ali jahangiri
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید قدوسی
- شهر
- قم
- مدال المپیاد
- طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- مکانیک
پاسخ : ..
نمی دونم چی بگم!!
ببین این بستگی به خود داره !
تو اگر به طور میانگین همه رو 40 50 درصد بزنی یه رتبه ی خیلی خوب میاری .
این که حذف کنی هم یه مزیت داره هم یه ریسک .
مزیتش اینه که زمانت رو بین دروس کمتر تقسیم میکنی و اونا رو بهتر و بیشتر میخونی !
ریسکش هم اینه که شابد از اون مباحثی که خوندی ، سوال سخت بیاد و از اون مباحثی که نخوندی ، سوال ساده بیاد .
مثلا سال ما ، ریاضی کشک بود . گسسته و جبرش ، دوغ بود . یعنی کافی بود کتاب درسی رو خونده باشی !
حالا دیگه انتخاب با تو ـئه !
به نظر من ، مباحثی که واقعا بلد نیستی و "واقعا " سخت هستند و پر حجم ـن ، رو حذف کن ولی مباحثی که کم حجم هستن رو حداقل یه مطالعه ی معمولی روشون داشته باش .
مثلا دینامیک ، کلا یه فرمول داره ! اف مساوی اِم آ ! حداقل مسائل ساده ـش رو بلد باش . شاید ساله شما ، از این مبحث ،سوال ساده بِدن !
یا مثلا هندسه پایه ، مبحث تشابه رو یه مطالعه ی کوچولو داشته باش . سال ما ، یه سوال در سطح اول راهنمایی دادن . یه تشابه که 10 ثانیه ای حل میشه . بدون اغراق میگم ! بی شوخی !
خلاصضه ی مطلب اینکه حذف مطلق نداشته باش !
خوب بخون !
مطمئنم موفق میشی !
ضمنا ، مطمئنم یه دانشگاه خفن تهران قبول میشی .
سلام ! خوش اومدی !به نقل از rasfan :سلام (اومدم صندلی داغ )
راستش می خوام یه کار خفن کنم نظرتو می خاوم بدونم اولش بگم که من نه شریف می خوام نه تهران و امیر کبیرو اینا .... همین تبریز و زنجان و اینا کلفیه من اینجا لیسته حذفیاتی که در نظر دارم( و خیلی کمه ) رو مینویسم شما نظر بده :
شیمی: شیمی3 و پیش 2 حذف (شاید محلول رو بخونم) با این حساب از کل شیمی می مونه 45 درصد 30 درصد بسسه
فیزیک: حرکت در دو بعد و دینامیک حذف
ریاضی: هندسه پایه و تحلیلی و گسسته و جبر حذف
ادبیات: زبان فارسی و املا حذف
عربی: فقط ترجمه و منصوبات می خونم
زبان: حذف نکردم ولی رو ریدینگ و کلوز حسابی باز نکردم ولی می خونم
دینی: در حد 100 می خونم
فکر کنم یه چی حدود 4000 تا 8000 بیارم درسته؟ ممنون مهندس (البته اینایی که حذف نکردم عالییییییییییی میخونم ...یعنی یه وضیاااا)
نمی دونم چی بگم!!
ببین این بستگی به خود داره !
تو اگر به طور میانگین همه رو 40 50 درصد بزنی یه رتبه ی خیلی خوب میاری .
این که حذف کنی هم یه مزیت داره هم یه ریسک .
مزیتش اینه که زمانت رو بین دروس کمتر تقسیم میکنی و اونا رو بهتر و بیشتر میخونی !
ریسکش هم اینه که شابد از اون مباحثی که خوندی ، سوال سخت بیاد و از اون مباحثی که نخوندی ، سوال ساده بیاد .
مثلا سال ما ، ریاضی کشک بود . گسسته و جبرش ، دوغ بود . یعنی کافی بود کتاب درسی رو خونده باشی !
حالا دیگه انتخاب با تو ـئه !
به نظر من ، مباحثی که واقعا بلد نیستی و "واقعا " سخت هستند و پر حجم ـن ، رو حذف کن ولی مباحثی که کم حجم هستن رو حداقل یه مطالعه ی معمولی روشون داشته باش .
مثلا دینامیک ، کلا یه فرمول داره ! اف مساوی اِم آ ! حداقل مسائل ساده ـش رو بلد باش . شاید ساله شما ، از این مبحث ،سوال ساده بِدن !
یا مثلا هندسه پایه ، مبحث تشابه رو یه مطالعه ی کوچولو داشته باش . سال ما ، یه سوال در سطح اول راهنمایی دادن . یه تشابه که 10 ثانیه ای حل میشه . بدون اغراق میگم ! بی شوخی !
خلاصضه ی مطلب اینکه حذف مطلق نداشته باش !
خوب بخون !
مطمئنم موفق میشی !
ضمنا ، مطمئنم یه دانشگاه خفن تهران قبول میشی .