فات
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد نظری
پاسخ : روابط اجتماعی تون بالاس؟!
ژنتیک نه ولی زیاد شبیه پدر مادر هامون میشیم. مثلن بچه های کسایی که شغل آزاد دارن به نظرم روابط عمومی خیلی بهتری نسبت به بقیه دارن.
+به نظرم اینا که روابط عمومیشون پایینه خیلی خوب نمیتونن با بچه هاشون در ارتباط باشن.بده نه؟
به نقل از rreezzaa :فکر نکنم عامل ژنتیک زیاد موثر باشه
افسردگی و روابط اجتماعی پایین معادل نیستن ولی بدیهیه که افسردگی موجب روابط اجتماعی پایین میشه
ژنتیک نه ولی زیاد شبیه پدر مادر هامون میشیم. مثلن بچه های کسایی که شغل آزاد دارن به نظرم روابط عمومی خیلی بهتری نسبت به بقیه دارن.
ینی اینکه شما بتونید راحت با کسایی که حتی برای بار اول میبینیدشون دوستی برقرار کنید و حرفی واسه زدن داشته باشید.ساکت نشینید یه جا و هی با خودتون فک کنید این حرفو کاش میگفتم یا اینکه الان چی بگم.به نقل از Mohad :ب نظر من این ماییم ک روابط اجتماعیو تعریف می کنیم و بازم ب نظر من خیلیامون درک درستی از این ک روابط اجتماعی چیه نداریم
در اینجا نظرات من تا این لحظه ب پایان میرسد!
ولی میشه تعریفاتونو از روابط اجتماعی بگید¿¿¿( نظر شخصیتون ها از گوگل تقلب نکنین ک عقل کل ب نظر بیاین!!!)
دقیقن.تعریف روابط عمومی فقط حرف پیدا کردن در باب همون موقعیت و همون مسئلس. جدا ازون حرف زدن بدیهتن بده. و اینکه خب دقیقن افرادی که روابط عمومی خیلی بالایی دارن خیلی بیشتر از بقیه ضربه میخورن.کلن آدمای حساسی هستن چون همونجور که خودشون دنبال اینن که شخصیت بقیه رو بشناسن تا باهشون ارتباط برقرار کنن خیلی انتظار دارن بقیه هم خوب بشناسشون.به نقل از eng.um.mahdie :منظورم اینه که مثلا شما تو اتوبوس با یکی یه رابطه ی کلامی ایجاد میکنید خب درباره ی همون اتوبوس و مترو و جامعه و خیابون و آب و هوا و اینجور چیزا صحبت کنید نه مسائل شخصیتون!
لُپ کلام: زود صمیمی نشید و حرفای شخصیتون رو به کسی نگید!
اینکه وابسته ای به یه عده دوست که منتظری اونا حقتو بگیرن خب خیلی بده.ینی زمانایی میشه که هیشکی نیست و خودت باید از خودت دفاع کنی.به نقل از ♥hastikhanoom♥ :خب مثلا وقتی یکی از همکلاسیام که جزو دوستام نیس کنارم میشینه من هیچ حرفی پیدا نمی کنم باهاش بزنم. بعد چُن ساکتم خیلی از فرصتا ازم گرفته میشه.
هنوز دیگران جای خودم ازم دفاع میکنن یا خیلی جاها نمیتونم حقمو بگیرم.
+خب به نظرم اینا روابط اجتماعی پایینم رو نشون میدن.
+به نظرم اینا که روابط عمومیشون پایینه خیلی خوب نمیتونن با بچه هاشون در ارتباط باشن.بده نه؟