• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Toobiii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپاد=فقط 1 ها؟!؟!

خاک تو سر ما ها که مثلا سمپادیای این مملکتیم و بحثامون شده یک بهتره یا دو یا سه ..... همینه که کشورمون جهان سوم مونده .... :|

به نقل از clever child :
خاک تو سر ما ها که مثلا سمپادیای این مملکتیم و بحثامون شده یک بهتره یا دو یا سه ..... همینه که کشورمون جهان سوم مونده .... :|
در حد داغوني موافقتم.اصلا فرض براينكه ي عده اي درحد نمونه دولتين.اين دليل نيست ك هي توسرشون بزنيم.بجا اين كارا بيايد كمكشون كنيم.اگه بد مي گم بگيد بد مي گي

بچه ها من ورودی راهنمایی فرزانگان ۱ ام...
ولی دبیرستان یه خاطر مسیر تصمیم بر این شد که مدرسمو عوض کنم و یه جای نزدیک باشه...برای همین اومدم فرزانگان ۳
هر جفت جو هارو تجربه کردم !
هم ۱ ای بودن رو...هم غیر اون...
بیاین صادق باشیم و یکسری چیز هارو قبول کنیم !
بچه های مراکز اصلی غروری دارن که جلوی دیدشون نسبت به خیلی چیز هارو میگیره !
نمیخوام مثال بزنم تا باعث دلخوری شه...
اما خیلی از دوستای خودم تو فرزانگان ۱..بدون این که بدونن بچه هایی که در موردشون صحبت میکنن دوستای منن...خییییلی حرفا پشتشون زدن
حرفایی که در شان یه دانش آموز تو این سن نبود !
پس اول این موضوع رو قبول کنیم که غرور کاذب داریم !
بدون شناخت از مراکز دیگه ...بدون شناخت از بچه های دیگه خودمونو برتر میدونیم !
اینو میگم چون حسش کردم !چون هم اینجا رو دیدم هم اونجا رو !
من اینجا بچه هایی رو دیدم که لیاقتشون از خیلی از ها که دارن تو مرکز میخونن بیشتره...و همین طور دوستایی تو مرکز دارم که واقعا دوسشون دارم و بچه های خلاق و فوق العاده ای هستن !
پس خوب و بد همه جا هست !
چیزی که یه مرکز رو میسازه ...تلاشه و انگیزه !
خواهش میکنم از بچه های ۱ ای...یه کم دیدتون رو باز کنید !موافق نیستم که این همه تعداد مراکز زیاد شده
خودم جزو اولین کسایی بودم که به این موضوع با بچه های دیگه اعتراض کردم...ولی حالا که این اتفاقات افتاده..این راه برخورد باهاش نیست !
این که تو مسابقاتی که اکثر مراکز هستن با هم بد برخورد میکنید ... نگاهتون از بالا به پایینه..این درست نیست !

(اینو بیشتر برای کسایی نوشتم که فقط این تایپکو میخونن و هیچی نمیگن ... )

منی مثال بزنم از غرور کاذب بچه های این مدارس ی شخصی تو مدرسه ما بود تقریبا پر از ادعا و توخالی بود و نفر اخر پایه بود با سه تا تجدید جناب رفتن حلی۱ فقط جهت پول باباشون بعد چند وقت قبل اومدن میگن مدرسه شما مدرسه نیس:))ینی خیلی رو میخواد برگشته میگه هنوز مونده به بیست و هشتمین سمینار ما برسید
این حرف رو معلم ما با قاطعیت و اقای صابر از معلمای حلی۱ زدن وگفتن ک حلی۱ با شاخ بازیاش هرچی ک باعث برنریش بود از بین برده
دیگه تو انتخاب دانش اموزم اشتباه میکنه نمونش همین بندی
قضاوت با خودتون

