آقا بر منکرش لعنت که فرز 1 و حلی 1 از همه بهترن.

من خودم اصلا این رو قبول ندارم که فرز 3 از 2 بهتره. اما لازم میدونم یه چیزایی رو توضیح بدم.
این که شما میایی همین جوری بر اساس تعصبت نسبت به شماره این حرف رو میزنی، آزار دهنده است. شاید تو واقعیت این حرفت درست باشه، اما شما مشخصا بر اساس واقعیت این حرفو نزدی.
ما امسال اولین دوره مدرسه مون فارغ التحصیل شدن. یعنی تا پارسال کنکوری نداشتیم، بعد شما نتایج پارسال کنکوری های فرز 2 رو با کی مقایسه کردی؟
در مورد المپیاد؛ تا جایی که من میدونم تو مدرسه ما تا دو سال پیش کلاسای المپیاد درست حسابی برگزار نمیشد و هر کی میخواست بره، باید میرفت فرز1. خب این یکی از کمبود های مدرسه ما بود. اما یه چیزی که هست اینه که مدرسه ما هر سال داره بهتر میشه و به نظرم بهتره عملکرد مدارس در طول چند سال بررسی بشه نه صرفا یه سال و دو سال.
و اینکه شما در مورد مدرسه ما و یا فرز 2 اطلاعاتی دارین؟ تا حالا مدرسه ما اومدین؟ دیدین؟ با کدوم یکی از بچه های مدرسه حرف زدین؟ معلمی کسی رو توی مدرسه ما میشناسین و باهاش حرف زدین؟ کادر آموزشی مدرسه ما رو میشناسین؟
خب اگه جواب این سوالا آره است؛ خوشحال میشم بحث کنیم، اگه نه که بهتره یه تجدید نظری در مورد اعتقاداتتون نسبت به قسم خوردن بکنین.
ای بابا؛ من که لحنم تهاجمی نیست. قصد دعوا ندارم که.