راسش من اولین بار عضوشدم
باره اول رفتم تو سروده سمپاد دیدم همه شوی کردن با سروده منم گفتم همرنگه جماعت شم یه شوخی کردم
به هیچ کدوم از اون شوخیا گیر ندادن
اما همه از شوخی من ناراحت شدن
من فقط گفتم سرود نمیخوندین سنگین تر بود
بابا تازه شما بهترین من نمیتونستم بانگ بنویسم عکس بذارم یه پیام دریافت میکردم از خود بی خود میشدم میترسیدم نقل و قول کنم. واه عین زندانیا بود ولی الان راه افتادم
دیدم سنو نوشته 636 سال! بعد رفتم چک کردم دیدم همچی درسته بعد گفتم سال جای ماه و سال رو اشتباه زدم جاشونو عوضیدم ی چن ماهی سنم اومد پایین بعد ب این نتیجه رسیدم تاریخ تولدو ب میلادی میخاسه!
نمی دونستم که همه ی پیغاما تو ایمیل میره
چه سوتی ای دادم
رمز ایمیلمو بابام میدونست
اومد گفت شمیم توسمپادیا عضوی ؟
باکلی من من گفتم بله
گفت نمیدونستی همه ی پیغاما تو ایمیل میره نه؟
خشکم زد! چسبیدم!
ارغوان این سایتو معرفی کرد بهم(یکی ازدوستام)درکل خیلی ازاینجاخوشم نمیاد...یعنی دوست ندارم بابچه هایی که همشهری هستیم حرف بزنم..میدونین بعضاتون خیلی زیادی ادعاتون میشه..ببخشید اینقد بد ورک حرف زدم!!!!...ولی سوتی منم دقیقا سنم بود که تادیدم کپ کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!بعدش ارغوان گفت باید میلاتدی بزنی خواهر نه شمسی!!!!!!!!
اولین تایپیکمم امروز صبح دادم الان فتم دیدم حذفیدنش!!!!!!!!
ازخرداد پارسال هم اینجاعضوم
عضویتم بخاطر پیدا کردن پیکسل واس یکی از دوستان بود
بعد دیگه نیومدم تا چندوقت و وقتی اومدم دیدم دوتا پ.خ دارم
بنده خدا کلی گشته بود یه همشهری پیدا کرده بود
بماند ک فرداش مفقود الاثر شد
اولین پستمم تو "کی اومدین تو سمپاد؟" دادم و با نفرت بی اندازه ی بچه ها با ورودی های دبیرستان مواجه شدم
اولین پ.خ مال دختر خالم بود فک کنم
اولین دیس مال سبحان بود چون تو حرف بزن ی جمله از اهنگ پدر من (زدبازی) نوشته بودم
اولین پستم توی تاپیک افتادن اولین دندون بودش
اولین پست:انجمن نجوم و المپیاد نجوم فکر کنم!اولین تاپیک باز فکر کنم در رابطه با هشت پای پیشگو المان بود که احتمالا حذفیده و خدا بیامرزتش! اولین پ.خ:مربوط به جام جهانی2010بود باز!