• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Toobiii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!

بیشتر داره دعوا راه میندازه
خودت فکرشو بکن که تو سمپاد باید خجالت بکشی که مثلا حلی 5 هستی چرا چون شمارت بالاست!!!
بده اگر اسم همشون حلی بود بعد میشد مرکز فلانجا بهتر بود!
حالا یه چ بگم؟ مدرسه ما میخواد حلی5.2 بزنه!
ینی یه مرکز واسه سوم چارم یدونه واسه اول دوم!
داریم پیشرفت میکنیم!

• لایک
امتیازات: ftnt

.. در همه موارد صدق نـمیکنه این!

مثلا راهنمایی حلی 1 و 2 تهران خیلی اختلاف زمانی تاسیس نـدارن .. اما حلی 3 ، همین 4 سال پیش ایجاد شد تقریبا! اما بازم کادر هاشون بعضا مشترکه!
و اینم باید دید که گاهی سمپاد های تازه تاسیس تر، برای اینکه جبران سابقه کنن، بیشتر تلاش میکنن و با انگیزه ترن،
اما در بعضا مدارس شماره 1 ، مدام ذکر خاطرات پوسیده ست و افتخارات تاریخی و حرفهای کلیشه ای!!

بعنوان کسی که از اول راهنمایی مدارس اسما شماره 1 سمپاد بودم ؛ عرض میکنم! 8-^

اما قبول دارم سطح سمپادها همه باهم در حال افول که نه، سقوط آزاده! :) :(!! به دلایل مختلف!

تشییع جنازه سمپاد سال های 87-88 بود گمون کنم .. کمی دیر رسیدید! اگر نـبود بعضی ماجراها و کارها طی 3-4 سال اخیر توسط بعضا همین شماره 1 ای ها، الان عملا حتا نامی هم از استعدادهای درخشان نمونده بود شاید!!

فکر کنم در هیچ موردی جواب نده
خوب مدرسه قدیمی قدیمیه و هرچی داره از قدمتشه
و مدرسه جدید هم لزومی نداره تلاش برای جبران قدمت کنه
بالاخره ه روز به اون مکان میرسه
گفتم که باید شیب هر مدرسه رو نگاه کنیم
و اینکه الان سیستم سمپاد واقعا داره سقوط آزاد میکنه با این مدیریت!!!

• لایک
امتیازات: N.Y.M

راستی سجاد جان قضیه شعبه دو مدرسه منتفی هست جای خوبی پیدا نکردن مگه اینکه شهید مطهری رو بگیرن ک اونم نزدیکه فرزانگان ۱ هست

خو اینهمه آدمو کجا میخوان جا بدن؟!
پشمونه گفت که ما هی میگیم دانش آموز ندن اونام هی میدن!!!

قصد همه ی اینا از بالا بردن ظرفیت مدارس سمپاد تقریبا یکسان کردن سطح همه ی مدرسه ها و عملا بستن مدارس سمپاد ب طوری ک هیشکی صداش درنیاد
جدا کردن پایه ها از هم مسلما بهتره وسوما و پیشا ب توجه بیشتری نیاز دارن اینجوری بازده بیشتر میشه
ب نظر من حالاک شما علامه5این میتونین با نتایجتون این افکار کلیشه ای رو ک میگین سمپادیا پذیرفتنو کلا عوض کنین
جدا کردن پایه ها هم چیز باحالیه اگه پافشاری کنین درست شه عالیه

الان خیلی ریز و تمیز تیکه انداختید دیگه باشه!
------------------------------------------------
قصدشون از جدا کردن اینه که مدرسه دیگه جا نداره و لاغیر!!!
و اینکه بنظر تاپیک منحرف شد دیگه!!!! ;D

خب خوبه :)
راضيم واقعا.
فقط اگر دوستان مراكز ١هم كمى بيشتر شركت كنند[مخصوصا شهراى بزرگ ]خيلى بهتر ميشه.
[اين كه گفتم راضيم صرفا به اين دليل بود كه حرف هاى بى پايه و اساس و منم ُمنم كم شده خيلى،بحث رو منحرف نكنيد!]

امیدوارم از حرفای من ک بد برداشت نکرده باشین دوستان........ ;) ;D
من کلا با همه موافقم کلا بجز خونه همه جا تیپ موافق دارم
امیدوارم هرکی تو هرمرکزی ک هست نشون بده ک واقعا ی سمپادیه خیلیا تو مدارس دیگن و میگن بچه های سمپاد فقط اسمشون سمپاده قبول دارین ک؟حداقل خودمون دیگه نباید بگیم منطقه1.یا....

به نقل از This is me :
ها!؟كلا لينك دادم قانعت كنم ميدونم چى ميگى خيلى قبل تراز اينا مطرح كردم اين صحبت ها رو،حدودا يك سال و خرده اى پيش..ولى به اين نتيجه رسيدم كه ره درستى نيست و فقط اوضاع بدتر ميشه..وقتى ما ميشينيم پشت سر خودمون حرف ميزنيم و مركز هاى ديگه رو كوچيك ميكنيم چطور انتظار داريم سمپاد توى جامعه همونى بمونه ك بود!؟ازبيرون كسى خيلى اطلاع نداره از اين اوضاع و همه ى ما_چه شما كه حلى بى شماره هستين،چه اونى كه حلى١١ـء چه منى كه ف٢ام _بايك اسم كه سمپاد هست شناخته ميشيم.
واقعا چطورى ميخواى حلش كنى؟!نظرت رو بگو .واقعا دلم ميخواد بدونم بقيه چطورى فكر ميكنند در اين باره :)
،ولى نه درباره اين حرفايى كه تو اين پست ها تكرارشد.بگو الان چيكار بايد بكنيم به نظرت؟

+منظورمو بد رسوندم آيا؟
ببین ما نیومدیم اینجا که مشکلات رو حل کنیم .منم میگم که این بحثو جم کنیم بهتره .
میاییم نظر میدیم .جو متشنج تر از قبل میشه.
ولی قبلش میخوام بگم که از وقتی که مراکز سمپاد از 3.4 تا زد بالا دیگه افت کرد .حتی مدرسه ی ما هم همینطوره. D
من نمیخوام که مراکز دیگه رو کوچیک کنم .دلیل اینکه نام مدرسه _م رو علامه حلی بدون شماره مینویسم ... تو کامنتای قبلیم نوشتم.
.
.
.
.
نظر شما چیه یه تاپیک در مورد افت مراکز سمپاد و راه حل های آن درست کنیم .ها :-?

Back
بالا