فرزانگان تهران[٣-٤-٥-٦-٧]

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست
پاسخ : فرزانگان تهران[2-3-4-6-7]

مي دوني چيه ؟ الان وقتي من خوندم شما 40 نفرين نزديك بود صندليمو خيس كنم !!!!!!!!!!!!
ببين جو خيلي ترسناكي از بچه هاي تهران براي ما درست كردن . اما من هميشه خودم احترام زيادي براي تهراني ها داشتم چون به نظرم خيلي با حال و فعال اند .... نمي دونم چه جوري بگم اما هميشه به ما مي گفتن تهرانيا اين كارو مي كنن مثلا كلاس فرانسوي و زباناي ديگه علاوه بر انگليسي دارن اصلا قبل ز اينكه به راهنمايي وارد بشن همه تافل مي گيرن ... بعدت اينقدر مي خونن ( البته از نظر من خيلي باهوش و باهوش ترين سمپاده )... خلاصه اينكه مي گن تا تهرانيا هستن شما دور المپياد و اينا رو خط بكشيد چون اونا اينقدر باهاشون كار مي شه و مي خونن كه ديگه شما ها نمي تونيد ..... مي شه از المپياد براي من بگيد بخصوص زيست .
....
خيلي سمپاد تهران باحاله؟؟؟؟؟؟؟ ............. :P :P :P :P :P :P :P

ببين من امسال اولم. راهنمايى هم فرزانگان ٢بودم. خدايى توى راهنمايى شيمى وزيست(مشكل گشاجون x:)بامون عاااااالى كاركردن. درحدى كه اكثربچه هاالان بااين كه اولن ميتونن بيشتر سوالاى وزارتى دوم سوم رو به راحتى ج بدن(به خدا راس ميگم!)ولى خب پوستمون كنده شد. دوم كه بوديم توزيست نمره بالا١٤خيالى بيش نبود!! :Oاول ودوم هم فرانسه داشتيم توالمپيادم هركى بيشتر تلاش كنه موفق مى شه <D=h

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از MonasOUsCk :
الانم ماشینا زیاد نشدن :D
چون الان این تاپیکم با وجود اینکه ترکیب شده ولی فعالیت چنانی نداره!این حرفت وقتی درست بود که بخاطر اینکه این تاپیک شلوغ میشد بحث توش مشکل میشد و بچه ها نمیتونستن حرفای خودشونو بگن!ولی الان مثلا یه فرزانگان 6 میاد اینجا یه چیزی میگه هم مدرسه ای های خودش میان جوابشو میدن!ما تاپیکایی داریم مال اکثر شهرا که مراکز پسرونه و دخترونه با همن!مشکلی هم ندارن! :Dحالا نمیدونم دقیقا مشکل تو با ترکیب اینا چیه!حتما نباید هر مرکز جداگونه داشته باشه که!وجه اشتراک تاپیک جاهای دیگه هم مثل تاپیک مشهد یا اصفهان اینه که مال یه شهرن!تازه مراکزشونم از هم جدا نشده!
پس چرا ما به شخصه یه تاپیک داریم ؟ :-"

Seti

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران.
شهر
تهران.
مدال المپیاد
مدال طلای دورۀ بیست و شش المپیاد ادبی.
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی/ادبیات فرانسه

به نقل از ریــحــانــه :
پس چرا ما به شخصه یه تاپیک داریم ؟ :-"

اهم :-"

به نقل از MonasOUsCk :
فرزانگان یک فعالیتشون بالاس!بخاطر همین تاپیکشون جداس!اینیکی فرزانگانی ها هم چون خیلی فعالیت نداشتن با هم ادغام شدن!تاپیک فرزانگان یک از قبل بوده!نمیشه با اون همه پست با این تاپیک ترکیبش کرد!همه ی پستا میریزه به هم :-" X_X
به نقل از بهزاد 93-ابلیس :
اگه میشد کل فرزانگانیای تهران رو با هم ادغام کنم ،میکردم!
این کار شدنی نبود،چون همه چی قاطی میشد!
این سه تاپیکی که ادغام شدن ،شرایط ادغام رو داشتن،واسه همین ادغام شدن!

کسی هم دعوا نکرده،الکی شایعه درست نکنین!

