منتقد
مهمان
پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
اول یک نته راجع به فرضی که آوردم: اولا حرف من نیست و حرف مرجع است و عرض کردم که اطاعت از حرف مرجع بی چون و چرا واجب(چرا که مرجع همه جوانب رو در نظر میگیره که شاید ما بر آن آگاه نباشیم) پس در نتیجه جای هیچ بحثی روی این مطلب نیست...
راجع به سوالتون اولا باز تکرار میکنم چون حکم مرجعه اصلا قابل بحث نیست و این دقیقا بدعته...و در ثانی سوالتون رو پرسیدید که با جوابش به این برسید که مثلا یکی تحریک نمیشه....مگر حکم مرجع بخاطر تحریک شدن بوده؟ شاید ده ها مورد دیگر ور در نظر میگیرن تا یک حکم میدن...پس سعی نکنید با همچین سوالی کار مرجع رو زیر سوال ببرید...در برابر تمام دوستانی که میخونن مسئول هستید....دوستان شرایط تقلید رو بخونید خواهش میکنم
بهار خانم گفتند و منم جوابشون رو دادم...تا وقتی نام تاپیک بر جوامع مسلمان دلالت کنه من با اسلام جواب میدم چون قواعد جامعه ما بر اساس اسام است...به نقل از ناهیـــــــد :@ناطق :
اگر با توجه به جامعه اماری محدود خودتون بوده پس کلیت گرفتن؛خیلی ساده انگارنست.چون حرفی رو که زدین سنگین بود.
منم میام از 10-20 دختر پرسش میکنم و امار میگیرم و اماری ارائه میدم که امار شمارو نقض میکنه لذا از امار دادن درصدی خودداری کنیم.
همونطور که بهار گفت : اینجا گفت شنود اجتماعی پس مسئله و اعتراض دینی اصلا وارد نیست.
حالا اگه فرض دینی که شما اووردید رو بخوایم مورد بحث قرار بدیم.اول من یه سوال از شما میپرسم:اگه یه دخترخانم با حجاب کامل(تقریبی)جلوی شما دوچرخه سواری کنه؛موجب تحریک شما میشه؟
اول یک نته راجع به فرضی که آوردم: اولا حرف من نیست و حرف مرجع است و عرض کردم که اطاعت از حرف مرجع بی چون و چرا واجب(چرا که مرجع همه جوانب رو در نظر میگیره که شاید ما بر آن آگاه نباشیم) پس در نتیجه جای هیچ بحثی روی این مطلب نیست...
راجع به سوالتون اولا باز تکرار میکنم چون حکم مرجعه اصلا قابل بحث نیست و این دقیقا بدعته...و در ثانی سوالتون رو پرسیدید که با جوابش به این برسید که مثلا یکی تحریک نمیشه....مگر حکم مرجع بخاطر تحریک شدن بوده؟ شاید ده ها مورد دیگر ور در نظر میگیرن تا یک حکم میدن...پس سعی نکنید با همچین سوالی کار مرجع رو زیر سوال ببرید...در برابر تمام دوستانی که میخونن مسئول هستید....دوستان شرایط تقلید رو بخونید خواهش میکنم