saratahmasbi
کاربر فوقفعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سارایوو(بوسنی و هرزگوین)
- رشته دانشگاه
- حقوق
یچه ها انسانی با درخشش خود این فرهنگ کثیفو از بین میبرند فقط صبر میخواد :)

به نظرم استارت کار هم تو هر شهر باید به وسیله بچه های سمپاد باشهبه نقل از فیوزززززززززز :یچه ها انسانی با درخشش خود این فرهنگ کثیفو از بین میبرند فقط صبر میخواد :)

در اغلب کشور های جهان سوم به صنعت بیشتر از علوم انسانی و هنر بها داده میشه.خوب عادیم هست چون کشوری که داره استارت توسعه میزنه تمرکزشو روی صنعت میذاره.ولی این یه مشکل خیلی بزرگیه.هروقت مردم و احساساتششون در درجه دوم اهمیت قرار بگیرند و هم وغم کشور توسعه صنعتیش باشه کشور یا رشد جمعیتش منفیه یا افسردگی درونش بالاست.ولی خوب خدا رو شکر ما به خاطر دینمون امار خودکشی دراون حد نداریم!!!

بیزینس با اقتصاد آکادمیک فرق داره آخه، اقتصاد توی دانشگاه بیشتر روی بحثهای کلیتر و تئوریتر بحث میکنه. بیزینس ممکنه کلاً تجربی یاد گرفته باشه.به نقل از میم ح میم دال :اگر مدیریت و بیزینس و اقتصاد و ... رو علوم انسانی حساب نمیکنن پس چی رو حساب میکنن؟ تازه رشته حقوق هم هست.
به نقل از h@di :بیزینس با اقتصاد آکادمیک فرق داره آخه، اقتصاد توی دانشگاه بیشتر روی بحثهای کلیتر و تئوریتر بحث میکنه. بیزینس ممکنه کلاً تجربی یاد گرفته باشه.
حقوق را جزء این رشتهها ننوشته بود ظاهراً؛ تعجب من هم از همینه که حقوق و روان و جامعه و اینها اصلاً جزء لیست نیست.

عرصه بر مسئولان تنگ میشه!!!!خب طبیعیه ! اگه اهمیت بدن آدمای با ضریب هوشی بالاتر از متوسط به سمتش کشیده میشن و عرصه بر مسئولین عزیز تنگ میشه. این ماییم که باید عاقلانه تصمیم بگیریم. اهمیتم ندن مهم نیس که راه علمو که نبستن. من خودم بعد از 2 سال ریاضی خوندن امسال تغییر رشته دادم به انسانی . هر چند از سمپاد بالاجبار خارج شدم و با سیل عظیمی از سرزنش ها روبرو شدم ام کاملن ایمان دارم به کارم. بابا اوضاع کشور واسه همین تفکر احمقانه عده ای راجع به علوم انسانی اینطوری شده دیگه. جماعت بشتابییییید که کشورمون داره از دست میره![]()

چرا آمار خودکشی هم به لطف کم کاری ها مسولین در این حوزه داره زیاد میشهدر اغلب کشور های جهان سوم به صنعت بیشتر از علوم انسانی و هنر بها داده میشه.خوب عادیم هست چون کشوری که داره استارت توسعه میزنه تمرکزشو روی صنعت میذاره.ولی این یه مشکل خیلی بزرگیه.هروقت مردم و احساساتششون در درجه دوم اهمیت قرار بگیرند و هم وغم کشور توسعه صنعتیش باشه کشور یا رشد جمعیتش منفیه یا افسردگی درونش بالاست.ولی خوب خدا رو شکر ما به خاطر دینمون امار خودکشی دراون حد نداریم!!!

فکر کنم همهمون متفق القول باشیم که آمریکا جهان سوم نیست، درسته؟
دادههای این جا و این جا و این جا و صفحهٔ سهٔ این جا میگه رشتههای علوم انسانی هیچ کدوم جزء ده تا رشتهٔ پردرآمد آمریکا نیستند. (بیزینس با اقتصاد و مدیریت و اینهای آکادمیک فرق داره ظاهراً).
جاهای دیگه هم گویا وضع همینطوریه، به مهندسی بیشتر از علوم انسانی اهمیت میدند.

ن اینطوری نیست تازه الان خیلی از رشته های انسنانی از جمله حقوق و شاخه های مدریت همه جزوه پر دامدترین رشته های جهان هستند و برعکس در ایران هست که درامدشون نسبتا پایینهفکر کنم همهمون متفق القول باشیم که آمریکا جهان سوم نیست، درسته؟
دادههای این جا و این جا و این جا و صفحهٔ سهٔ این جا میگه رشتههای علوم انسانی هیچ کدوم جزء ده تا رشتهٔ پردرآمد آمریکا نیستند. (بیزینس با اقتصاد و مدیریت و اینهای آکادمیک فرق داره ظاهراً).
جاهای دیگه هم گویا وضع همینطوریه، به مهندسی بیشتر از علوم انسانی اهمیت میدند.