• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ابهامات شما درباره فیلم های مختلف

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یجا خوندم که فرفره داره میوفته، و واضح هم هست که داره میوفته ولی فیلم میخواسته بگه که دیگه اصلا برای شخصیت دیکاپریو با وجود بچه هاش اهمیتی نداره که رویاس یا واقعیت.

یجا خوندم که فرفره داره میوفته، و واضح هم هست که داره میوفته ولی فیلم میخواسته بگه که دیگه اصلا برای شخصیت دیکاپریو با وجود بچه هاش اهمیتی نداره که رویاس یا واقعیت.
فکر کنم بهترین جوابی بود که گرفتم.ممنون :-b

فیلمای نولان همینجوریه:D
ولی memento رو فهمیدم.باید فیلم رو حداقل دوبار ببینی.لنی همون استوارته(اسمش همین بود دیگه؟تپله) که برای این که تو زندگیش هدف داشته باشه به خودش تلقین میکنه(با خالکوبی) که یکی به زنش تجاوز کرده و هنوز زندست و باید انتقامشو بگیره.

پاسخ : ابهامات شما درباره فیلم های مختلف

ضمناً شخصیت کتاب به «اختلال تجزیه هویت» مبتلاست، نه اسکیزوفرنی.
فکر کنم هیچ اختلال مشخصی در کار نبوده و ساخته ی خلاقیت سازنده س :-" نه کاملا اسکیزوفرنیه نه هویت گسسته .

transformers پر چیزای گنگه

فیلم antichrist پر از علامت سواله اصن . کسی هست که دیده باشه اینجا ؟ ربط گوزن و کلاغ و روباه به درد و ناامیدی و اندوه چیه ؟ ربط ریزش بلوط ها به طبیعت و شیطان و زن و اینا چیه ؟ :-"
کلی علامت سوال دیگه هم دارم

یه سوال بیخود که اصلا تاثیری رو فیلم نداره ولی به هر حال سواله دیگه :D
تو اینتراستلر چطوری با یه فرمول دنیا رو نجات میدن؟ :|

یه سوال در مورد فیلم the deer hunter ، کسی می تونه فاز نیک رو بعد از خروج از بیمارستان توضیح بده؟ مایک رو فراموش کرده بود یا نه؟؟ اولش داشت سراغش رو می گرفت چی شد که کلا قیدشو زد ؟

Back
بالا