به نقل از erik :
منی مثال بزنم از غرور کاذب بچه های این مدارس ی شخصی تو مدرسه ما بود تقریبا پر از ادعا و توخالی بود و نفر اخر پایه بود با سه تا تجدید جناب رفتن حلی۱ فقط جهت پول باباشون بعد چند وقت قبل اومدن میگن مدرسه شما مدرسه نیس:))ینی خیلی رو میخواد برگشته میگه هنوز مونده به بیست و هشتمین سمینار ما برسید
این حرف رو معلم ما با قاطعیت و اقای صابر از معلمای حلی۱ زدن وگفتن ک حلی۱ با شاخ بازیاش هرچی ک باعث برنریش بود از بین برده
دیگه تو انتخاب دانش اموزم اشتباه میکنه نمونش همین بندی
قضاوت با خودتون
حالا من ي چيزي گفتم چرا با خراب كردن ي شخصي مي خواي مدرستو ثابت كني???واقعا برات متاسفم ك همچين طرز فكري داري!!!بت پيشنهاد مي كنم خودتو اصلاح كني.اينجا جاي اين حرفا نبود

دوستان پست های This is me رو بدقت بخونید ، به جواب هاتون میرسید !

دعواتون رو توی پ خ ادامه بدید ، این تاپیک رو منحرف نکنید ، خواهشا

خب من یه حرف آخر رو بزنم و بعد دیگر فعلا خدانگهدار
ببینید اون چیزی که من گفتم رو دقت کنید که یه سری از حلی های شماره بالا قدیمی اند مثل حلی 10
و اینکه فرق حلی ها توی قدمتشون و این داستان هاست! حلی ای که بیست و چند سال تاسیس شده با حلی ای که دو سال از تاسیسش میگذره خیلی فرق میکنند، شما باید شیب رشد مدارس رو ببینید، وقتی یه مدرسه سه ماهه ساخته میشه تحویل داده میشه همون سال اول تاسیسش سمینار برگزار میکنه و این حرف ها شیب بیشتری داره نسبت به مدرسه ای که بعد ان سال میاد میگه که ما فلان!!!
و اینکه من هم گفتم یکبار درسته که ما به اون تعداد مذکور باهوش نداریم، ولی اون تعداد ضعیف کم کم از سیستم خارج میشن
و بدبختی اینجاست که دلیل ممپاد(!) برای زیاد کردن مراکز سمپاد(!) این بوده که دانش آموزان مدارس دولتی اعتراض دارن نسبت به اینکه چرا پذیرش کمه و باز هم این هارو گفتم
و نظر دیگه آموزش پرورش اینه که همه باید توی سیستم به این خوبی(!!!) قرار بگیرن تا همه رشد یکسان و این ها داشته باشند
و حرف آخر اینکه جنابان آقایان دبیرستان علامه حلی تهران، اگر مشکل زیادی سمپادی هاست من از قول همان زیادی ها میگویم
«هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست»!
مشکل بچه های سمپاد همیناست که دارید میبینید، بحثای الکی و کل کل الکی!

ما که راهنمایی خونمون به دو میخورد دبیرستانم که سال بالاییامون آزمون نداشتن سال بعدیامونم نداشتن مارو اون وسط آزمون گرفتن چون قبلن هم سمپاد بودیم رفتیم حلی 1 نه واسه خونمون
از نظر درسی که خیلی فرق ندارن ولی از نظر اخلاقی تفریحی(اهل حال بودن)و اینا و چند بعدی بودن بنظر من بچه های مدارس شماره پایین تر با اینکه فشار بیشتری روشونه بهترن

پ.ن:ما اول دومامونو نمیشناسیم بدلیل حضور نداشتن پس حرفایی که زدم تا خودمون صدق میکنه بعدیا پای خودشون

• لایک
امتیازات: N.Y.M

بما گفتن حلی 5 میخوره به منطقه شما
تا اونجایی که من میدونم به بقیه هم گفتن اینو! البته من از دوره خودمون به بعد رو خبر دارم واسه منطقه هشت رو!

به نظر من دانش آموزای هر مدرسه ان ک میتونن خوب و بد بودن اون مدرسه رو بسازن گرچه منم فرزانگان 1ای ام ولی منطقی برخورد کردن بهترین چیه
همین تاپیکا باعث رقابت بین سمپادیا میشه ک بهترین چیز تو جامعه سمپادیا پیشرفت رو برا هم میسازه :-?

• لایک
امتیازات: N.Y.M
Back
بالا