Liese
کاربر.
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- بندرعباس
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
حذف
حذف
آره والـابه نقل از فِلــــے❦ :متاسفانه بی فرهنگی رواج پیدا کرده
مثلا تو کیش دوچرخه سواری خیلی راحته چون منطقه ازاده و خیلی هم مردم با فرهنگی داره که رد میشن چپ چپ ب مردم نگا نمیکنن
برای اینه که تو فرهنگ پایینی زندگی کردن، اگه مثلن بالاشهری باشنو اینا اصلن فرهنگشون این جوری نیستبه نقل از رشید شاملی :من فقط از این جهت گفتم که شاید بد نگاهشون کنن.ضمن اینکه یه سری پسرا (حتا مردا) هستن !!! که با عرض معذرت با یه همچین چیزایی حتا تحریک میشن. دیدم که میگم.زیادم دیدم
ببین هر جایی باید لباس مخصوص همونو پوشید ، اگر میخواید دوچرخه سواری کنید باید روسری یا شال یا مغنه رو طوری سرتون کنید که موقع دوچرخه سواری مشکلی پیش نیاد!به نقل از PariMah :بچه ها ی سوال
واقعا کسی اینجا هست ک بتونه موقع دوچرخه سواری هم مواظب شال و روسریش باشه هم مواظب ماشینای پشت سرش و هم مواظب ماشینای جلو و ادمایی ک بهش زل زدن؟؟؟؟
مواظب همه اونايي ک گفتي هسم جز اون مورد اخر ک مواظب بودنو نبودن بنده فرقي نداره دربارش لذا نيسم مواظبش "به نقل از PariMah :بچه ها ی سوال
واقعا کسی اینجا هست ک بتونه موقع دوچرخه سواری هم مواظب شال و روسریش باشه هم مواظب ماشینای پشت سرش و هم مواظب ماشینای جلو و ادمایی ک بهش زل زدن؟؟؟؟
خب به نظر من که همین کار جلب توجه محسوب میشه چون تعداد انجام دهنده هاش انگشت شماره تقریبن!به نقل از hosseinsohrabi :من با دوچرخه سواری و ورزش خانم ها موافقم و هیچ مشکلی ندارم ولی به شرطی که خانم ها با پوششی مناسب و به طوری که برای جامعه هنجار هست رفتار کنن نه اینکه بخوان با دوچرخه سواری جلب توجه کنن. :لایک
خوب دوست گلم اگه بن کار برای جامعه هنجار بشه دیگه مشکلی نیست و جلب توجه نمیکنن.به نقل از first_74 :خب به نظر من که همین کار جلب توجه محسوب میشه چون تعداد انجام دهنده هاش انگشت شماره تقریبن!
البته منع قانونی که داره ولی فکر کنم قوانین نانوشته هست . مثلا دوچرخه هایی که در ایستگاه ها اجاره میدن به خانم ها نمیدن (اینو من هم توی تهران دیدم هم اصفهان) . این یعنی حق ندارن دوچرخه سواری کنن . ضمنا مواردی رو هم دیدم که گشت ارشاد به دلیل دوچرخه سواری گرفته . البته این قوانین خیلی پررنگ نیست به حدی که واقعا مانع باشه .به نقل از first_74 :اینجا باید بحث بین حق داشتن و هنجار بودن رو جدا کنیما!
چون من که منع قانونی یا چیز دیگه ای ندیدم و نشنیدم!
ولی میگم چون هنوز فرهنگ نشده واسه مردم مخصوصا تو شهرای کوچیک وجهه خوبی پیدا نمیکنه!
البته که اگه عادی بشه دیگه جلب توجه آنچنانی نمیکنه!
مشکل بیشتر روی عدم فرهنگ مناسب با این کار هستش والا تفاوت جنسیتی دیگه تا این حد فک نکنم تبعیض رو باعث بشه! (از این جمله وجود تبعیض کلی رو برداشت نکنین خواهشا!!!)
در ضمن من مسخره نکردما!
گفتم الان چون انگشت شماره این کار خودش باعث جلب توجه میشه و اینش اشکال داره
گشت ارشاد که کلا کارش اشتباهه ولی در مورد اونایی که با دوچرخه گرفتن مسلما مشکلشون با دوچرخه نبوده با پوشش بوده !!!به نقل از Bahar_R :البته منع قانونی که داره ولی فکر کنم قوانین نانوشته هست . مثلا دوچرخه هایی که در ایستگاه ها اجاره میدن به خانم ها نمیدن (اینو من هم توی تهران دیدم هم اصفهان) . این یعنی حق ندارن دوچرخه سواری کنن . ضمنا مواردی رو هم دیدم که گشت ارشاد به دلیل دوچرخه سواری گرفته . البته این قوانین خیلی پررنگ نیست به حدی که واقعا مانع باشه .