• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه یک دانشجو شویم؟!

آیا فهمیدین چجوری باید یه دانشجو بشین؟!

• رای‌دهندگان
    486
در ادامه ی بحث سلام :))

چه وقت به استاد سلام کنیم؟
اصلا جواب سلام ما ترم اولیا رو میدن؟؟؟
سلام کردنتون و نشون دادن احترام در محیط غیر کلاس کاریه که بهتره انجام بدید. چون بالاخره استادتون هستند. از همون اول هم سلام کنید.

آخرین ویرایش:
من یک نکته رو بهتون نصیحت میکنم که تجربه شخصیم هم هست.

این حرف ها رو که میگن حرف نزنید و اظهار نظر نکنید و بحث نکنید تا سوژه نشید رو بریزید دور. شما اومدید که یه چیزی یاد بگیرید. این مشکل شما نیست که بقیه ممکنه نخوان یاد بگیرند یا به قصد مسائل دیگه ای دانشگاه اومده باشند. از اینکه روتون اسم هایی مثل خرخون و این ها بزارند نترسید. کم کم یاد میگیرید که نظر دیگران واقعا اهمیت خاصی تو دانشگاه نداره و قرار نیست با همه رابطه داشته باشید. همین که با تعدادی آدم حسابی ارتباط مثبت برقرار کنید براتون بهتر و کافیه. اکتیو و درسخون بودن تو دانشگاه بسیار بیشتر از اون چه فکر می کنید به نفع شماست. باعث میشه با افراد و اساتید صاحب نظر آشنا بشید و لینک های زیادی بزنید که در نهایت خودتون خواهید دید چقدر به نفعتونه.

خلاصه کلام: گور بابای بقیه. کار خودتون رو بکنید.

سلام کردنتون و نشون دادن احترام در محیط غیر کلاس کاریه که بهتره انجام بدید. چون بالاخره استادتون هستند. از همون اول هم سلام کنید.
تو مدرسه وقتی تو سالن به معلما سلام کنی میگن خودشیرین! کیک خامه ای! چه میدونم...آیا اونجا هم همینطوره؟

تا چه حد زبان لازمه برای پزشکی؟
بعد اگه تو رفرنس خوندن خیلی کند باشیم چیکار باید کرد؟از الان بخونیم که راه بیافتیم؟پیش خوانی:-"
فرض کنید سر کلاس بحثی شد.تا چه حد میتونیم بحث کنیم؟درواقع تا چه حد تو بحثا شرکت کنیم که بعدا تو دانشگاه راه رفتیم نشونمون ندن بگن این اون یاروئه که سرکلاس استاد فلان،فلان بحثو کرد:-"
خلاصه بگم. اگر رفرنس نخونید؛ به این معنی هست که اصلی درسی نخوندید.
کند بودن هم با خوندن و تمرین درست میشه. چشم میترسه و دست عمل میکنه.

تا میتونید برید تو دل مباحث و اکتیو باشید اگه قراره بیفتید سر زبون ها پس چه بهتر که برای همینجور مسائل باشه.

تو مدرسه وقتی تو سالن به معلما سلام کنی میگن خودشیرین! کیک خامه ای! چه میدونم...آیا اونجا هم همینطوره؟
خیر. اکثرا احترام میگذارند.
ثانیا؛ مگه اصلا اهمیتی هم داره که بقیه چه اظهار نظری در این مورد می کنند؟!!

سر اين مسئله بحث كردن و سوژه شدن ،،من تا حالا كسيو نديدم سر بحثاي درست حسابي با استاد سوژه بشه ، كسايي كه سوژه ميشن اكثرا يا مي خوان بگن ما چقدر بلديم !يا سر موارد بي ربط و چرت و پرت با استاد بحث مي كنن و فقط مي خوان يه سوالي پرسيده باشن از هر استاد

من یه عادتی دارم وقتی جذب یه مبحث میشم قشنگ میرم تو بحث و اونقدر میرم داخل بحث و سوال و جواب میکنیم با معلم (معلم هم راضی هست از مباحثه) که یهو به خودم میام میبینم بقیه ناراضی هستن که چرا نمیذاری درسشو بده معلم بریم پی کارمون؟
در اینجور مواقع چیکار کنیم؟

• لایک
امتیازات: anis
اگه بدونیم فلانی استاده ولی استاد این ترم ما نیست و بهش برخورد کردیم باید سلام کنیم؟

اگه بدونیم فلانی استاده ولی استاد این ترم ما نیست و بهش برخورد کردیم باید سلام کنیم؟
چیزه، شما اصلا کلا سلام نکن. هر کسی رو هم دیدی راهت رو کج کن از یه سمت دیگه برو.

Back
بالا