vahidpro
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- مهر
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقا
.
.
سلام .به نقل از Marjan.N :سلام
نمیدونم قبلا پرسیدن ازتون یا نه ولی خیلی زیاد بود من همشو نخوندم اگه تکراریه ببخشید
من تا الان واسه هندسه پایه هیچ کاری نکردم شما خودتون چطوری از رو چه کتابایی خوندین؟ به من چی میتونین بگین الان چیکار کنم با هندسه 1 و 2 ؟
سلام . این لیست کتبی که خوندم :به نقل از N!ma :سلام!
میشه بگید از کدوم کتاب ها برای این درس ها استفاده میکردید؟؟ به نظرتون کدوم کتاب بهتره؟
فیزیک (پیش و پایه!)
عربی!! (بیشتر رو گرامر کار کرده باشه)
شیمی
ادبیات
ممنون!
به نقل از AlIsh Ii :از سال اول شروع کنیم؟دوم؟سوم؟وبعد چجوری شروع کنیم؟از کی روی سرعتمون کار کنیم؟
این ازمون های پیشرفت تحصیلی اهمیت داره؟ یعنی استاندارده؟ من رتبه ام کم شد افسرده شدم...
چطوری بخونیم؟
پاییز و زمستون میانگین هر هفته 35 تا 40 ساعت میخوندم.به نقل از Marjan.N :ترم دوم میانگین هفته ای چند ساعت درس میخوندین؟
سلام.ممنونبه نقل از asal_sampadi :دوباره سلام . ممنون از راهنماييتون
من نميدون زبان فارسي رو چجوري بخونم ؟؟؟؟؟؟؟
يا بلد نميشم تستاشو بزنم يا اونقد وخ گيرن كه از خير زدنشون ميگذرم !!! :-s
بعدم من كلا تو ازمون خيلي غلط ميزنم يعني اشتباه محاسباتي خيلي ميكنم و گزينه ها رو جابه جا هم ميزنم اين باعث ميشه ترازم پايين بياد بعد دپ ميزنم!!!!
سلام !به نقل از N!ma :سلام!
ببخشید شما برای تابستان پیش رو خوندید؟ پایه چی ؟ دوم یا سوم؟!
میشه یه توضیح کلی و مختصر بدید!
ممنون
:)
سلام . ممنون .به نقل از sohrabhosein :با سلام و عرض تبریک
آیا شما به هوش یک دانش آموز در پیشرفت های درسیش اعتقاد دارین؟ (خداییش راستشو بگین ) من خودم سال سوم هستم و خیلی می خونم ولی نمی تونم از بعضیا جلو بزنم! مخصوصا توی آزمونای قلم چی. ولی واقعا افسرده می شم وقتی می بینم بعضیا با کمتر خوندن تراز های خیلی بهتر از من کسب می کنن. بابا یکی دوتا هم نیستند که! تورو خدا راهنماییم کنین.
به نقل از fereshteh :سلااااامممم
خوبین؟
به سوال فنی
این که شما همه تستای سراسری و ازادو میزدین یا 10 سال اخیر؟؟
بعد تستای کتاباتونو چند قسمت میکردین و هر قسمت و یه وقت میزدین یا نه همه رو یه جا میزدین؟؟واسه مرور چه تستایی میزدین؟
مممنوننن
محوری منظورت گاج سبز ـه دیگه ؟!به نقل از Barium :ببخشید شما برا ادبیات اولویت اولتون محوری بود یا درسی که دبیر میداد؟ ینی اگه جایی با هم تضاد داشتن کدومو یاد میگرفتید؟