پاسخ : هدایای خلاقانه
× یکی از چیزایی که من برای ِ یه سری آدمای ِ خاص دُرُس میکنم تا بهشون هدیه بدم,تابلوی ِ خاطراته .
تابلوی ِ خاطرات یه چیزیه تو این مایه ها :
تابلوی ِ خاطرات,چیزیه که برای ِ یه شخص ِ خاص دُرُس میکنی؛ از خاطرات ِ خودتُ اون .
این تابلوی ِ خاطراتیه که من به دوستم هدیه دادم, خاطرات ِ منُ اون هستش .
تابلویِ خاطراتُ خیلی راحت میشه دُرُس کرد؛ چندتا برچسب ِ حروف ِ الفبا میخواد؛ با یه تخته ِ محکم ِ پلاستیکی یا شیشه ای یا چوبی [جنسش مهم نیست] .
برای ِ دُرُس کردنش به خاطرات نیاز دارین؛ فقط کافیه خاطراتتون با اون شخص ِ خاصُ تو ذهنتون بیارینُ حروفی که اون خاطره رو مشترکا به یاد ِ هردوتون میندازه از بقیه حروف جدا کنینُ روی ِ تخته بچسبونین .
مثلا توی ِ تابلوی ِ خاطرات ِ من:
[شرمنده؛خصوصیه یه قسمتایی
"]
اون بالا یه Zr وجود داره که در واقع اسم ِ یک عنصر از جدول ِ تناوبیه [
"] و ما کلـّـی بهش میخندیدیم .
یه Kh هست که اوّل ِ اسم ِ یکی از معلـّـمونه که از مدرسه ــمون رفت؛ کلّی خاطره داشتیم باهاش .
یه ms هست برای ِ اوّل ِ اسم ِ دوستم؛ یه Sh هست برای ِ اوّل ِ اسم ِ من .
یه NOT هم هست که کلـّـی داستان داره؛ یه معلّم داشتیم که کلی مارو زجر میداد . بعد این اسمش, اسم ِ یه آجیل بود؛ پس ما اسمشُ گذاشتیم نات[nb]به معنای ِ آجیل[/nb] که البته به صورتِ «ان.یو.تی.» نوشته میشه که برای ِ ردگم کنی اسمشُ مینوشتیم «ان.او.تی.» بعد از اونجایی که این معلمه با دق دادناش کلـّـی خاطره ِ مفتُ مجّانی ساخت برامون؛ اسمشُ زدم تهِ تابلوی ِ خاطرات . :]
تابلوی ِ خاطراتُ باید خیلی خوب نگهداری کنین؛ هرگونه آسیبی که به این تابلو برسه یه تیکــّـه از خاطراتُ هم میکنه و با خودش میبره .
× میشه برگه هایی که توشون سر ِ کلاس یادداشت ردُّبدل میکردیمُ کادو کرد؛ یا مثلا با روبان وصل کرد به تابلوی ِ خاطرات . :]
× تابلوی ِ خاطرات دُرُس کنین؛ بگیرین؛ بدین؛ تابلوی ِ خاطرات چیز ِ خیلی خوبیه! :]