ته بدشانسی اينه كه...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ته بدشانسي اينه كه ...

اخره بدشانسی اینه که ازصبح تاشب کسی به گوشیت زنگ نزنه بعدشب که خیالت راحته روسایلنت نذاریش یه دفعه دوستات شروع کنن تک زدن ودیگه واویلاهمه بیدارمیشن ووو :-ss :-ss

ته بد شانسی اینه که ساعتت رو واسه 4 کوک کنی,بعد پاشی ببینی ساعت7:30 ~X(

ته بد شانسی این ِ که به یکی اس بدی بگی خیلی بی معرفتی ُ اینا یادی از ما نمیکنی...

بعدش که طرف جواب داد، متوجّه بشی اعتبارت تموم شُده! :|

ته بدشانسی اینه که قدبلند باشی و مسیر مدرست همش سرپایینی با شیب 40درجه باشه... اونوقت زمستون برف بیاد و سرخوردناش و لنگ های درازت تو هوا بودنش شرو بشه! خنده دخترا هم که بماند! ;D
...
تنها کاری که میکنم اینه که بعد سرخوردن خودمم به خودم میخندم که زیادی ضایع نشم! :-s

ته تهش اینه که باتمام وجود روی رفاقت دوستت حساب باز کنی
بعد یه مدت بفهی از اولش سرکار بودی!!!

چه ساده بودم گمان میکردم به دورم میگردند کسانی که دورم میزدند!!

ته بد شانسی اینه کلی حرف خصوصی بزنی بعد بفهمی ناظم و کارکنان و کادر باهم داشتن از پشت پنجره به حرفای 20 رأس دانش آموز گوش میکردن :-"

ته بدشانسى اينه كه برى حموم و موهاتو شامپو بزنى، وقتى ميخواى موهاتو آب بكشى ببينى آب قطع شده!
حالا با اون همه كف روى كلت بايد اينقدر وايسى تا آب وصل بشه!

ته بدشانسی اینه که کل عوامل مدرسه بشانسنت بعد وقتی که ی کار خلاف انجام میدی با دوستات و یکی از ناظما ببیننت چون فقط تو رو تو اون جمع میشناسن فرداش ببرنت دفتر و تو برای این که برای بقیه مشکلی پیش نیاد کلی دروغ بگی یا همه چیو گردن بگیری :-< :|

وقتی داری مهم ترین آفِ عمرتو واسه یه نفر میذاری؛
بعد اینکه تموم شد،
تبِ یارو رو که میبینی ؛میفهمی فک کردی داری اینگلیسی مینویسی کیبورد فارسی بوده.

یعنی آدم از زندگی ناامید میشه اصن..!

وقتیه که با عجله در کلاس رو باز می کنید و میبینید که در با شدت و محکم خورده به صورت معاون عصبانیتون! ^#^ ^#^

بری کارتینگ تا زمان آخر عالی بری دور آخر ی دفعه ماشینت پت پت پت خاموش شه و نفرای بعدی که سوار میشن هیچ اتفاقی نیوفته :-w

ته بدشانسی اینه که دُرُست وقتی که داری واسه بانگ ِ طرف نظر میدی ُ ارسال ُ میزنی، طرف بانگِشو پاک کنه! :|

ته بد شانسی اینه که دو ساعت بشینی تقلب بنویسی اونم نه رو کاغذ.. رو دست و پا ( خیلی سخته بخدا..) بعد حتی یکی از اونا تو امتحان نیومده باشه.. ~X(

ته بدشانسی اینه که بشینی مقاله بنویسی تو پ.خ بلندا!!!!! ;D

بعد که میزنی ارسال بیاد ورود کنید انگار مثلا فش دادن بهت وقتی میبینی باید از اول بنویسی!!!! (:|

بعد ورود کردی تن تن بخای بنویسی سرتو بلند کنی ببینی همشو اینگلیسی نوشتی یعنی کشک!!!! ~X(

ته بد شانسی اینه که این ور بالش مث اون ور بالش گرم باشه !! :|
یا حتی این که پستت اول صفحه باشه اونم تو حرف بزن بعد چند تا پست از صفحات قبلی پاک کنن ، پستت بیاد بیفته وسط یا حتی آخر صفحه!!!!!!!!!!!

ي چرك نويس ميذاري جلوت،دونه دونه داري سوالارو حل ميكني ،بعد چرك نويس در حد مرگ پر ميشه.ميرسي ب ي سوال ك نيم ساعت روش وقت گذاشتي،رسيدي ب جايي ك ديگه بايد جواب آخرُ بدست بياري.گير ميكني;پاميشي ي لحظه نكتش رو از تو جزوه چك كني،وقتي برميگردي اصن هيچ ايده اي نداري ك حتي تو كودوم جناح چرك نويس داشتي سوالو حل ميكردي: |||||

ته بدشانس اینه که میری دستشویی و اسهال یا یوست داری بدجور :-[ ;D
بعد یهو کل خانواده یادشون بیاد اون تو کار دارن و پشت در صف بکشن که زوووووووود باش

دیروز تنهایی رفتم توی بازار سرپوشیده ی کرمان دقیقا همون لحظه ای که پامو گذاشتم توی بازار برق رفت ;D ;D

به من می گن یه آدم خوش شانس

ته بدشانسي اينه كه صب يه ازمون داشته باشي خواب بموني رات ندن بري سر جلسه!

ه شماها بدشانسی ندیدین ته بدشانسی اینه که کنارپله کلی ادنوایستا ده بشه وتوباخودت فکرکنی که اگه من الان روی پله ها بخورم زمین چی یمشه خوب معلومه میری جولوتروسعی میکنی که سریع از پله ها بری بالا که این اتفاق نیوفته وهون موقع پخش پله ها میشی :( :-w :(( :((
.ملتم ;D :)) >) :)) >)
تو :(( :(( :(( :-s

Back
بالا