نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم )به نقل از Dr.Aknes :خدا برای خرخون ها سال بالای قرار نمیدهد :P :P :P :P :P
به نقل از zαн®α•s :نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم )
به سختیبه نقل از Dr.Aknes :چطور به این نتیجه رسیدی؟
به نقل از zαн®α•s :نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم )
بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟ نرم افزاری ای که برنامه نویسیشو به زور پاس شه خرخونه عایا ؟به نقل از Sepehr.Tahmasebi :پس خرخون تشریف دارین !
اما آخرش هیچی نمیشه ! یه روز به حرفم میرسین ! اما خوب درستون رو بخونین فعلا!!!
عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...به نقل از zαн®α•s :بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟ نرم افزاری ای که برنامه نویسیشو به زور پاس شه خرخونه عایا ؟
من همین حالاشم به حرف شما رسیدم به خدا مزخرفه صنعتی
به نظر منم استاداش مزخرفن یعنی به زور یه استاد خوب پیدا میشه فکرم میکنن چون اینجا صنعتی اصفهانه باید الکی سخت گیری کننبه نقل از Sepehr.Tahmasebi :عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...
برق،مکانیک و عمرانش واقعا قویه.به نقل از zαн®α•s :به نظر منم استاداش مزخرفن یعنی به زور یه استاد خوب پیدا میشه فکرم میکنن چون اینجا صنعتی اصفهانه باید الکی سخت گیری کنن
پس چرا میگن جزء 5 دانشگاه برتره واقعا؟
آقا دیگه در این حدم نیست به خدا استاداش انقدم بد نیستن فقط بیش از اندازه سخت گیرن به نظر من کامپیوترشم قویه.انقد تکلیف و پروژه میدن که چه بخوای چه نخوای یاد میگیریبه نقل از مهســـــــــــــا :برق،مکانیک و عمرانش واقعا قویه.
ولی متأسفانه کامپیوتر، آیتی و صنایعش خیلی خیلی خیلی ضعیفه و استاد خوب نداره. واللا من به هرکی تونستم گفتم نزنه کامپیوتر صنعتی اصفهان رو...
من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من میفرسته بعد انجام میده مسئله مقایسهست ولی :) مقایسه با دانشگاههای خوب. مثلا من به هیچ اصفهانی توصیه نمیکنم برق خواجهنصیر یا علم و صنعت رو جلوتر از صنعتی اصفهان بزنه. ولی درمورد کامپیوتر متفاوته و حتی کامپیوتر بهشتی هم از صنعتی اصفهان قویتره.به نقل از zαн®α•s :آقا دیگه در این حدم نیست به خدا استاداش انقدم بد نیستن فقط بیش از اندازه سخت گیرن به نظر من کامپیوترشم قویه.انقد تکلیف و پروژه میدن که چه بخوای چه نخوای یاد میگیری
خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)به نقل از مهســـــــــــــا :من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من میفرسته بعد انجام میده مسئله مقایسهست ولی :) مقایسه با دانشگاههای خوب. مثلا من به هیچ اصفهانی توصیه نمیکنم برق خواجهنصیر یا علم و صنعت رو جلوتر از صنعتی اصفهان بزنه. ولی درمورد کامپیوتر متفاوته و حتی کامپیوتر بهشتی هم از صنعتی اصفهان قویتره.
قطعا به نسبت خودش بد نیست. ولی به نسبت بقیه دانشگاهها و همینطور نسبت به بقیه رشتههای خودش اصلا خوب نیست.
× بیخیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصلهی بحث ندارم. بیدلیل هم هست :)به نقل از zαн®α•s :خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)
اصن کامپیوترش ضعیف . به من چه اصن من میخوام یه چیزی بخونم دیگه چه فرقی میکنه چی باشه . فقط با کلی بدبختی درسای به این سختی رو بخونی و تکلیف و پروژه های به این سختی رو بنویسی بعد بگن سطحش پایینه . مهم نیست :)به نقل از مهســـــــــــــا :× بیخیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصلهی بحث ندارم. بیدلیل هم هست :)
ای بابا . صفری ها و کسانی که می خوان این دانشگاه بیان خیلی به حرف این 91 ی ها گوش ندن . اصن اینا یه جور نسل سوخته ان. البته یه جورایی هم ببیراه نمیگه ایشون . اگه برای چیزی غیر درس و کار علمی و از این چیز ها میرید دانشگاه ، اینجا نمیتونه بهترین گزینه باشه . واضح ترین دلیلش هم اینه که خارج از شهره . بعد اصولا دانشگاه سختگیریه. چه با جهت چه بی جهت پدر نمره تونو در میاره . از ما گفتنبه نقل از Sepehr.Tahmasebi :عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...