بلی :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

همين جا ابراز كنيم نظرامونُ؟ :-?
ما خيلي كوتاه اون جا بوديم. به سعادتِ ديدنِ آلا هم نايل شدم. :D ;;)
پروژه‌هاي نجومُ كامل ديدم. به نظرم در مقايسه با نجوم ما ضعيف بودن. 4 تا پروژه بودن توي اون كلاس، كه سه تاشون توي منبعشون ويكي‌پديا نوشته بودن! و بعضيا هم يه جورايي تحقيق بودن، نه "پروژه"
پروژه‌هاي فيزيكتونُ فقط دوتاشونُ ديدم. يكي همون كه آهنگ مي‌ذاشتيم، آهنگه مي‌رقصيد :)) قشنگ بود؛ لايك! يكي ديگه‌رم ديدم، درباره‌ي قطره‌ي آب بود كه به نظرم پروژه‌ي تكراري‌ي بود و اصن شاخ نبود! :-??
تئاترُ در حد 10 دقيقه‌ي اوّل ديدم. دوس نداشتمش.
تزييناتتون بعضي قسمتا جالب بود. مثلاً اون مداد كوتاهاي دمِ در! :D

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

من خودم برای بازدید نیومدم ولی [طبق شنیده هام] به نسبت اینکه سال ِ اولتون بود و همتون اوّلی بودید خوب بود ! :)
به نقل از نرگس² :
پروژه‌هاي نجومُ كامل ديدم. به نظرم در مقايسه با نجوم ما ضعيف بودن.
بهتر بود میذاشتین حداقل دو سه سال بگذره بعد شروع به مقایسه کنید. :)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از ســـایـــه :
من خودم برای بازدید نیومدم ولی [طبق شنیده هام] به نسبت اینکه سال ِ اولتون بود و همتون اوّلی بودید خوب بود ! :) بهتر بود میذاشتین حداقل دو سه سال بگذره بعد شروع به مقایسه کنید. :)
چرا تهاجمي برخورد مي‌كني دوست عزيز :-" من پستم در كل تهاجمي نبود! شايد درست نبود اون "در مقايسه" رو بگم! در كل نجوم به نظرم ضعيف بود! :-??

empress

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهـــران
دانشگاه
صنعتی‌شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از نرگس² :
چرا تهاجمي برخورد مي‌كني دوست عزيز :-" من پستم در كل تهاجمي نبود! شايد درست نبود اون "در مقايسه" رو بگم! در كل نجوم به نظرم ضعيف بود! :-??
آقا اشتباه شد !تهاجم چیه؟! :D
در کل منظورم این بود که خُب سال ِ اولشون ِو نباید زیاد انتظار داشت..

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

مرسی ازتون که نظراتتون رو گفتین! :) خب ما امسال سال اولمون بود،یکمی تجربه لازمه برا این جور کارا! (;
به نقل از نرگس² :
ما خيلي كوتاه اون جا بوديم. به سعادتِ ديدنِ آلا هم نايل شدم. :D ;;)
پس تو بودی داشتی دنبال آلا میگشتی!!! :D منم زیارت کردی و خودت خبر نداری :)) ===================================================
درباره کارامون خیلی هاش حذف شده بود چون وقتمون برا درست کردن فضا و اینا کم بود [-( خیر سرمون تازه15 روز به کارگاه فهمیدیم ما کارگاه داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه فک کنین پروژه ها چطوری جم شده!! #S-: =================================================== در کل ولی شما خیلی کم موندین،یعنی میشه گفت من از خیلیا پرسیدم فهمیدم اصلا کلاسای برفراز اندیشه رو ندیدن! ^-^ ولی در کل من پسندیدم،بعد خیلی برام جالب بود که تعداد زیادی تازه متوجه شدن که ما توی کادر و دبیر و امتحانات و کلا برنامه و اینا با فرزانگان 1 مشترکیم!!!اصلا باروش سخت بود که نمیدونستن ما فقط پایه اولیم تو مدرسه! :D =============================
مرسی بازم، ما منتظر نظراتتونیم! :D :>

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

نسبت به سال اول که خوب بود ، ولی اگه بخوایم جز به جز بگیم واقعا ربطی به ساله اول نداره . ( کاملا دوستانه بخونین لحنُ . )
کلا علوم انسانی خوب بود . به جز یه چند تا مشکل جزئی که به خود بچه هاش گفتم .
شیمی به نظرم پروژه هاش در حد اول دبیرستانِ فرزانگان نبود واقعا !
کارایی بودن که اول راهنمایی هم علم درست کردنشُ داره . کاری به نتیجش ندارم مهم علمشه .
و اینکه مثلا بوفه !
چاییُ نسکافه داشت تو اون گرما صرفا ! :-" ما گفتیم نوشیدنی خنک ندارین مثلا ؟ گفتن تو حیاط آب هست !! :-"
این دیگه واقعا به سال اول ربطی نداره .

