صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقای جهان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر

به نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :
سلام اقای جهانگیری!
اقای جهانگیری...برای پایه برای تابستون کتاب جامع بگیرم یا مقطعی؟!
اگه مقطعی بگیرم مثلا واسه فیزیک ی کتاب خیلی سبز یکی برای سوم میکنه دو تا کتاب اگر برای همه دروس با همین روال برم میکنه20 تا کتاب به نظرتون توی 80 روز که به عبارتی برای هر کتاب 4 روز وقت هس ...میشه تمو م کرد؟
X_X
سلام
خب عمومی ها رو که بهتره جامع بگیرید
مثلا دین و زندگی جامع گاج ، عربی جامع گاج و ...
+
آره بابا . میرسی .قرار نیسزکه از اول همه رو بخونی و یاد بگیری . دروس سوم رو که تازه خوندی و بلدی . می مونه تست زدن براش
دروس دوم رو هم باید مرور کنی و تست بزنی .
زمان رو هی نگاه نکن . کارتو شروع کن ! ایشالا که میرسی :D

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از CrazyBoy :
اگه کسی ندونه سینماتیک و دینامیک و اینا یعنی چی(میخوام عمق فاجعه رو متوجه شی! :D) بره پیش دانشگاهی به مشکل بر میخوره ؟! رمزینه آموزشش خوبه واسه فیزیک2 ؟!
فیزیک 1 هم هیچی یادم نمیاد چی بگیرم خرفهم شم ؟! :D
سال پیش این دو فصل تکرار میشن و دوباره تدریس میشن . پس خیلی نگران نباش .

توی تابستون هم این دو فصل رو در سطح دوم دبیرستان بخون . تا با آمادگی بیشتر بری پیش :D

خیلی هم ساده هستن . کم فرمول و مفهومی . مخصوصا دینامیک :D

رمزینه سال دوم رو نخوندم من ، ولی با توجه به اینکه سوم ـش خیلی خیلی محشر بود ، حس میکنم سال دوم ـش هم خوبه :D

فیزیک یک کتاب آموزشی نمیخواد . پاسخ نامه ی کتاب تست ها معمولا کادر آموزشی دارن دیگه . همون نکات رو بدونی کافیه دیگه .

نارمیلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مکطب فرزانگان
شهر
M2A
پاسخ : صندلی داغ نفرات برتر کنکور سراسری(رشته ریاضی-آقا

سلامی دگر باره...
اقای جهانگیری نظرتون درمورد cdهای اموزشی چیه؟مثلا در مورد cdهای استاد احمدی؟شما از cdاستفاده کردین؟اخه تو cdها نکته میگه یا ی را ه حل اسون برا حل تست ... اگه استفاده نکردین پس نکات رو چه جوری به دست اوردین؟مثلا یه تستی که جواب تشریحیش 1 صفحه هس چه جوری زیر 20 ثانیه میزدین؟

1375shahrzad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
sabzevar

باسلام.
ببخشيد فقط يه سوال داشتم اونم اينه ك شما تو تابستون كلاساي كمكي ميرفتين يعني اين ك شما فقط ب كلاساي مدرستون اكتفا كردين يا نه؟
ممنون ميشم اگ جواب سوالمو بدين.مرسي :D

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :
سلامی دگر باره...
اقای جهانگیری نظرتون درمورد cdهای اموزشی چیه؟مثلا در مورد cdهای استاد احمدی؟شما از cdاستفاده کردین؟اخه تو cdها نکته میگه یا ی را ه حل اسون برا حل تست ... اگه استفاده نکردین پس نکات رو چه جوری به دست اوردین؟مثلا یه تستی که جواب تشریحیش 1 صفحه هس چه جوری زیر 20 ثانیه میزدین؟
سلام
والا من خودم از CD و DVD های درسی استفاده نکردم .
خیلی هم خوشم نمیاد ازشون
درکل ، اون استادی که اومده تست ها رو حل میکنه ، صرفا یه جور پاسخ تشریحی ـه مصور ـه .
به نظر من کتاب های کمک آموزشی ـه الان ، حتی کتاب های تست ، به اندازه ی کافی ، نکات تستی رو به انضمام پاسخ نامه هاشون آووردن
اینه که اگر یه کتاب کمک آموزشی ـه خوب داشته باشی ،
یا یه کتاب تستی خوب مثل گاج داشته باشی ، دیگه نیازی به دیدن سی دی نیس
ضمنا خیلی تو نخ نکات تستی و فرمول و ... نرو .
بیشتر سعی کن همون فرمول های اصلی رو یاد بگیری و با تمرین بیشتر ، خودت رو به تست های سراسری مسلط کنی
موفق باشی !

