ته بدشانسی اينه كه...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ته بدشانسي اينه كه ...

ته بدشانسی اینه ک قبل ازامتحان همش باخودت تکرارمیکنی فلان چیزنمیشه این میشه نری اونوبنویسی
بعدتوی امتحان میادقاطی میکنی کدوموتوصیه میکردی ننویسی کدوموبنویسی آخرشم جابجا مینویسی :-L :-L :-L :-L :( :(

ته بدشانسی اینه که یک ماه ونیم تو اسمون هیچ ابری تو اسمون نباشه وقتی قصد رفتن به رصد رو دارین برف و بارون شروع میشه بعد به محض این که برنامه هاتو لغو میکنی اسمون صاف میشه ~X(

ته بد شانسی اینه که توی تاپیک مشاعره تا میای بیتیو که نوشتی ارسال کنی یکی دیگه زودتر میفرسته :|

خسته و کوفته برسی خونه ببینی برقا رفته باید شیش طبقه بری بالا بعد همین که رسیدی بالا برق بیاد :-w

یا وقتی خیلی عجله داری در حدی که باید در عرض ده دیقه ناهار بخوری و لباساتو عوض کنی و بری کلاس زبان سوار آسانسور شی ببینی یه بچه ی الاغ کل طبقه هارو زده تا 7 :-w بقیرم دستش نرسیده بزنه :)) بعد اونیکی آسانسورتونم خراب باشه :-w پاهات کوفته شده باشه نتونی ا راه پله بری (:| بعد بچه هه بهت بگه میشه طبقه ی 9و بزنی؟ ~X(

وقتی كه مامانتون بدون اجازه شما مياد تو اتاقتون ُ زمين رو جارو ميكشه، نتيجش اينه كه:
من الان سيم كارت ُ مِموریِ گوشيم تو مخزن جاروبرقيه! :-w :-L

بعدا نوشت:
هم چنان در جارو برقی...
:-L

بعدا نوشت 2:
در آوردمش!

ته بد شانسی اینه که معلم یه درس امتحانی رو که خراب کردی بگه حتی 0.25 هم اضافه نمی کنم اما اونیو که خیلی خوب دادی بگه به همه 2 نمره اضافه می کنم ~X(

ته بدشانسی اینه که یکی از پسستای این تاپیک واست اتفاق بیفته... ~X(

ته بدشانسی اینه ک...
بعدازمدتهامدرسه وعده ی اردومیده شب قبلش برف میادمامانت میگه فک کنم بااین هوانتونن ببرنتو

داری با دوستت حرف میزنی یهو یکی بزنه پس کلت بعد در حین به فحش کشیدنش یرگردی ببینی معاون مدرسست
من واقعا این واسم اتفاق افتاد.معاونمون خیلی با بچه ها شوخی داشت من داشتم اونجا آب میشدم

ته بدشانسي اينه هرچي تو اين تاپيك هست برات اتفاق بيفته و بعد ب اميد لايك بياي اينجا بنويسيش و لايك نگيري :|

اینکه یه ظرفی که به جون مامانت بسته بوده رو در حضور دایی و زن داییت بشکنی و اونام کلی پایه شن که به مامانت هیچی نمیگیم بعد کلی با خودت حال کنی که چقدر قشنگ گندت جمع شده.... :>
بعد موقعی که بابات داره آشغالارو میبره یادش بیفته یه چیز مهمی رو اشتباها انداخته تو پلاستیکو....
بلند داد بزنه این مگه همون ظرف مهمه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟ :-?
:-w :-w :-w

ته بدشانسی واسه یه دختر اینه که بشینه باهزار زحمت لاک بزنه اون وسط گوشش بخاره حالا بیا دستتو بکن تو گوشت!!!! ~X(

ته بد شانسی اینه خودتو با اعتماد به نفس کاذبی بگیری و بخوایی بری تو افق محو شی بری ببینی جا نیس!

روز قبل از گرون شدن پراید، ماشینتو بفروشیش

یه پاراگراف رو یادت رفته بخونیش بعد 80 درصد سوالا ازونجا طرح بشه!

ته بدشانسی اینه که مامانتینا بخوان برن عید دیدنی بعد تو الکی بگی درس دارم نمیام کلی زور و التماسم کنی تا راضی شن بعد بفهمی بعد اونجا میخوان برن یه پارک خفن و تو هیچی نمیتونی بگی :|

اینکه همه از درایی که اتوماتیک (؟) باز میشن رد شن...
تو که میخوای بری بین راه دره روت بسته شه ـو گیر کنی! :-L

ته بدشانسي اينه كه ...
یه تاپیک با کلی ذوق و شوق میزنی بعد همون روز اول قفل میشه هبه علت رعایت نکردن بعضیا X-(

یا اینکه

سر امتحان خودت بنویسی بعد از شاگرد *ر خون کلاس تقلب بگیری و جوابتو عوض کنی و پس از خروج از در کلاس
بفهمی جواب خودت درست بوده :-L

ته بدشانسی اینه ک کل زنگ تفرینو تو کلاس باشی بعد 1 مین بری بیرون همون موقع معلم بیاد سر کلاس بعد بگه برو برگه بگیر بعد زنگ پیششم برگه گرفته باشی!!!!!

تــه بــد شانســی اینه که این تاپیک تو انجمن خلاقیته اما ملت دارن از خاطرات بدشون میگن [nb]ته بدشانسی برا مدیراس البته[/nb]

اینو از یکی فامیلامون شنیدم

ته بدشانسی اینه که آدم یه جفت کفش بخره بعد فرداش اونارو بپوشه بعد اونارو بدزدن
بعد بره دوباره مثه اونارو بخره بعد فروشنده بگه دیگه تموم کردیم
بعد هرچی بگرده دیگه مثه اونارو پیدا نکنه
ادم در او لحظه میخواد با سر بره تو دیوار

یه ساعتو نیم تو صف وایسی نوبتت که شد یادت بیاد پول نیاوردی :| #-o

Back
بالا