در کل موفق باشین . :)

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خیر منم هی راه می رفتم داد میزدم : آلا ، تزار ! تزار ، آلا :-" :-"
خب من خیلی سعی کردم همه بچه هامون رو متقاعد کنم که تهاجمی برخورد نکنن یا با دید کسی که فقط می خواد ایراد بگیره وارد نشن ، هی از دمه در می گفتم : بچه ها اولین ساله ، فقط پایه ی اولن و اینا
ولی اولین برخورد به شدت بد بود ، یعنی من اگر خودم پیش بچه ها سخنرانی نکرده بودم ، دعوا میشد :-" بعد متوجه شدم نه این حالت تهاجمی فقط از طرف فرزانگان 1 نیست، 6ـیا هم خیلی تیکه انداختن به ما . خیلی . بگذریم .
یه پروژه ی نجوم دیدیم ، لکه های خورشیدی ، بد نبود ، خیلی از نجوم سرم نمیشه ولی به نظرم خوب بود . یکی از کارای بر فراز اندیشه رو دیدیم ، سواد رسانه ای . کار کلاس خانم قنبری . اونم خوب بود واقعا . بعد دیگه پروژه های روباتیک هم نمی تونم از سطحش ایراد بگیریم چون مثل خودمون بود ( البته روباتیک ما هم پایینه ) ؛ ولی از امکانات و توضیحات می تونم ایراد بگیرم :D هیچ کدوم از مدارا روشن نشد اون موقع ( البته شانس بد ما هم بود :D ) یکی منبع تغذیه نداشت ، یکی کریستال نداشت ، یکی باتریش تموم شده بود ، یکی ال سی دی ـش سوخته بود . اما ایده ی پروژه ها خوب بود . البته جز اون پوشکه که خب یه جوری بود :-"
در کل خوب بود ، البته من به نظرم لزومی نداره یه مدرسه از سال اول کارگاه برگزار کنه . :-?? ولی اگر واقعا باید انجام میشده ، فکر کنم میشه گفت خوب انجام شده .
موفق باشید کلی 8-> کلی از بچه هاتون ( از جمله لیدر ما) هم لایک 8->

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

تاپیک نزدیم چون فکر نمی کنم جز اف یک کسی دیگه ای اومده باشه بازدید! :-"همین جا نظر بدین! ;;)
منم به سعادت دیدن گولی و نرگس نایل شدم! ;;)
نجوم، از همون اول تو پژوهشا داوطلب کمتر داشت! اون پروژه ی نجومی هم که داشتیم فکر نمی کنم کار 7و8 نفر بیشتر باشه... ... همون 7,8 نفر هم نتونسته بودن کاری بکنن.....از این نظر قبول دارم! :)
بوفه رو هم قبول دارم.... :)
کلا ایراد زیاد داشت ولی نظر خودم به شخصه اینه که برای سال اول و برای کسایی که تا به حال کارگاهی نداشتن (راهنمایی فرزانگان نبودن)خوب بود..... با تمام این که کلی ایراد داشت که بعضی از ایراداش ناشی از برنامه ریزی نکردن بود..... :|
به هر حال خیلی خوشحال میشیم انتقاد ها تونو بگین... :)

ساینا به لبدرتون میگفتی خو.... :-<همه ی لیدرا جز یکی منو میشناختن!
بعد کیا با شما بد برخورد کردن...؟
ولی خدایی بچه های شمام وقتی گیر میدادنا تا مرز این که به طرف بفهمونن که نفهمه میرفتن! :|البته من فقط با یکیشون مواجه شدم!
روباتیک.... X_X
آقا خب ما امکانات نداشتیم خو.... :-?? شانس یه گروه میزدو ما منبع نداشتیم برای ارائه..... اونایی هم که سوخته بود تقصیر خودشون بود از بس که ور رفتن با مدار! :-w

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

لیدر ما خیلی خوب بود ؛ ( میشه همون لیدری که ساینا میگه ).
اما کلّیت لیدر ها خوب نبودن ؛ مثلا موقعی که وارد شدیم اوّلا اخلاقشون اصلا تعریفی نداشت ، دوما چند بار به ما گفتن که زود باشید ، به گروه های 11 نفره تقسیم شید.
در حالی که این وظیفه ی لیدر هاست که گروه ها رو سریع تعیین کنن و ببرن. اونجا حدود ده دیقه معطل شدیم.
بوفه خیلی جای کار داشت ؛ هم از لحاظ فضا ، هم کیفیت خوراکی ها. مثلا ما واقعا به نوشیدنی خنک احتیاج داشتیم!
پروژه های انسانیتون خوب بود ؛ سینما بد نبود ، افرادی هم که توضیح می دادن خوب مسلط بودن. رباتیک هم سطحش مثل خود ما بود تقریبا ( ولی فکر کنم بیشترین تیکه رو تو رباتیک شنیدیم ) :D
فیزیک که تا ما رفتیم یه چیزیشون آتیش گرفته بود :-" ولی به نظر می رسید خوب باشه. بقیش هم که وقت نشد.
در کل ما هم مثل دوستاتون هستیم ؛ اینها صرفا انتقاد هایی که اگر سال های بعد جبران بشه به نفع شما و مائه :)
در همین حد واقعا خسته نباشید ! :)
همین مشکل لیدر ها : ممکن بود برای ما بی اهمیت باشه اما درکل اگر افراد مهمتر و در واقع غریبه تری میومدن این رفتار درست نبود :)
خیلی خیلی خسته نباشید خصوصا گروه انسانیتون.
>:D<