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از 1375shahrzad :
باسلام.
ببخشيد فقط يه سوال داشتم اونم اينه ك شما تو تابستون كلاساي كمكي ميرفتين يعني اين ك شما فقط ب كلاساي مدرستون اكتفا كردين يا نه؟
ممنون ميشم اگ جواب سوالمو بدين.مرسي :D
سلام .
کلا" کلاسی خارج از مدرسه نرفتم . همون درسی که استاد ها می دادن رو یاد میگرفتم + یه کتاب کمک آموزشی ـه خوب + تمرین تست های سراسری
همین :D
البته به ندرت ، بعضی اساتید ـمون خیلی خوب درس نمی دادن . بیشتر توی پایه این مشکل رو داشتیم
ولی خب ، همون کتاب های کمک آموزشی جای خالی ـه یه استاد خوب رو پر می کرد :D

Darya1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4 کرج
شهر
کرج
پاسخ : بدون موضوع

سلام.خوبین؟

1.راستش من 1برنامه واسه عربی ریختم به اینصورت که قواعد رو مبحث مبحث از رو گاج سفید بخونم و تست بزنم.واسه ترجمه هم1کتاب فنون ترجمه 7کنکورقلمچیو گرفتم اما واسه تجزیه و ترکیب نمیدونم چکار کنم؟یعنی کلا نمیدونم چطوری باید واسه تجزیه یا ترکیب بخونم!اگه میشه راهنماییم کنین.

2.خوب مدرسه ما هم از 8تیر شروع میشه تا16 شهریور 5روز در هفته ولی تفاوتش اینه که استادا از پایه شروع میکنن.و برنامه ریزی کردن که پایه و پیشو همزمان با دوره هاش اسفند تموم کنن.با این اوصاف من باید مثل بچه های بالایی پایه رو خودم تو تابستون تموم کنم؟

3.به نظرتون خوبه که از اول مهر گزینه2 و قلم چی رو هر دوشو بریم بعد هر 6هفته1بارکه تلاقی میکنن یکیشوبدیم اون یکیو جمعه بعد غیرحضوری بدیم؟اینطوری تقریبا هر هفته 1آزمون داریم.خوبه آیا؟

4.بعد مدرسه ما گفتن تا8تیر استراحت کنیم و بعدش شروع کنیم.دیر نیست به نظرتون؟

5.به نظر شما وقتی 1درسو میخونم تستشو همون روز بزنم یا با فاصله چند روز بعد از خوندن تست بزنم؟

6.بعد واسه همه درسا باید تست کار کنیم حتما؟مثلا واسه درسی مثل زبان؟

7.آها!1چیزی یادم اومد.تو پست بچه ها یکی در میون گفتن پیشو پیش خوانی کنیم!:D حالا واقعا پیش خوانی بده؟آخه جز اصول مطالعه میگن خوبه.
البته خودم جوابشو حفظم:
پیش خوانی کلا کار الکی ایه چون معلما قراره اون درسو بدن و شما سر کلاس یاد بگیری در نتیجه نیاز نیست. :D :D

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : بدون موضوع

به نقل از Darya1995 :
سلام.خوبین؟
سلام . مرسی ممنون .
1.راستش من 1برنامه واسه عربی ریختم به اینصورت که قواعد رو مبحث مبحث از رو گاج سفید بخونم و تست بزنم.واسه ترجمه هم1کتاب فنون ترجمه 7کنکورقلمچیو گرفتم اما واسه تجزیه و ترکیب نمیدونم چکار کنم؟یعنی کلا نمیدونم چطوری باید واسه تجزیه یا ترکیب بخونم!اگه میشه راهنماییم کنین.
اتفاقا همون گاج سفید ، فکر کنم یه بخشی رو برای تجزیه و ترکیب گذاشته باشه .
ولی خب این مبحث جوریه که خیلی راحت میشه تست هاش رو زد . زیر زمان مقرر !
خیلی راحت با حذف گزینه میشه تجزیه و ترکیب رو حل کرد
همون گاج رو یه نگاهی بنداز . یه سری تست هم براش آوورده . یه نگاهی به نکاتش داشته باش و تست هاش رو
سعی کن با روش حذف گزینه حل کنی .
ضمنا ، تجزیه و ترکیب ، به اون صورت یه مبحث جدایی نیس . در واقع مجموعه ی قواعدی ـه که خوندید !
مثلا توی تجزیه ، باید تشخیص بدید که این کلمه ، اسمه یا فعله یا حرف ! که ساده ـست .
مفرده یا جمع یا ... که اینم ساده ـست . معرفه یا نکره ، اینم ساده ـست . مذکر مونث و ...

