حقیقتش کارگردان میخواسته بیننده رو بپیچونهسلام
قطعا یه سری فیلم ها هست که بعد دیدنش نفهمیدین که تهش چی شد ؟؟
اینجا سوالاتتون و بپرسین و بقیه جواب بدن
*قطعا سوالات حاوی اسپویله پس اول اسم فیلم و بنویسید بعد بپرسید
+سوال من : فیلم inception
اونجایی که دیکاپریو به بچه هاش میرسه بعد که اون "توتم" شو میچرخونه . از حرکت نیاستاد. یعنی خواب بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟پس اون همه عملیات و الکی نگاه کردیم ؟؟؟؟

خب ببین متوجهی که ویو خاصت به قضیه یکی از احتمالاته و فیلم کاملا چیزی رو تایید نمیکنه و سوالاتت برای تاکید به این قضیه پاسخ دارن.فیلم shutter island
دیکاپریو در ابتدای فیلم اسمش تدی بود ولی بعد کم کم خواستن دیوونش کنن که گفتن تو اسمت اندرو هست و پارتنرش هم میگفت من فقط دکترت هستم و با تو به این جزیره نیومدم.
سکانس های آخر فیلم دیکاپریو و پارتنرش دارن با هم حرف میزنن.
چرا پارتنرش که میگفت دکترشه , با لفظ "رءیس" و بعد "تدی" ( نه آندرو ) صداش زد ؟؟؟؟؟؟؟
چرا گفت ما هردو خیلی باهوشیم؟
چرا دیکاپریو گفت با هم فرار میکنیم؟؟؟ و بعد رفت که مغزشو عمل کنه .
الان من نفهمیدم پارتنرش واقعا همکارش بود و دیکاپریو رو فروخت ؟؟
+سوال بولد شده از همه مهم تر![]()
.این هم به شدت با جمله آخرش که میپرسه (..زندگی مثل هیولا یا مردن مثل یک مرد خوب؟)مطابقه و هم میشه گفت دکتر شیهان بعد از این حرف اون متوجه میشه قضیه رو برای همین تعجب میکنه و از جاش بلند میشه و صداش میزنه
چون اونایی که میخواستن بکشنش یا بهش تعارض بکنن رو میکُشت تا جایی که یادمهاگه کسی میدونه بگه در مورد The platform
اون خانومه کره ای بودا هر دفعه میرفت پایین دنبال بچش چطور هر دفعه زنده میموند؟-_____-

دقیقاً یادم نیست، ولی مگه یه چاقو تو دستش نداشت؟ خب وقتی چاقو داری نیازی به «قدرت» نیست کهیعنی این همه قوی بود!؟ولی مشکل اصلی اینکه :
گشنه میموند وقتی به آخرین طبقه میرسید
شاید تو طبقاتِ پایینتر هم این کار رو میکرده.