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

مشكلِِ تئاترتونُ مي‌شه بگم؟ موضوعشُ اوّلاً دوست نداشتم. بعد اين‌كه كي ديالوگا رو نوشته بود؟ ديالوگا بد بودن. بعد اين‌كه كاشكي بازيگراتون لااقل يه چيزي رو مانتو مدرسه‌شون مي‌پوشيدن، مصنوعي بود. :-"

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

تئاتر..... :-"ما خودمون با تئاتر مشکل داشتیم .....موضوعش.... :|
من اصلا نرفتم تئاتر رو ببینم..و لی خب به بچه هاب تئاتر انتقاداتتونو میگم! :)

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

پ چرا من خیلی تاتر رو دوست داشتم؟؟؟ :D
خودم فقط 20 دقیقه آخر رو دیدم ولی واقعا به ظرم قشگ بود
دیالوگاش خیلی کوبنده بود،واقیت رو به زبان طنز میگفت و آرماناش برام قابل توجیح بودن :-"
به هر حال هر کسی نظری داره!
آقا لیدرتون چه شکلی بود؟؟کی بود؟؟شما کی بودین؟؟من هی حرص میخورم چرا چهره هاتون یادم نمیاد! L-:
اگه تو روباتیک تیکه شنیدین و اینا بنده به نوبه خودم معذرت میخوام!خیر سرم انتظامات اونجا بودم ولی لیدر کم داشتیم دیگه جایگزین لیدرا شدم!
ال سی دی ما سئخته بود :((
ولی خب به درک (<
من که کلا فقط یه رب تو اتاق رباتیک بودم :D
خب اگه از آلا میپرسیدین منو میشناخت بهتون میگف خـــُ!
بوفه رو قبول دارم خیلی داغون بود
درباره فیزیک جونم بگه براتون که من خیلی دوسش داشتم!یه ساعت و نیم تو غرفه فیزیک بودم بعد کلی هم به جای مسئولاش توضیح دادم :-" :D
درباره اون که باید 11 نفره تقسیم میشدین،: بابا این مسئول پژوهش مارو بیچاره کرده بود،وگرنه ما کلا به هیچ وجه با شما مشکلی نداشتیم که بخوایم معطلتون کنیم دوستان :-s
ایشالله سال بعد بهتر باشه! (;

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

لیدرمون یاسمن بود اسمش!
نه تئاترتون خوب نبود!البته شاید کمبود امکانتو ایناام یکی از دلایلش بود!
ولی جدا ما نتونستیم بمونیم!

فیزیکاتون بد نبود ینی 1ی دوتا پروژه ی خوبم داشتین!

بر فراز اندیشه هاتون ولی از علمیاتون بهتر بود!

کلا برا بار اولتون می شه گف خوب بود!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

اسم ليدرمون ياسمن ولي‌زاده بود؛ خيلي لايك بهش! :D
ببين به نظر من ديالوگاي تئاتر كوبنده نبود، تصنّعي و خيلي خيلي مستقيم بود.

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

یاسمن.... :-" چه شانسی اوردین شماها! 8-> همون یاسمن اومد گفت بچه ها ی یک دنبال آلا میگردن!
از برفراز اندیشه ها کدوما خوب بود؟!
سینما؟سوفیست؟عکاسی؟ سواد رسانه ای؟.... بگید کدوما!

• لایک
امتیازات: tezar

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

سینما ، تسلط داشتن روی حرفشون اما حرف خاصی زده نشد ، یعنی بحثایی بود که تو اینترنتم سرچ می کردی میومد . البته خب انتظار پروژه از کلاس سینما نمیره ، اما کلا ممتنع .
سواد رسانه ای خوب بود ، فضائیم که درست کرده بودید واقعا خوب بود ! ولی اگر بیشتر بحث و دیالوگ بود بهتر بود تا اینکه یکی بیاد فقط حرف بزنه . مثلا پرسش و پاسخ و اینا !
عکاسیَم می ترسیدم معلمتون مجنونیان باشه نرفتم اصلا :)) 6 ماهه سر کلاسش نمیرم :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

من سينما و سوفيستُ رفتم، همون طور بود كه ساينا گف يغني تو اينترنت بحث مي‌كردي مي‌اومد!

بالا