به نقل از tezar :فک کنم معلم عربیمون هم یکیه باهاتون!
برا خودش گفت که معلم یک هم هست آلا جان!تازه یک هم هفت تا کلاسه!احنمالش خیلی زیاده که دوتا معلم داشته باشن! ^-^به نقل از Ala :lمعلم عربیه ما اره ولی مال شما رو فکر نمی کنم!
مال ما خوانین ه! مال tezar اینا محمد پوره!به نقل از نرگس² :معلّم عربیای اول ما فک کنم همه شیشم درس بدن . محمّدی و خوانین .
6 تا! 2 تا مال خوانینه چهار تای دیگه مال محمد پوره!به نقل از SaϔnA.M :شما چند تا کلاسید مگه؟
به نقل از tezar :یه سوال برا من پیش اومد!
یعنی الان از این سه تا مدرسه،هیچ کس تو سایت نیس؟؟؟خب بچه ها چرا نمیاین؟
فک کنم همگی در حرص در آوردن سررشته داریم!
قانونه که هر شهر مجاز به داشتن حداکثز 2 تاپیکه!یکی واسه فرزانگان فقط!حالا مال تهران که دیگه خیلی بیشتره!صفحات قبلم راجه بهش بحث شده!قرار نیست حتما معلما یکی باشن!ربطشون به هم اینه که مال تهراننبه نقل از طـــوبـــــــى :ببخشید,ولی خیلی کارتون مزخرفه که تاپیک فرزانگان 2 و 3 و 6 رو با هم یکی کردین,چون کوچکترین وجه اشتراکی ندارن,نه تو معلما,نه تو جو بچه ها,نه ... اصن هیچ ربطی ندارن به هم آخه!!!
چه وجه اشتراک بزرگی!!!به نقل از MonasOUsCk :قانونه که هر شهر مجاز به داشتن حداکثز 2 تاپیکه!یکی واسه فرزانگان فقط!حالا مال تهران که دیگه خیلی بیشتره!صفحات قبلم راجه بهش بحث شده!قرار نیست حتما معلما یکی باشن!ربطشون به هم اینه که مال تهرانن
الانم ماشینا زیاد نشدنبه نقل از طـــوبـــــــى :چه وجه اشتراک بزرگی!!!
قانون باید با توجه به شرایط تنظیم شه
مثلا چون 50 سال پیش خیابونا به خاطر کمتر بودن ماشینا کوچیک بودن,الان که ماشینا زیاد شدن,همچنان باید خیابونا به اندازه ی رد شدن فقط یه ماشین باشن?!?!
این حرف بی منطقه...
تو مدرسه ی ما که نیستن. :)به نقل از mahsaperspoli30 :سلام
یه سوال
شما تو مدرستون معلم مردی برای زیست به نام اقای افضلی دارید؟