پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقا
به نقل از shadi1201 :
سلاااااااااااااااااااااااااااااااام!خوبید؟؟؟؟؟؟به نظر شما من که امسال کنکوری شدم تابستونو بابرنامه ی قلم چی پیش برم خوبه؟؟؟چه درسایی از پیشو زودتر بخونم؟؟؟ :) ممنون
سلام .
مرسی .خوبی شما ؟!
1. کلا هیچ درسی رو پیش خونی نکنید الکی !
بیشتر سعی کنید پایه و تقویت کنید !
به این دلیل که قراره در طول سال تحصیلی ، معلم هاتون درس های پیش رو به شما یاد بدن و شما سر کلاس درس رو یاد بگیرید !
دیگه نیازی نیس جلو جلو بخونید
علاوه بر این ، اگر تابستون رو فقط پایه بخویند و حسابی تقویت ـش کنید ، در طول سال چهارم کارتون سبک تر میشه و با خیال راحت
پیش دانشگاهی رو جلو می برید و پایه رو "مرور" میکنید ، نه "مطالعه برای یادگیری" . طبیعی ـه که اولی انرژی کمتری میگیره .
پس تابستون رو کلا پایه بخویند . مخصوصا دروس اختصاصی ـش رو کامل بخویند و حسابی تست های سراسری رو کار کنید و مسلط بشید
2. قلمچی افتضاحه برنامه ی تابستونش . توی هر آزمونش یه درس عمومی رو جامع میگری که واقعا افتضاحه !
تازه ، همه ی سوالای اون درس رو هم از کتاب زردش میاره . همه ی سراسری ها رو میاره و کلا خیلی مزخرفه برنامش برای تابستون
اما خب گزینه دو منطقی تره فکر کنم . اول سال دوم رو مرور میکنه ،
بعدش هم سوم رو . سال ما برنامه ـش اینجوری بود . ماه آخر تابستون هم مرور و جمع بندی میکرد .
امسال هم همینطوره دیگه ؟!
اینه که برنامه ی گزینه دو یه مقدار بهتر از کانون ـه .
بعضیا میگن گزینه برنامه ـش رو کسی نمیرسه بخونه و خیلی فشرده ـست .
خب کسایی که احساس میکنن نمیرسن به برنامه ـش ، میتونن تابستون رو دو تا 40 روز کنن و یه 14 روز . 49 روز اول ، یه سال از پایه ،
40 روز دوم اون یکی سال از پایه ، 14 روز آخر هم مرور و ....
خلاصه اینکه یه جوری باشه که سال دوم رو با تمرکز مرور کنید و بعدش هم سوم . تا ایشالا با پایه ی قوی برید برای پیش دانشگاهی