گردآفريد
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : درخواست بن
30
ممنون
30
ممنون
پس راسته که میگن حرف حساب جواب نداره؟:دبه نقل از SaϔnA.M :من یه مشکلی رو قبل از رفتنم راجع به بن درخواستی گفته بودم، که خب چون بلافاصله بعدش استعفا دادم اصلا پیگیریش نکردم. حالا مدیران میدونن حرفم رو. من هنوز به حرفم اعتقاد دارم. تا حالا به این فکر کردید که این کار چه فایدهای برای سایت داشته؟ نمیگم فقط باید منفعت سایت رو سنجید و موفقیت آدمای توش مهم نیست. اما به هر حال باید یه توازنی برقرار باشه. اتفاقی که شدیدا بعد از این تاپیک افتاد بن شدن خیلی از کاربرای خوب سایت بود. یه سری واقعا باید وقتشون رو تنظیم میکردن یا مشکلی داشتند و بن کردن و رفتن؛ اما درصد زیادی از افرادم دو حالت داشتند: یا بن کردن و خودشون بعدا اینور اونور گفتن که «بن شدن» باعث نشد که وقتشون رو تنظیم کنند و به جاش توی سایتای دیگه بودند، یه عدهای هم که واقعا برای تنظیم وقت و اینجور مشکلات درخواست ندادند، طبیعی هم هست، وقتی اینهمه کاربر قدیمی این کار رو میکنند، خب یه جورایی برای کاربرای جدیدتر ارزش میشه. که البته این قانون جدید کمی جلوگیری کرد از این حرکت اما کامل نه. در کّل فکر میکنم اگر نگاه کنید، بازده این کار حتی به نفع کاربران هم نبوده؛ قطعا به نفع سایت هم نیست. پس آیا وجودش لازمه واقعا؟ یه بحثی هم که من قبلا گفتم و مخالفت شد باش؛ این بود که من احساس میکنم با این کار داریم ارادهی کاربرا رو کم میکنیم. سمپادیا، حتی ترک کردنش هم میتونه کلّی چیز یاد بده به آدم. اینکه کاربر درک کنه الآن دیگه اتفاقای مهمتری داره توی زندگیش میفته و باید بره و بعد با ارادهی خودش بره. این خودش یه جور درسه که خیلی از ما توی سمپادیا یاد گرفتیم انجام بدیم. اما توی این جریان بن کردن دیگه این اتفاق هم برای کاربرا نمیفته. در کل یه جور تبلیغ شده انگار جهت اینکه «بیاید از سایت ِ ما برید.»
به نقل از SaϔnA.M :اما درصد زیادی از افرادم دو حالت داشتند: یا بن کردن و خودشون بعدا اینور اونور گفتن که «بن شدن» باعث نشد که وقتشون رو تنظیم کنند و به جاش توی سایتای دیگه بودند، یه عدهای هم که واقعا برای تنظیم وقت و اینجور مشکلات درخواست ندادند، طبیعی هم هست، وقتی اینهمه کاربر قدیمی این کار رو میکنند، خب یه جورایی برای کاربرای جدیدتر ارزش میشه. که البته این قانون جدید کمی جلوگیری کرد از این حرکت اما کامل نه.
به نقل از SaϔnA.M :یه بحثی هم که من قبلا گفتم و مخالفت شد باش؛ این بود که من احساس میکنم با این کار داریم ارادهی کاربرا رو کم میکنیم. سمپادیا، حتی ترک کردنش هم میتونه کلّی چیز یاد بده به آدم. اینکه کاربر درک کنه الآن دیگه اتفاقای مهمتری داره توی زندگیش میفته و باید بره و بعد با ارادهی خودش بره. این خودش یه جور درسه که خیلی از ما توی سمپادیا یاد گرفتیم انجام بدیم. اما توی این جریان بن کردن دیگه این اتفاق هم برای کاربرا نمیفته. در کل یه جور تبلیغ شده انگار جهت اینکه «بیاید از سایت ِ ما برید.»