- شروع کننده موضوع
- #1
Dawn
کاربر فوقحرفهای
- ارسالها
- 869
- امتیاز
- 3,462
- شهر
- تهران
دانشمندان انگلیسی اٍثبات کردند که اول مرغ به وجود آمده بعد تخم مرغ
كدامیك اول به وجود آمده است، مرغ یا تخم مرغ؟ در حالی كه سالیان دراز این سوال ذهن دانشمندان را به خود مشغول كرده این بار دانشمندان انگلیسی با استفاده از یك فنآوری رایانهای برای حل این معمای قدیمی دریافتهاند كه با احتمال زیاد اول مرغ به وجود آمده است.
به گزارش (ایسنا) ، محققان دانشگاههای شفیلد و وارویك در شمال و مركز انگلیس میگویند: این راز در پوست تخم مرغ و به ویژه در نقش حیاتی كه یك پروتئین خاص در شكل گیری جوجه ایفا میكند، نهفته است.
دانشمندان تاكنون می دانستند كه یك پروتئین موسوم به «وكلدیدین ــ 17» یا «OC-17» در بخشی از شكل گیری پوست تخم مرغ نقش دارد، اما فنآوری جدید این امكان را به وجود آورد كه این محققان دقیقا نشان دادند، چطور پروتئین مزبور موجب این شكل گیری میشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه یك شبیه سازی رایانهیی نشان داد كه پروتئین OC-17 به عنوان كاتالیزوری برای آغاز شكل گیری بلورهایی عمل میكند كه پوست تخم مرغ را درست میكنند.
سپس وقتی هسته بلور به اندازه كافی بزرگ شد، پروتئین OC-17 از آن جدا میشود و پروسه جدیدی را آغاز میكند.
وقتی این فرایند در مدت كوتاه بارها تكرار شود، پوسته های تخم مرغ شكل میگیرند.
محققان میگویند: طبیعت راهحل های خلاقانه ای را پیدا كرده است كه برای اتمام انواع مساله ها در علوم ماده و فنآوری كاربرد دارند و ما می توانیم چیزهای زیادی از آنها بیاموزیم.
كدامیك اول به وجود آمده است، مرغ یا تخم مرغ؟ در حالی كه سالیان دراز این سوال ذهن دانشمندان را به خود مشغول كرده این بار دانشمندان انگلیسی با استفاده از یك فنآوری رایانهای برای حل این معمای قدیمی دریافتهاند كه با احتمال زیاد اول مرغ به وجود آمده است.
به گزارش (ایسنا) ، محققان دانشگاههای شفیلد و وارویك در شمال و مركز انگلیس میگویند: این راز در پوست تخم مرغ و به ویژه در نقش حیاتی كه یك پروتئین خاص در شكل گیری جوجه ایفا میكند، نهفته است.
دانشمندان تاكنون می دانستند كه یك پروتئین موسوم به «وكلدیدین ــ 17» یا «OC-17» در بخشی از شكل گیری پوست تخم مرغ نقش دارد، اما فنآوری جدید این امكان را به وجود آورد كه این محققان دقیقا نشان دادند، چطور پروتئین مزبور موجب این شكل گیری میشود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه یك شبیه سازی رایانهیی نشان داد كه پروتئین OC-17 به عنوان كاتالیزوری برای آغاز شكل گیری بلورهایی عمل میكند كه پوست تخم مرغ را درست میكنند.
سپس وقتی هسته بلور به اندازه كافی بزرگ شد، پروتئین OC-17 از آن جدا میشود و پروسه جدیدی را آغاز میكند.
وقتی این فرایند در مدت كوتاه بارها تكرار شود، پوسته های تخم مرغ شكل میگیرند.
محققان میگویند: طبیعت راهحل های خلاقانه ای را پیدا كرده است كه برای اتمام انواع مساله ها در علوم ماده و فنآوری كاربرد دارند و ما می توانیم چیزهای زیادی از آنها بیاموزیم.