• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درخواست بن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : درخواست بن

300 روز لطفا :)

150 ruz!

365 :-h

دوست بالایی بیشترین روز300روزه

300 لطفا :|
فک کنم بعدش دیگه خودم نیام ~X(

40 روز
ممنون :)

به نقل از SaϔnA.M :
اما درصد زیادی از افرادم دو حالت داشتند: یا بن کردن و خودشون بعدا این‌ور اون‌ور گفتن که «بن شدن» باعث نشد که وقتشون رو تنظیم کنند و به جاش توی سایتای دیگه بودند، یه عده‌ای هم که واقعا برای تنظیم وقت و این‌جور مشکلات درخواست ندادند، طبیعی هم هست، وقتی این‌همه کاربر قدیمی این کار رو می‌کنند، خب یه جورایی برای کاربرای جدیدتر ارزش می‌شه. که البته این قانون جدید کمی جلوگیری کرد از این حرکت اما کامل نه.

من درباره‌ی قسمت اول حرفت از کاربرایی که درخواست بن داده‌بودن پرسیدم، و جواب‌ها متفاوت بود. کاملاً به خود فرد بستگی داره که چقدر اراده داشته باشه. نمی‌تونیم بگیم چون همه نمی‌تونن نَرَن سایت‌های دیگه، درخواست بن رو کامل برداریم.

درباره‌ِ قسمت دوم : این مشکل بعد از یه مدت درست می‌شه؛ عادّیه که چون درخواست بن دادن چیز جدیدیه، کاربرای جدید بخوان امتحانش کنن. که خب امیدواریم این مشکل حل بشه.

به نقل از SaϔnA.M :
یه بحثی هم که من قبلا گفتم و مخالفت شد باش؛ این بود که من احساس می‌کنم با این کار داریم اراده‌ی کاربرا رو کم می‌کنیم. سمپادیا، حتی ترک کردنش هم می‌تونه کلّی چیز یاد بده به آدم. این‌که کاربر درک کنه الآن دیگه اتفاقای مهم‌تری داره توی زندگیش میفته و باید بره و بعد با اراده‌ی خودش بره. این خودش یه جور درسه که خیلی از ما توی سمپادیا یاد گرفتیم انجام بدیم. اما توی این جریان بن کردن دیگه این اتفاق هم برای کاربرا نمیفته. در کل یه جور تبلیغ شده انگار جهت این‌که «بیاید از سایت ِ ما برید.»

البته نیما هم توضیح داد، ولی من یه چیزی رو اضافه کنم؛ درسته که ترک‌کردن سمپادیا می‌تونه آموزنده باشه، ولی به چه قیمتی؟ رتبه‌ی بد کنکور یا جا موندن از المپیاد؟ هدف اصلی تاپیک جلوگیری از این ضررها بوده. استفاده‌های دیگه از این تاپیک هم به خاطر جدید بودنشه و به مرور درست می‌شه.

اخه اینطوریام نیس
خیلیا درخواست بن دادن
مولتی ساختن بعد خب این جالب نیس دیگه
هس؟

لطفاً بن شم.
تا تیرماه.

30 روز لطفن

وضعیت
موضوع بسته شده است.