پاسخ : ابهامات شما درباره فیلم های مختلف
به نقل از F@teme.N :
تو فیلم Amour چرا پیرمرده همسرشو خفه کرد؟اصن آخرش کجا رفت؟
پ.ن:به نظر من لایق اسکار نبود...
اول از همه ای کاش که فقط سوال میپرسیدیم و قضاوت نمیکردیم.
هانکه میخواست توی این فیلمش وجه جدیدی از عشق رو به تصویر بکشه.وقتی یک نفر عاشق باشه قطعا هر کاری که معشوقش ازش میخواد رو انجام میده.وقتی که پیر مرده دید زنش داره زجر میکشه ، به زجرش پایان داد تا به آرامش برسه.
چونکه زنه توی یک سکانس گفته بود دوست داره روی تخت خودش بمیره و از مراسم ختم خوشش نمیاد ، جنازشو روی تخت نگه داشت.
اما وقتی که پیرمرد این کار ها رو انجام داد به علتی که نمیتونست به زندگی بدون عشق ادامه بده ، به زندگی خودش هم پایان داد.
البته این ها همه سطح داستلن فیلمه و مفاهیم بسیار عمیقتری در این فیلم قرار داره.
با توجه به این که از این فیلم به علت تلخ بودنش زیاد خوشتون نیومده ، بهتون short film about love از کشلوفسکی رو پیشنهاد میکنم.این فیلم مبحث عشق رو خیلی خوب باز کرده.amd
به نقل از Hydrus :
آقا من نفهمیدم تو فیلم تایتانیک چرا جک رفت تو آبا که بمیره؟!
خب احمق تو برو یه ور تخته دختره هم بره یه ورش!!لازمم نبود انقد فیلمو دراماتیکش کنین!!!
اگر یک بار دقیق فیلم رو ببینید متوجه میشید که جک یک بار سعی میکنه که بره بالای تخته ولی تخته شروع به فرو رفتن میکنه
به نقل از NEO :
قطعا هدفی داشته از نشون دادن اون عکس؛ ولی منظورش رو هرچه که بوده به شدت مبهم بیان کرده.
دلیل من هم برای بد دونستن این فیلم صرفا همین صحنه قاب عکس نیست و دلایلم طبیعتا بیشتر از اینهاست که اینجا جاش نیست بگم.
خیلی دوس دارم دلایل شما رو بشنوم.
اکثر ابهامات اصلا ابهام نیستن بلکه جزوی از فیلم هستند.
مثلا کسی میتونه به من دلیل بالا آوردن ه شخصیت اصلی فیلم در سمانس پایانی ه the act of killing رو بگه؟
NE
ارسال متوالی خلاف قوانینه.