نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییمبه نقل از Dr.Aknes :خدا برای خرخون ها سال بالای قرار نمیدهد :P :P :P :P :P
به نقل از zαн®α•s :نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم)
![]()
به سختیبه نقل از Dr.Aknes :چطور به این نتیجه رسیدی؟![]()
به نقل از zαн®α•s :نخواستیم اصن خودم یه پا سال بالاییم)
![]()
بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟به نقل از Sepehr.Tahmasebi :پس خرخون تشریف دارین !
اما آخرش هیچی نمیشه ! یه روز به حرفم میرسین ! اما خوب درستون رو بخونین فعلا!!!
عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...به نقل از zαн®α•s :بابا کی گفته من خرخونم واقعا؟نرم افزاری ای که برنامه نویسیشو به زور پاس شه خرخونه عایا ؟
من همین حالاشم به حرف شما رسیدم به خدامزخرفه صنعتی
![]()
به نظر منم استاداش مزخرفنبه نقل از Sepehr.Tahmasebi :عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...![]()
برق،مکانیک و عمرانش واقعا قویه.به نقل از zαн®α•s :به نظر منم استاداش مزخرفنیعنی به زور یه استاد خوب پیدا میشه
فکرم میکنن چون اینجا صنعتی اصفهانه باید الکی سخت گیری کنن
پس چرا میگن جزء 5 دانشگاه برتره واقعا؟![]()
آقا دیگه در این حدم نیست به خدابه نقل از مهســـــــــــــا :برق،مکانیک و عمرانش واقعا قویه.
ولی متأسفانه کامپیوتر، آیتی و صنایعش خیلی خیلی خیلی ضعیفه و استاد خوب نداره. واللا من به هرکی تونستم گفتم نزنه کامپیوتر صنعتی اصفهان رو...
من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من میفرسته بعد انجام میدهبه نقل از zαн®α•s :آقا دیگه در این حدم نیست به خدااستاداش انقدم بد نیستن فقط بیش از اندازه سخت گیرن
به نظر من کامپیوترشم قویه.انقد تکلیف و پروژه میدن که چه بخوای چه نخوای یاد میگیری
خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)به نقل از مهســـــــــــــا :من درجریان سطح اونجا و اساتیدش و تمریناتتون هستم کاملا...یه دوستی دارم که هر تمرینی رو اول به من میفرسته بعد انجام میدهمسئله مقایسهست ولی :) مقایسه با دانشگاههای خوب. مثلا من به هیچ اصفهانی توصیه نمیکنم برق خواجهنصیر یا علم و صنعت رو جلوتر از صنعتی اصفهان بزنه. ولی درمورد کامپیوتر متفاوته و حتی کامپیوتر بهشتی هم از صنعتی اصفهان قویتره.
قطعا به نسبت خودش بد نیست. ولی به نسبت بقیه دانشگاهها و همینطور نسبت به بقیه رشتههای خودش اصلا خوب نیست.
× بیخیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصلهی بحث ندارم. بیدلیل هم هست :)به نقل از zαн®α•s :خواجه نصیر و علم و صنعت و بهشتی فقط به خاطر اینکه تو تهرانن بهتر شناخنه میشن و زودتر ظرفیتش پر میشه وگرنه سطح صنعتی اصفهان بالاتر از اوناس حداقل بالاتر از خواجه نصیر و بهشتی.شما سطح یه رشته رو با چی میسنجین مثلا؟خود من کامپیوتر صنعتی اصفهان هستم و دارم میبینم که سطحش بالاست :)
اصن کامپیوترش ضعیف . به من چه اصن من میخوام یه چیزی بخونم دیگه چه فرقی میکنه چی باشه . فقط با کلی بدبختی درسای به این سختی رو بخونی و تکلیف و پروژه های به این سختی رو بنویسی بعد بگن سطحش پایینه . مهم نیست :)به نقل از مهســـــــــــــا :× بیخیال... کلی چیز نوشته بودم که پاک کردم. حوصلهی بحث ندارم. بیدلیل هم هست :)
ای بابا . صفری ها و کسانی که می خوان این دانشگاه بیان خیلی به حرف این 91 ی ها گوش ندن . اصن اینا یه جور نسل سوخته ان. البته یه جورایی هم ببیراه نمیگه ایشون . اگه برای چیزی غیر درس و کار علمی و از این چیز ها میرید دانشگاه ، اینجا نمیتونه بهترین گزینه باشه . واضح ترین دلیلش هم اینه که خارج از شهره . بعد اصولا دانشگاه سختگیریه. چه با جهت چه بی جهت پدر نمره تونو در میاره . از ما گفتنبه نقل از Sepehr.Tahmasebi :عمر آدم حروم میشه اینجا...به هیچ دردیم نمیخوره ! نه مدرکش به درد میخوره نه استاداش نه ...![]()