2.خوب مدرسه ما هم از 8تیر شروع میشه تا16 شهریور 5روز در هفته ولی تفاوتش اینه که استادا از پایه شروع میکنن.و برنامه ریزی کردن که پایه و پیشو همزمان با دوره هاش اسفند تموم کنن.با این اوصاف من باید مثل بچه های بالایی پایه رو خودم تو تابستون تموم کنم؟
اگر مدرسه ـتون خودش با پایه شروع میکنه ، دیگه نیازی نیس جدای از مدرسه ، پایه رو بخونی
اتفاقا اگر مدرسه تابستون رو بذاره برای پایه و پاییز و زمستون رو بذاره برای پیش ، خیلی خوبه .
اینجوری با آزمون ها هم هماهنگ میشه
اگر مدرسه پایه رو توی تابستون تموم نکنه ، و پیش و پایه رو با هم درس بده ، باز خیلی مشکلی نیس
مثل همونایی که گفتن مدرسه پیش رو درس میده توی تابستون ، باید به موازات مدرسه ، یکی از پایه ها رو تا آخر تابستون تموم کنی و پایه ی دیگه رو بعد از تابستون .
در واقع اینکه تابستون ، کل ـه پایه تموم بشه ، برای اونایی میتونه مقدور باشه ، که یا تابستون مدرسه نمی رن ، یا مدرسه میرن و مدرسه پیش رو درس نمیده .

3.به نظرتون خوبه که از اول مهر گزینه2 و قلم چی رو هر دوشو بریم بعد هر 6هفته1بارکه تلاقی میکنن یکیشوبدیم اون یکیو جمعه بعد غیرحضوری بدیم؟اینطوری تقریبا هر هفته 1آزمون داریم.خوبه آیا؟
اصلا
نیازی نیس دو تا آزمون رو با هم بدید
به شدت برنامه ریزی رو میریزه به هم
مثلا یه آزمون تا فصل 5 ـه یه کتاب میاره . هفته بعدش اون یکی آزمون ، تا فصل 4 .
اون موقع برای آزمون اولی ، باید سریع تا 5 بخونی ، بعد برای اون آزمون بعدی جلو میوفتی .... اصلا خیلی بدجور میشه
به نظر با یه آزمون پیش بری خیلی بهتره

4.بعد مدرسه ما گفتن تا8تیر استراحت کنیم و بعدش شروع کنیم.دیر نیست به نظرتون؟
دیر بودن که نمیشه گفت خیلی دیره . ولی خب اگر میخوایی خودت با یه برنامه ی شخصی بری جلو ، از همون
اول تیر شروع کن
ولی اگر میخوایی با مدرسه بری جلو ، بذار با همون مدرسه شروع کن
ولی خب توی مدت ـه یه هفته ای ـه 1 تا 8 تیر ، میتونی یکی از دروسی که ضعیفی رو یه ذره بخونی که وقتی مدرسه شروع کرد ، خیلی بیگانه نباشی با اون درس .
مثلا اگر عربی ـت ضعیفه ، یه ذره روی عربی کار کن تا با پیش زمینه ی خوبی بری برای کلاس های عربی ـه مدرسه

5.به نظر شما وقتی 1درسو میخونم تستشو همون روز بزنم یا با فاصله چند روز بعد از خوندن تست بزنم؟
یه مقدار تست رو همون موقع بزن به عنوان تست آموزشی
تا با تیپ تست ها آشنا بشی و راه و روش حل ـشون رو یاد بگیری
بعد از یکی دو روز ، میتونی تست های مجموعه ای رو هم بزن . مثلا 20 تا تست رو یه جا بزن و بررسی کن

6.بعد واسه همه درسا باید تست کار کنیم حتما؟مثلا واسه درسی مثل زبان؟
من خودم برای زبان تست کار نکردم به اون صورت
مثلا همین درس ، یه سری گرامر داره ، که بلد بودنشون ، دقیقا به معنی ـه درست زدن تست هاشون ـه
همین طور واژگان .
ولی خب برای ریدینگ و کلوز تست ، اگر کار کنی ؛ بد نیس . تا بتونی روش حل کردن کلوز تست و ریدینگ رو خوب یاد بگیری
البته اگر زبانت خوبه ؛ ریدینگ کار کردن هم به اون صورت نیازی نیس و همون آزمون هایی که میدی ،
مثلا قلمچی ، میتونه تمرین خوب و کافی ای باشه برای این درس .

