یعنی هاالی محله؟به نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :توے محـله ے مـا کـه با دختـراے دوچـرخه سوار خیلے بد برخـورد میشه
اما مـن عـاشق دوچـرخـه سواری و واقعـا نمیـدونم چـیکار کنـم
به نقل از فِلــــے❦ :یعنی هاالی محله؟
چرا کسی از حقوق ما دفاع نمیکنه![]()
چطـوی؟به نقل از F@|-|!mEh :خودتون باید از حقتون دفاع کنید
به نقل از ɉ0ɉ0 ƞȃɠɥȃϩɥ :چطـوی؟
هیچکـس بحـرفمون گـوش نمیـده
شکل جالبی نداره دقیقا منظورتون چیه ؟به نقل از رشید شاملی :من به شخصه زیاد موافقم واسه همه.دوچرخه سواری واسه همه خوبه.زن و مرد نداره.مثه رانندگی ولی یکم شکل جالبی نداره دوچرخه سواری واسه دخترا.شکل زینش خیلی جالب نیست و اینا
ینی یکم فرهنگ باش کنار نمی یاد.
من فقط از این جهت گفتم که شاید بد نگاهشون کنن.ضمن اینکه یه سری پسرا (حتا مردا) هستن !!! که با عرض معذرت با یه همچین چیزایی حتا تحریک میشن.به نقل از Bahar_R :شکل جالبی نداره دقیقا منظورتون چیه ؟همه جای دنیا خانم ها دوچرخه سواری می کنن و این یه چیز کاملا عادی و روزمره هست .
اتفاقا ما توی فرهنگ های اصیل ترمون ( نه خرافات و جزییات مسخره که بعضی افراد جدیدا ابداع کردن) هیچ چیزی نداریم که در تضاد باشه با این .
در قدیم هم مشابهش این بوده که ما دختر های سوارکار زیادی داشتیم (اسب) .
ضمنا دوستان آدم اگر بخواد برای انجام هر کاری توجه کنه به اینکه مردم یه ذره چپ نگاه می کنن یا مثلا یه حرفایی میزنن که هیچ کاری نمی تونه انجام بده . چه اهمیتی داره چی می گن یا فکر می کنن وقتی یه کاری درسته و هیچ ایراد منطقی نداره .
بله متاسفانه بعضی افراد اینجوری هستن .به نقل از رشید شاملی :من فقط از این جهت گفتم که شاید بد نگاهشون کنن.ضمن اینکه یه سری پسرا (حتا مردا) هستن !!! که با عرض معذرت با یه همچین چیزایی حتا تحریک میشن.دیدم که میگم.زیادم دیدم
با این که هرچی عادی بشه این مشکلات از بین میره موافقم ولی درباره آدمای مریض...برای مثال من خودم سر راهم یه شخص با عقب ماندگی ذهنی ببینم راهمو کج میکنم چون میترسم ازش!!! دیگه چه برسه بخواد یه عالم ازین آدمای مریض باشن دوروبرت...!!!به نقل از Bahar_R :بله متاسفانه بعضی افراد اینجوری هستن .
ولی خوب مریضن دیگه . آدم نمی تونه کارهای روزمره و عادی خودش رو با افرادی که بیمارن تنظیم کنه اونا باید مشکلاتشون رو حل کنن .
به نظرم هرچی دوچرخه سواری دخترا بیشتر باشه کم کم عادی میشه و این مشکلات از بین میره .
خوب آخه مشکل اینه که این مریضا تعدادشون کم نیستبه نقل از Samira :) :با این که هرچی عادی بشه این مشکلات از بین میره موافقم ولی درباره آدمای مریض...برای مثال من خودم سر راهم یه شخص با عقب ماندگی ذهنی ببینم راهمو کج میکنم چون میترسم ازش!!! دیگه چه برسه بخواد یه عالم ازین آدمای مریض باشن دوروبرت...!!!![]()
به نقل از فِلــــے❦ :الــــــان خیلی دلم دوچرخه سواری میخواد
به نظرم توی پارکا دیگه دخترا راحت میتونن دوچرخه سواری کنن مانعی وجود نداره برای ورزش هست و گیر دادن ممنوع![]()