رو اضافه کنم که در پایان سال تحصیلی من لقب ِ سوگولی معلم ریاضیمون که همه بهش میگفتن خانمِ بداخلاق وحشتناک رو به دست اورده بودمو لحظهشماری میکردم واسه ساعت ریاضی 8 - ^
هرکسی ی جور جزوه مینویسه مگه تو دبیرستان همه مث هم مینوشتین؟ :/
یکی استاد هرچی میگه رو خط ب خط و کلمه ب کلمه مینویسه، یکی نه، چیزایی ک براش تازه ست رو مینویسه، یکی خلاصههای هر جلسه رو تو جزوهش مینویسه دیگه هر کسی ی جوریه! شمام ببین کدوم حالت بهت بیشتر کمک میکنه اونجور جزوه بنویس
البته استادا تو دانشگاه کلا از رو کتاب درس میدن حتی مثالهایی ک حل میکنن مثال کتابه، واسه همین ی عده از قبل کتاب رو میخونن و فقط چیزایی ک استاد اضافه بر کتاب میگه یادداشت میکنن.
بعدشم سعی نکنین تو دانشگاه فرت و فرت پیش استادتون خودنمایی کنین با سوال جواب دادن و ردیف اول نوشتن و "استاد کوییز نمیگیرین" و "استاد کی تمرینها رو تحویل میگیرین" و از این حرفا، چون اون استاد یک ترم با شماست ولی یک عمر با هم دانکشدهای هاتون هستین و سعی نکنین همون اول سال خودتون رو از چشم هم دانشکدهای هاتون بندازین که اصلا خوب نیس!

و لحظهشماری میکردم واسه ساعت ریاضی 8 - ^