7.آها!1چیزی یادم اومد.تو پست بچه ها یکی در میون گفتن پیشو پیش خوانی کنیم!:D حالا واقعا پیش خوانی بده؟آخه جز اصول مطالعه میگن خوبه.
البته خودم جوابشو حفظم:
پیش خوانی کلا کار الکی ایه چون معلما قراره اون درسو بدن و شما سر کلاس یاد بگیری در نتیجه نیاز نیست. :D :D
:D ! نمیگم بد ـه . میگم برای بچه هایی می تونه خوب باشه ،
که ضریب هوشی ـه بالایی ندارن و نمی تونن سر کلاس ـه درس ، کامل یاد بگیرن
ولی خب با توجه به اینکه اینجا همه سمپادی هستن ، همه ضریب هوشی ـه بالایی دارن و درس رو سر کلاس راحت میفهمن . پس پیش خوانی کردن ، عملا بیهوده ـست .
ضمنا ، پیش خوانی کردن وقت گیره . شما میتونید همون زمان پیش خوانی رو بذارید روی پایه .
پایه خودش 65% کنکورـه .
پس به نظر من ، تابستون بهترین موقع برای تقویت پایه ـست و پیش خوانی کردن کاری بیهوده :D

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

سلام
اين سوالي كه مي پرسم را چندمين باره جواب ميدهيد؟ ببخشيد ديگه نميشه 15 صفحه خواند. :-"
ميشه يه توضيح در مورد تست زدن هم بدهيد ؟ تست ها را بر چه اساسي علامت گذاري ميكرديد ؟ بعد فقط علامت ميزديد يا مثلا توي يه دفتر ياد آور يادداشت مي كرديد؟ شب آزمون چيا را ميخونديد؟

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از 00100 :
سلام
سلام
اين سوالي كه مي پرسم را چندمين باره جواب ميدهيد؟ ببخشيد ديگه نميشه 15 صفحه خواند. :-"
نمیدونم . مهم نیس :D
ميشه يه توضيح در مورد تست زدن هم بدهيد ؟
والا تست زدن توضیح خاصی نداره
درس رو سر کلاس یاد میگیرید
تو خونه مرور میکنید جزوه استاد رو
یه کمک آموزشی ـه خوب رو هم اگر نیازه مطالعه میکنید
مثال هاش رو خوب حل میکنید
یه سری تست رو به عنوان تست آموزشی انتخاب میکنید و دونه دونه به اونا جواب میدید .
یعنی بدون در نظر گرفتن زمان ، و صرفا برای آشنا شدن با تیپ تست های اون مبحث .
دونه دونه هم یعنی ، هر کدوم رو که حل میکنید ، برید سراغ پاسخ نامه و راه حل خودتون رو با راه حل کتاب مقایسه کنید
و اگر نکته ای چیزی داره ، نکته رو به جزوه ـتون اضافه کنید
بعضی کتاب ها خودشون تست های آموزشی دارن . ولی اگر هم کتابی همه تست ها رو با هم آوورده بود . میتونید به صورت 5k+1 تست ها رو حل کنید . یعنی یک پنجم رو به عنوان آموزشی حل کنید
سوال های 1 6 11 و ...
یا بعضی کتابا مثل کانون خودش یه سری تست رو به عنوان تیپ انتخاب کرده . این تست ها هم میتونن گزینه ی خوبی برای
تست های آموزشی باشن
بعد از اینکه تست آموزشی زدید ، میشه بگیم تقریبا با روند کلی تست های اون مبحث آشنا شدید
بعدش میرید سراغ تست های مجموعه ای و مثلا 20 تا تست رو یه جا میزنید و بعدش بررسی میکنید . نه دونه دونه .
ولی بازم اینجا نیازی نیس زمان بگیرید . چون هدف یادگیری ـه .
ولی با خیال راحت هم حل نکنید دیگه :D
سعی کنید سرعت خودتون رو توی محاسبات بالا ببرید :D

