2016/12/10 توقیف شده #41 Zahra_a کاربر فوقحرفهای سابقه مدیریت فروم ارسالها 859 امتیاز 9,404 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر . سال فارغ التحصیلی 99 رشته دانشگاه داروسازی نقل قول از ابجیم: واسه تولد دوستم واسش افتابه خریدیم
2020/9/17 مدیر #42 Strangers کاربر فوقحرفهای عضو مدیران انجمن سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل ارسالها 1,292 امتیاز 23,153 نام مرکز سمپاد علامه حلی۱ شهر همدان سال فارغ التحصیلی 0000 رشته دانشگاه علوم تغذیه هرچی که بگیم از لوله بخاری ربان دار نمیشه گذشت و اگر خواستید بیشتر سورپرایز بشه نیم متر شلنگ زرد هم درونش باشه اگه خواستین دوباره بیشتر سورپرایز شه دور شلنگ زرد هم یه ربان بزنید
هرچی که بگیم از لوله بخاری ربان دار نمیشه گذشت و اگر خواستید بیشتر سورپرایز بشه نیم متر شلنگ زرد هم درونش باشه اگه خواستین دوباره بیشتر سورپرایز شه دور شلنگ زرد هم یه ربان بزنید
2020/9/17 #43 sana.sa Nobody حامی مالی سایت ارسالها 324 امتیاز 8,750 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه شیمی زیاد خلاقانه نیس ولی قصد دارم واسه تولد (م ) تموم عکسای دونفریمونو چاپ کنم بذارم تو یه آلبوم خوشگل بدم بهش
زیاد خلاقانه نیس ولی قصد دارم واسه تولد (م ) تموم عکسای دونفریمونو چاپ کنم بذارم تو یه آلبوم خوشگل بدم بهش
2020/9/17 توقیف شده #44 ABOLFAZL_R کاربر نیمهحرفهای ارسالها 198 امتیاز 1,391 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شهر سال فارغ التحصیلی 1402 تنها هدیهای ک میتونم ب طرف بدم: ( بخشیدن تموم ظلمایی ک بهم کرده )
2020/9/17 #45 【Epiphany】 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 216 امتیاز 7,514 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ... سال فارغ التحصیلی 2121 ایده: اگه معلمتون کچل تشریف داره میتونید یه برس مو جیبی سبز فسفری بخرین براش اینجوری : برای بسته بندی هم پیشنهاد میکنم از این جعبه ها بگیرین براش : اره دیگه خلاصه اگه نمره میخواین از شدت ذوقی که خواهد کرد 10شما رو میکنه 9.75 هار هار هار آخرین ویرایش: 2020/9/18
ایده: اگه معلمتون کچل تشریف داره میتونید یه برس مو جیبی سبز فسفری بخرین براش اینجوری : برای بسته بندی هم پیشنهاد میکنم از این جعبه ها بگیرین براش : اره دیگه خلاصه اگه نمره میخواین از شدت ذوقی که خواهد کرد 10شما رو میکنه 9.75 هار هار هار
2020/9/18 توقیف شده #46 خِیزَران کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,882 امتیاز 38,231 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر ستاره ها سال فارغ التحصیلی 2020 من رفیقام برام یه کلیپ ساختن توش حرف زدن خیلی خوشم اومد «ازین حرفا که ارمغان وقتی تو اومدی .... جهان لبخند زد و.....»
من رفیقام برام یه کلیپ ساختن توش حرف زدن خیلی خوشم اومد «ازین حرفا که ارمغان وقتی تو اومدی .... جهان لبخند زد و.....»