• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دوچرخه سواري دخترا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع شاكسول
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظرتون راجع به دوچرخه سواري دخترا چيه؟

• بله موافقم!

رای‌ها: 385 67.1%
  • خوبه ولي بستگي به فرهنگ جامعه داره!

رای‌ها: 126 22.0%
  • موافق نيستم!

رای‌ها: 26 4.5%
  • با توجه به فرهنگ جامعه موافق نيستم!

رای‌ها: 37 6.4%

• رای‌دهندگان
    574
  • Poll closed .
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا

شاید این نظرم با عقاید دموکراسی خواهی که خودم تا حدودی بش پایبندم جور نباشه و شاید قیافه من را تغیر بده ولی:
دوچرخه سواری زنا و دخترا اند بی غیرتیه

به نقل از علی دلاور :
شاید این نظرم با عقاید دموکراسی خواهی که خودم تا حدودی بش پایبندم جور نباشه و شاید قیافه من را تغیر بده ولی:
دوچرخه سواری زنا و دخترا اند بی غیرتیه
میشه بپرسم چرا واقعا؟؟؟

اخه چه معنی داره دختره جلو چارتا نامحرم رکاب بزنه اصلا جالب نیست
اگه تو سالن یا جایی باشه که نامحرم نبینه میشه گفت بد نیست
من به شخصه اگر خواهری داشتم که ندارم البته یا اگه در ایند دختری داشته باشم به هیچ وجه بش اجازه نمی دم تو خیابون چرخ سوار شه
ببخشید اگه لحن پست یکم تنده من فقط نظرم را گفتم و اصلا قصد نداشتم به کسی توهین کنم
البته من با ازاد بودن این کار موافقم چون خیلی ها مثل من فکر نمی کنن و اون ها هم شهروندند مثل من پس باید ازاد باشند

دخترا از خیلی چیزا گذشتن... این یکی نامردیه اگه نباشه دیگه... ورزشیِ که هیچ موردی نداره :)
اگه دلیلی هم باشه فک نمیکنم اکثر دخترارو قانع کنه

به نقل از علی دلاور :
من به شخصه اگر خواهری داشتم که ندارم البته یا اگه در ایند دختری داشته باشم به هیچ وجه بش اجازه نمی دم تو خیابون چرخ سوار شه
ببخشید اگه لحن پست یکم تنده من فقط نظرم را گفتم و اصلا قصد نداشتم به کسی توهین کنم
البته من با ازاد بودن این کار موافقم چون خیلی ها مثل من فکر نمی کنن و اون ها هم شهروندند مثل من پس باید ازاد باشند
شاید چون این تو جامعمون جا نیفتاده فک میکنین که زشته وگرنه اگه عادی می بود واقعا ایرادی نداشت به نظر من بستگی داره اون نامحرم با دید فقط رکاب زدن اینو نگا کنه یا چیز دیگه بازم میگم چون جا نیفتاده با دیدای مختلف بش نگاه میشه.

به نقل از علی دلاور :

عاغا چرت نگو شما پسرا نمی تونین جلوی چشماتونو بگیرین ما دخترا چیکار کنیم؟؟؟؟؟

حرفتو میزنی بعد میگی باید آزاد باشن؟؟؟

به نظز من هیچ مشکلی نداره .. من خودم به شدت از این امر دفاع می کنم .... .. خیلی هم با حاله ...... به بقیه هم ربطی نداره .. فقط مسئله اینه که خود دختر ها روشون نمیشه

به نقل از S E V D A :
عاغا چرت نگو شما پسرا نمی تونین جلوی چشماتونو بگیرین ما دخترا چیکار کنیم؟؟؟؟؟

حرفتو میزنی بعد میگی باید آزاد باشن؟؟؟
بله معنای ازادی یعنی همین یعنی من با نظر خودم به این نتیجه میرسم که کار بی غیرتیه و به عشره اقربینم اجازه نمی دم ولی شما نمی رسه و می تونی بری دوچرخه سواری

به نقل از علی دلاور :
بله معنای ازادی یعنی همین یعنی من با نظر خودم به این نتیجه میرسم که کار بی غیرتیه و به عشره اقربینم اجازه نمی دم ولی شما نمی رسه و می تونی بری دوچرخه سواری
ینی شما داری میگی اگه یه دختر دوچرخه سوار شه باید با کمربند بیفتیم به جونش به جرم بی حرمت کردن ناموس بزنیمش؟ :|
دلیل ـتون چیه؟

به نقل از جنا :
ینی شما داری میگی اگه یه دختر دوچرخه سوار شه باید با کمربند بیفتیم به جونش به جرم بی حرمت کردن ناموس بزنیمش؟ :|
دلیل ـتون چیه؟
من از شما یک سوال دارم ایا شما با کارگری کردن زنان موافقید؟یا اینکه موافقید مردان رشته زنان و زایمان بخوانند در شرایط فعلی کشور که ما هزاران متخصص زنان و زایمان زن داری؟
می بینید هرکاری یک سری ویژگی ها می خواد برا انجامش حالا این ویژگی ها می تونه سنی باشه مثلا زیاد جالب نیست یه پیر مرد وسط خیابون پفک بخوره یا این ویژگی مربوط به شان اجتماعی افراده مثلا جالب نیست یه دانشجو با مو های سیخ بره دانشگاه
تا این جا قبول؟
بعضی کارا هم ویژگی ها جنسی خودش را نیاز داره مثل همون دو مثال بالا یا مثلا دوچرخه سواری که زیادب را دخترا جالب نیست همون طوری که موتور سواری جالب نیست
حالا چرا خوب نیست؟مسلما دلیلایلی داره که تو فرهنگ ما تابو داره ولی من به دلیل حیای ذاتیم قصد ندارم این دلایل را بگم
ولی اصلا از دخترایی که دو چرخه یا کموتور سوار می شن خوشم نمی یاد که این یه سلیقه شخصیه نه یک نظر گروهی(خواهشا دخترایی که دوچرخه سوار می شن من را ببخشن)

Back
بالا