پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها?!?!
به نقل از مُحسن :
ما بحث راهنمایی رو نمیکنیم، راهنمایی 1 و 2 جداست بحثش، دبیرستان تا همین پارسال پیارسال که اصلا حلی 2 نداشتیم! یعنی دبیرستانا اینطوری بود، دبیرستان حلی 1، دبیرستان حلی 3، توی میدون شوش یه طلایه داران زدن که بعدا یعنی همین پارسال پیارسال کردنش دبیرستان حلی 2، یعنی بعد از حلی 3 تاسیس شد! علت اینکه حلی 3 ، نشد حلی 2 هم این بود که اول مرکز بود، بعد چون راهنمایی حلی 2 بودش نمیشد این مرکز حلی2 باشه، کردن 3، پیارسال که راهنمایی حلی 3 جدا شد، اسم دبیرستان همینطور موند.
در مورد آزادی و این حرفا، والا من هیججا بی در و پیکر تر از 3 ندیدم، حلی 1 حال حاضر یه محمودی و چند تا دیگه داره که خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه، همینطوری که راه میرن ملتو گاز میگیرن، من فکر نمیکنم تو موقعیت الان دیگه مثل قدیما باشه.
جیب گشتن؟ والا ما ندیدیم جیب کسی رو بگردن!
خلاصه که اگه بحث سطح علمیه و حرکت خفن، اوضاع حلی 1 خیلی خراب بود پارسال ، امسالم معلوم نیست هنوز، بزار ملت کنکور بدن.
اینجوریم نیس البته

حلی 2 ، 4-5 ساله تاسیس شده + 3 ساله فک کنم که اسمش حلی شده و اینش هم فک نمیکنم مهم باشه چون از همون اولش آرم سمپاد روش بوده ... فقط یه تفاوت اسم بوده
حلی 3 فک میکنم یه سال تفاوت تاسیس با حلی 2 رو داشته باشه
ولی طبق حرفای خود مسولین سمپاد (چیزایی که ازشون شنیدم ) حلی 2 و 3 در یک سطح حساب میشن ... هر کدوم یه جا از اون یکی بهترن.
در کل راجع به این موضوع شاید نزدیک یک ساله ک دارم فک میکنم و اینجا تو این سایت هم تو بحثاش بودم بیشتر اوقات
توی حلی خودم بالای 6 رو ک اصلا سمپادی نمیدونم ... ینی اصلا برام با مدرسه کمی خوب فرقی نداره!
و واقعیتش نظر خودم در مورد مدارس سمپاد اینه که جو هر مدرسه ای تو سمپاد با مدارس دیگه متفاوته و این اصلا نه به معلما مربوط میشه نه به مدیر نه به فضا ... فقط به
دانش آموزا مربوطه ... مثلا یه تعداد زیادی از معلمای حلی 1 تو 2 و3 و4 هم هستن ... پس اصلا ربطی ب معلم و اینا نداره
یه مدرسه ای جو درسی داره و بچه هاش تا حد زیادی قفل کنکورن
یه مدرسه ای رو المپیاد زیاد زوم میکنه
یه مدرسه ای کارای پژوهشیش بعضا جدی تر از درسش میشه و...
ولی واقعیتش خودم مجموعه ی این جو ها و مجموعه ی این قعالیت ها رو ( همه در حد خیلی خوب) فقط تو بچه های علامه حلی 1 دیدم همینطور تو فرز 1 ( حالا 6 هم ک دنباله ی 1 ها میشه ) ... البته نه همشون ...
و من معنی سمپاد رو بیشتر تو این مدارس دیدم
ولی بازم روند مدارس شماره دار رو خیلی خوب دیدم و میبینم و واقعا به یک ها نزدیک شدن از لحاظ علمی
...
تو پستایی ک تو این تاپیک یا تاپیکای مربوط ب این موضوع دیدم خیلیا نوشته بودن ک مثلا رفتار بچه های فلان مدرسه با ما بده و اینا
این کاملا برمیگرده به شخصیت کسی ک این طور رفتار میکنه ... ب هر حال ما اول آدمیم بعد دانش آموز و سمپادی و اینا!