تست ها را بر چه اساسي علامت گذاري ميكرديد ؟ بعد فقط علامت ميزديد يا مثلا توي يه دفتر ياد آور يادداشت مي كرديد؟
تست هایی که : نکته داشتن + سخت و ایده دار بودن
توی دفترچه وارد کردن که نیازی به اون صورت نیس
ولی نکته هاشون رو وارد جزوه میکردم

شب آزمون چيا را ميخونديد؟
معمولا آزمون غیرحضوری رو کار میکردم + مرور لغات و ...
میگن کار درستی نیس که حفظی ها رو قبل از آزمون مرور کنید
ولی من خودم اعتقادی به این حرف ندارم
هدف کسب نتیجه ی خوبه .
بعد میگن خب کنکور رو چیکار میکنی ؟
میگم اون رو هم یکی دو روز پیش ، حفظی ها رو مرور میکنم :D
به نظر من مرور حفظی ها قبل از آزمون خیلی هم خوبه :D

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

درود
دینی را چه جوری میخوندید؟
آیات را هم حفظ میکردید؟ کل آیه + سوره + شماره آیات
بعد این کتاب آمار مهر و ماه که اشکال زیاد داره به نظرم . (الان این مشکلات را فقط من دارم یا شما هم بهشون برخورد میکردید؟)
چقدر با کتاب های درسی مانوس بودید؟ کتاب های وزارتی را کامل خواندید یا بیشتر کمک آموزشی میخوندید؟

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از 00100 :
درود
دینی را چه جوری میخوندید؟
آیات را هم حفظ میکردید؟ کل آیه + سوره + شماره آیات
بعد این کتاب آمار مهر و ماه که اشکال زیاد داره به نظرم . (الان این مشکلات را فقط من دارم یا شما هم بهشون برخورد میکردید؟)
چقدر با کتاب های درسی مانوس بودید؟ کتاب های وزارتی را کامل خواندید یا بیشتر کمک آموزشی میخوندید؟
سلام
متن کتاب رو چندین بار میخوندم تا حسابی متن رو حفظ بشم .
تعداد دفعات خوندنم زیاد بود و زمان هر بار خوندن کم .
یعنی این طور نبود که بشینم یکی دو ساعت یه درس رو بخونم . زمان مطالعه رو کم میکردم و تعداد مرور رو زیاد .
+
آیات رو کامل حفظ نمیکردم . ولی خب میدونستم که فلان آیه ، در ادامه ـش به چی اشاره شده .
شماره آیه و سوره رو که نیازی نیس . مورد سوال قرار نمیگیره
+
مهر و ماه آمار سوالات تالیفیش چند تایی سوال غلط داشت ولی در کل خوبه . من همون رو خوندم .
+
اکثر کتاب درسی ـا رو خوندم . مثلا برای شیمی که مطالعه ی اصلی ـم همون کتاب درسی بود .
فیزیک هم برای اولین بار توی هر مبحث ، کتاب رو میخوندم .
ریاضی رو هم کتاب خیلی جالب نبود .
فقط توی مباحثی که تغییر کرده بود ، کتاب رو خوندم . مثلا سال ـه ما ، اولین سالی بود که تعریف حد عوض شد و
مجبور بودم حد اقل یه نگاهی به کتاب درسی بندازم و ببینم اوضاع از چه قراره .
عمویم ها هم که کتاب درسی ، منبع اصلی ـن . مخصوصا دینی و ادبیات .

crazyboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
InVisaBle HanD
شهر
کاشان
شششیییشیشیشیسبق425لغ4غق4ل54ل34ف5ف56عا5

سلام! :-"
چه خبرا ؟! :D
من یه تصمیم مهم گرفتم یا خواهم گرفت خواستم ببینم نظرت چیه ؟! :D
معلم هندسه تحلیلی و گسسته میخواد 2 روز تابستون رو اشغال کنه تا 80 درصد کتاب رو تموم کنه!(واقعا هرکاری کردم نتونستم به کسی بفهمونم این کار به ضرره!)
بعد من گسسته رو کامل بلدم (80 درصد تستای کنکور رو بااینکه کتابو نخوندم میزنم) تحلیلی هم فیلم آموزشی دارم(مفهمومی درس داده! :D) به نظرت نرم کلاس بهتر نیست ؟!
در ضمن میدونم خودم نسبت به خودم بهتر شناخت دارم فقط میخوام بدونم تحلیلی قلق خاصی نداره که با تو خونه خوندن نشه بدست آورد ؟!

