• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا

اغلب دخترا موافقن ولی توی بعضی از شهر ها هنوز فرهنگ دوچرخه سواری جا نیفتاده (البته ما جا میندایم) خیلی از دوستای من تابستون با دوچرخه میومدن مدرسه مشکلی هم پش نیومد

به نظر من دوچرخه سواري براي همه خوبه به شرط اين ك تو همه ي شهرا يه لاين جدا داشته باشه
دختر پسر فرقي نداره

دوچرخه سواری برای دخترا هیچ مشکلی نداره ;;)
متاسفانه توجامعه یما بد قلمدادشده ;D

من عاشق اسکیت سواریم............
اما مامانم میگه تو این جامعه که دخترا نمیتونن با خیال راحت و به دور از هر متلکی برن دو چرخه سواری کنن تو میخوای با اسکیت بری اینور اونور.............
البته ناگفته نماند که یه چند باری تا پیست محل تمرینم با اسکیت رفتم............
ای دو چرخه سوار ها شما یه حرکتی کنین تا این فرهنگ جا بیفته بعد من انقلاب میکنم...............

به نظرم دیگه خیلی بزرگ کردید مسئله رو واسه خودتون ...

دوچرخه سواری یه کار خیلی عادیه ... اگرم کسی نگاه میکنه بهتون لابد تعجب کرده - چون تا حالا ندیده - . وگرنه چه فرقی داره که یه دختر سوار دوچرخه باشه یا پیاده ؟

به نقل از NOVANDA :
به نظر من دوچرخه سواري براي همه خوبه به شرط اين ك تو همه ي شهرا يه لاين جدا داشته باشه
دختر پسر فرقي نداره
تا جایی که من دیدم این لاین های دوچرخه سواری تنها فایدشون راه میانبر برای ماشین ها بوده :| چون مسیر هم تنگتره خطرش بیشتره یعنی بهتر نه و بدتر. اگه لاین مخصوص دوچرخه سوار میذارن باید مثل لاین ویژه تاکسی و اتوبوس باشه که یه چند وقت ماشینا از این لاین برن جریمه بشن دیگه عادت کنن سر جای خودشون حرکت کنن

به نقل از Iman.Mage :
به نظرم دیگه خیلی بزرگ کردید مسئله رو واسه خودتون ...

دوچرخه سواری یه کار خیلی عادیه ... اگرم کسی نگاه میکنه بهتون لابد تعجب کرده - چون تا حالا ندیده - . وگرنه چه فرقی داره که یه دختر سوار دوچرخه باشه یا پیاده ؟
ما ميگيم پسرا بايد جور به دختراي دوچرخه سوار نگاه كنن كه به يه پسرنگاه ميكنن نه جوري كه در حالت عادي به دخترا نيگا ميكنن ~X(

اگه جايي باشه كه پسراي چسم چرون نباشن...دخترا با خيالت راحت دوچرخه سواري ميكنن!!
اگه نسل پسراي چشم چرون از ريشه از بين بره....كلا زندگي واسه دخترا راحت تر ميشه!

مگه شما پسرا رو آدم حساب می کنین؟(البته پسرای چش چرون). بابا وللشون شما چرا به این طرف و اونطرف نگا می کنین؟جلوتونو نگا کنین و برونین. یه آهنگی چیزی هم تو گوشتون کنین تا صداشونو نشنوین همین. شهر ما به دلیل فوق پیشرفته نبودن :-" :-" :-" هنوز این چیزا جا نیفتاده ولی من با اسکیت همین کارو میکنم پیشنهاد می کنم شما هم این کارو بکنین

من عشق چرخ سواریم ولی تو شهر ما ممنوعه پلیس هر دختری رو روی چرخ ببینه چرخشو میگره بعد هم واسش پرونده تشکیل میده
ظلم از این بالا تر ~X( :((

Back
بالا