• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ابهامات شما درباره فیلم های مختلف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ابهامات شما درباره فیلم های مختلف

به نقل از moh@d3! :
میشه یکی ب من بگه ته جدایی نادر از سیمین چی شد؟!

ینی چی تهش چی شد؟ پایان باز بود. ;D

كسي نيس ج سوال منُ بده؟! :-w

به نقل از Farz :
من تازگيا "آلزايمر" رو نگا كردم يه سوالي برا پيش اومده :-?
اين كه جواب خون منفي بود
ولي آخر سر تو اون قلبه عكس خود مهدي هاشمي و زنش بود توش كه!!
چي شد بالاخره :-?? شوهرش بود يا نبود؟!

مطمئنی مهدی هاشمی بود؟ من آخرش رو با دقت نشد ببینم.
اگه باشه هم البته دلیل داره. از تلوزیون که پخشش کردن بعدش یه نقد داشتن که حرف خوبی زد کارشناسش. اینکه منظور از آلزایمر آدمای جامعه‌ن که دیگه باور ندارن بعضی چیزا با قلب و احساس اثبات میشن، نیاز به مدرک ندارن. آدمای امروز فقط سند و کاغذ رسمی رو قبول دارن و بیخیال درک درونی شدن. به نظرم این هم همین رو میخواست بگه. مهم نیست اون آزمایش چی میگه. مهم اصل قضیه‌ست!

آقا من نفهمیدم تو فیلم تایتانیک چرا جک رفت تو آبا که بمیره؟!
خب احمق تو برو یه ور تخته دختره هم بره یه ورش!!لازمم نبود انقد فیلمو دراماتیکش کنین!!!

اصن الان ک داشتم فکر میکردم کل فیلم های ایرانی ابهام دارن تهاشونم ک معلوم نیس چی میشه ! ;D
مثلن همین دودکش یا مادرانه ته ته چی شد؟ ;D
بالاخره بهروز با عالیه ازدواج کرد؟ سریال مادرانه سر رعنا و فرزاد و اینا چی اومد؟ یا ته ارتفاع پست اونا مردن؟ و ... ;D

به نقل از Internal Server Error 500 :
اصن الان ک داشتم فکر میکردم کل فیلم های ایرانی ابهام دارن تهاشونم ک معلوم نیس چی میشه ! ;D
مثلن همین دودکش یا مادرانه ته ته چی شد؟ ;D
بالاخره بهروز با عالیه ازدواج کرد؟ سریال مادرانه سر رعنا و فرزاد و اینا چی اومد؟ یا ته ارتفاع پست اونا مردن؟ و ... ;D
خود کارگردان دودکش گفت تهش دیگه ! داستان زندگیه و زندگی و مشکلاتش ادامه داره و این حرفا . ززندگی واقعی .... 8-^

تو فیلم بغض،مگه باران کوثری بابک حمیدیان اون اسلحه رو ننداختن تو دریا؟پس اون تیکه که بابک رفت پیش اون یارو واسه آب کردن شمش ها چطو یهو اسلحشو درآورد؟

یکی بیاد کلا واسه من فیلم the shining کوبریک رو توضیح بده! 2 هفتس دارم فکر می کنم!
1.اون عکسی که آخرش نشون داد چی بود؟! ینی چی؟
2.در سردخونه رو کی باز کرد؟!

به نقل از تـارا :
یکی بیاد کلا واسه من فیلم the shining کوبریک رو توضیح بده! 2 هفتس دارم فکر می کنم!
1.اون عکسی که آخرش نشون داد چی بود؟! ینی چی؟
2.در سردخونه رو کی باز کرد؟!

با تمام احترامی که برای طرفداران کوبریک قائلم The Shining یکی از بی سر و ته ترین فیلمهاییه که دیدم!
دقیقا واسه اون عکس هیچ توضیح منطقی‌ای به ذهن من نمیرسه.

به نقل از NEO :
با تمام احترامی که برای طرفداران کوبریک قائلم The Shining یکی از بی سر و ته ترین فیلمهاییه که دیدم!
دقیقا واسه اون عکس هیچ توضیح منطقی‌ای به ذهن من نمیرسه.

چون توضیح منطقی به ذهن من و شما نمی رسه دلیل نمی شه فیلم بی سر و ته باشه! مرض نداشته که آخرش اون عکس رو نشون داده، حتما هدفی داشته!

Back
بالا