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : شششیییشیشیشیسبق425لغ4غق4ل54ل34ف5ف56عا5

به نقل از CrazyBoy :
سلام! :-"
چه خبرا ؟! :D
من یه تصمیم مهم گرفتم یا خواهم گرفت خواستم ببینم نظرت چیه ؟! :D
معلم هندسه تحلیلی و گسسته میخواد 2 روز تابستون رو اشغال کنه تا 80 درصد کتاب رو تموم کنه!(واقعا هرکاری کردم نتونستم به کسی بفهمونم این کار به ضرره!)
بعد من گسسته رو کامل بلدم (80 درصد تستای کنکور رو بااینکه کتابو نخوندم میزنم) تحلیلی هم فیلم آموزشی دارم(مفهمومی درس داده! :D) به نظرت نرم کلاس بهتر نیست ؟!
در ضمن میدونم خودم نسبت به خودم بهتر شناخت دارم فقط میخوام بدونم تحلیلی قلق خاصی نداره که با تو خونه خوندن نشه بدست آورد ؟!
موضوعوت ـو عشقه :))

سلام . خبری نیس . امن و امان .

خب گسسته ـت که عالیه ! کلاس رفتن نمیخواد دیگه .

هندسه تحلیلی هم چیزی نیس که حتما کلاس بخواد . با کتاب کمک آموزشی میشه خوند . ولی خب سخته . واقعا مباحثش جدیده .

تحلیلی یه جورایی مسائلش لو رفته ـست . یعنی تستای سراسری رو که بزنی ، می بینی همه ـشون یه تیپ معینی دارن

حالا دیگه هر جور خودت دوس داری :D

shadi1201

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آباده
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

سلام برا درسی مثل ریاضی کتابم لازمه بخونیم؟؟؟؟ :-?

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از s H a D i :
سلام برا درسی مثل ریاضی کتابم لازمه بخونیم؟؟؟؟ :-?
خود ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل ، کتاب درسی به اون صورت نیازی نیس .
ولی خب حداقل اون قسمت هایی که کتاب درسی عوض شده رو بخونید از روی کتاب درسی
مثلا سال ما ، تعریف حد و مباحث مربوطه عوض شد .
اینه که مجبور شدیم اون قسمتها رو یه نگاهی بندازیم
ولی در کل ، بقیه ی درسا ، کتاب درسی مهم ـه

crazyboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
InVisaBle HanD
شهر
کاشان

از الان باید برنامه ریخت ؟! :D

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
.

به نقل از CrazyBoy :
از الان باید برنامه ریخت ؟! :D
اگر صلاح میدونی بریز :D
بهترین زمان شروعه با برنامه خوندن همین تابستونه قبله کنکوره دیگه !

crazyboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
InVisaBle HanD
شهر
کاشان

سلام!!
خوش میگذره ؟! :D
یه نمای کلی از اینکه تو هر فصل این یه سال باید چیکار کنیم میدی ؟!
راسه میگن تابستون عمومی (بجزعربی) نخونید یادتون میره؟! :D

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
صندلی داغ فارغ التحصیلان کنکور

به نقل از CrazyBoy :
سلام!!
سلام
خوش میگذره ؟! :D

الاف که باشی ، بت خوش میگذره

یه نمای کلی از اینکه تو هر فصل این یه سال باید چیکار کنیم میدی ؟!
نمی کلی تش که معلومه :D
تابستون پایه میخونی
مهر و آبان و آذر : ترم اول ـه پیش :D
دی امتحانات ـه ترم اول و سیستم ـه پاس کن بره
بهمن و اسفند هم که پیش دو که خیلی فشرده ـست
البته اگر مدرسه ـت تا اون موقع تموم کنه
توی این 6 ماه ـه پاییز و زمستون ، پایه رو به موزات دروس ـه پیش مرور میکنی .
ترم اول پایه ای رو بردار که ضعیف تری
و نکاتی که فعلا زوده :D
فروردین و .... رو هم فعلا بش فکر نکن :D فقط بدون که این تابستون باید کوله ـت رو ببندی
پایه رو خوب بخون ، از شرش راحت شی :D

راسه میگن تابستون عمومی (بجزعربی) نخونید یادتون میره؟! :D
عربی رو که باید بخونی
ولی بقیه عمومی ها رو هم بخون یه دور لااقل
یادت که میره ، ولی بالاخره موقع ـه خوندن ـشون در طول سال تحصیلی ، راحت تری . چون یه دور خونده شده توی تابستون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا