سمپادی های دانشگاه های اصفهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ninja
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی های دانشگاه صنعتی اصفهان

من که یه سال بالایی پیدا کردم :P :P :P

چرا مگه چشه صنعتی؟؟ :-ss چرا استرس میدین آخه ؟ :-s
به یک سال بالایی نرم افزاری نیازمندیم :-" نبود؟ :دی

کم کم متوجه میشین که صنعتی چه مشکلاتی داره...من که زندگیم داغون شد وقتی اومدم اونجا... :-<

سال بالایی جان شمارتو پ.خ کن هم اکنون نیاز مند یاری سبزت هستم? ;D

خدا برای خرخون ها سال بالای قرار نمیدهد :P :P :P :P :P

به نقل از Dr.Aknes :
خدا برای خرخون ها سال بالای قرار نمیدهد :P :P :P :P :P
نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم :))) :>

به نقل از zαн®α•s :

چطور به این نتیجه رسیدی؟ :-"

به نقل از Dr.Aknes :
چطور به این نتیجه رسیدی؟ :-"
به سختی :-"

به نقل از zαн®α•s :

پس خرخون تشریف دارین !
اما آخرش هیچی نمیشه ! یه روز به حرفم میرسین ! اما خوب درستون رو بخونین فعلا!!!

به نقل از Sepehr.Tahmasebi :
پس خرخون تشریف دارین !
اما آخرش هیچی نمیشه ! یه روز به حرفم میرسین ! اما خوب درستون رو بخونین فعلا!!!
بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟ :)) نرم افزاری ای که برنامه نویسیشو به زور پاس شه خرخونه عایا ؟ :))
من همین حالاشم به حرف شما رسیدم به خدا :دی مزخرفه صنعتی :-"

به نقل از zαн®α•s :
بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟ :)) نرم افزاری ای که برنامه نویسیشو به زور پاس شه خرخونه عایا ؟ :))
من همین حالاشم به حرف شما رسیدم به خدا :دی مزخرفه صنعتی :-"
عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ... :-L

عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ... :-L
به نظر منم استاداش مزخرفن :-< یعنی به زور یه استاد خوب پیدا میشه :( فکرم میکنن چون اینجا صنعتی اصفهانه باید الکی سخت گیری کنن :|
پس چرا میگن جزء 5 دانشگاه برتره واقعا؟ :|

مفت خور خرخون :-"
اگه تو شهر بود خوب بود ها!
یه مشت عقده ای شدن استاد :-L

به نقل از zαн®α•s :
به نظر منم استاداش مزخرفن :-< یعنی به زور یه استاد خوب پیدا میشه :( فکرم میکنن چون اینجا صنعتی اصفهانه باید الکی سخت گیری کنن :|
پس چرا میگن جزء 5 دانشگاه برتره واقعا؟ :|
برق،‌مکانیک و عمرانش واقعا قویه.
ولی متأسفانه کامپیوتر، آی‌تی و صنایعش خیلی خیلی خیلی ضعیفه و استاد خوب نداره. واللا من به هرکی تونستم گفتم نزنه کامپیوتر صنعتی اصفهان رو...

به نقل از مهســـــــــــــا :
برق،‌مکانیک و عمرانش واقعا قویه.
ولی متأسفانه کامپیوتر، آی‌تی و صنایعش خیلی خیلی خیلی ضعیفه و استاد خوب نداره. واللا من به هرکی تونستم گفتم نزنه کامپیوتر صنعتی اصفهان رو...
آقا دیگه در این حدم نیست به خدا :| استاداش انقدم بد نیستن فقط بیش از اندازه سخت گیرن :| به نظر من کامپیوترشم قویه.انقد تکلیف و پروژه میدن که چه بخوای چه نخوای یاد میگیری

به نقل از zαн®α•s :
آقا دیگه در این حدم نیست به خدا :| استاداش انقدم بد نیستن فقط بیش از اندازه سخت گیرن :| به نظر من کامپیوترشم قویه.انقد تکلیف و پروژه میدن که چه بخوای چه نخوای یاد میگیری
من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من می‌فرسته بعد انجام می‌ده :دی مسئله مقایسه‌ست ولی :) مقایسه با دانشگاه‌های خوب. مثلا من به هیچ اصفهانی توصیه نمی‌کنم برق خواجه‌نصیر یا علم و صنعت رو جلوتر از صنعتی اصفهان بزنه. ولی درمورد کامپیوتر متفاوته و حتی کامپیوتر بهشتی هم از صنعتی اصفهان قوی‌تره.
قطعا به نسبت خودش بد نیست. ولی به نسبت بقیه دانشگاه‌ها و همینطور نسبت به بقیه رشته‌های خودش اصلا خوب نیست.

من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من می‌فرسته بعد انجام می‌ده :دی مسئله مقایسه‌ست ولی :) مقایسه با دانشگاه‌های خوب. مثلا من به هیچ اصفهانی توصیه نمی‌کنم برق خواجه‌نصیر یا علم و صنعت رو جلوتر از صنعتی اصفهان بزنه. ولی درمورد کامپیوتر متفاوته و حتی کامپیوتر بهشتی هم از صنعتی اصفهان قوی‌تره.
قطعا به نسبت خودش بد نیست. ولی به نسبت بقیه دانشگاه‌ها و همینطور نسبت به بقیه رشته‌های خودش اصلا خوب نیست.
خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)

به نقل از zαн®α•s :
خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)
× بی‌خیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصله‌ی بحث ندارم. بی‌دلیل هم هست :)

× بی‌خیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصله‌ی بحث ندارم. بی‌دلیل هم هست :)
اصن کامپیوترش ضعیف . به من چه اصن من میخوام یه چیزی بخونم دیگه چه فرقی میکنه چی باشه . فقط با کلی بدبختی درسای به این سختی رو بخونی و تکلیف و پروژه های به این سختی رو بنویسی بعد بگن سطحش پایینه . مهم نیست :)

ای بابا . صفری ها و کسانی که می خوان این دانشگاه بیان خیلی به حرف این 91 ی ها گوش ندن . اصن اینا یه جور نسل سوخته ان. البته یه جورایی هم ببیراه نمیگه ایشون . اگه برای چیزی غیر درس و کار علمی و از این چیز ها میرید دانشگاه ، اینجا نمیتونه بهترین گزینه باشه . واضح ترین دلیلش هم اینه که خارج از شهره . بعد اصولا دانشگاه سختگیریه. چه با جهت چه بی جهت پدر نمره تونو در میاره . از ما گفتن

Back
بالا