پاسخ : دوچرخه سواري دخترا
به نقل از Fateme Rahmati :
من کاملا دارم بی طرف حرف حرف میزنم!! چون خودم به عبارتی استاد دوچرخه سواری و اسب سواریم!!
جدا از مشکلات شرعی،از نظر پزشکی هم برای بانوان رد شده!!
بیشتر از این نمیتوانم توضیح بدهم!!
ببخشید اما در همچین بحثی بهتره یکم واضح تر حرف بزنید
البته من فکر میکنم بدونم منظور شما از رد شده چیه!! که اولاً هیچ جا رد نشده!!!
بلکه گفتند مضرراتی داره ، اون هم ساعت های طولانی مدت!
البته این مضرات برای آقایون و خانوم ها بوده! :)
بررسی های اخیر نشان میدهد مردانی که ساعت های متمادی به دوچرخه سواری میپردازند بیش از دیگران از مشکل نعوظ ، زود انزالی و نیز بی حسی آلت تناسلی در رنجند .
اینکه دوچرخه سواری در زنان چگونه تاثیراتی میتواند داشته باشد موضوع تحقیق دانشگاه " یل " بوده است که به وجود رابطه بین دوچرخه سواری و مشکلات جنسی در زنان صحه گذاشته است. به نظر متخصصین ، زنانی که طولانی مدت به این ورزش اشتغال ورزیده اند با مشکلات بیشتری در زمینه کاهش حساسیت کلیتوریس و بی حسی دستگاه تناسلی مواجه هستند.
از عوامل احتمالی ایجاد کننده این مشکل میتوان به نشستن طولانی مدت روی دوچرخه و فشردگی اعصاب ناحیه تناسلی و نتیجتا عدم سهولت در جریان خون میتوان اشاره کرد که باعث کرخت شدن این نواحی میگردد.
نکته قابل تامل که خوانندگان این مطلب باید در نظر داشته باشند این است که رابطه علت و معلولی بین دوچرخه سواری و مشکلات جنسی وجود ندارد و از طرفی تجربه اینگونه مشکلات جنسی تنها در افرادی که به شکل حرفه ای به این ورزش اشتغال دارند و چیزی معادل هفته ای 10 مایل میتوانند دوچرخه سواری کنند میتواند اتفاق بیافتد.
همونطور که میبینیم آسیب هم برای دختران هست و هم برای پسران
البته یک دلیل مضحک به ظاهر علمی دیگر هم آوردن که واقعاً به شعور انسان توهین میکنه که به صورت زیر هست :
دوچرخه سواری و اسبسواری برای خانمها معمولا مشکلی ایجاد نمیکند، تنها ممکن است حین انجام این فعالیتها مو وارد پوست شده و آبسهای دردناک ایجاد کند. این بیماری «Jeep Disease» (یا بیماری جیپ سواران) نام دارد زیرا بیشتر کسانی که جیپ سواری میکنند به آن دچار میشوند. درمان آن نیز معمولا با جراحان است. جدا از این بیماری، قرار گرفتن طولانی مدت روی موتور، دوچرخه و اسب میتواند به علت بسته بودن فضا، عفونتها را تشدید کند اما اگر سواري مختصر و برای مثال یک تا دو ساعت باشد مشکلی پیش نخواهد آمد.
و حالا بخونید راجع به بیماری جیپ سواران
کیست پیلونیدال یا سینوس پیلونیدال یک کیسه کوچک پوستی حاوی مو در قسمت پایین کمر است. این بیماری در جنگ جهانی دوم به نام بیماری رانندگان جیپ معروف بود. این کیست به صورت یک منفذ پوستی کوچک نمایان شده و گاهی چیزی بیش از یک فرورفتگی حاوی چند موی پیچیده نیست. بیماری پیلونیدال به شکل یک آبسه حاد یا سینوس تخلیه شونده در ناحیه ساکرو کوسیکس بروز میکند. این کیست یا آبسه معمولاً در انتهاییترین نقطه ستون فقرات ایجاد میشود. این کیست مستعد عفونت است. کیستهای پیلونیدال در افراد سیاه پوست ناشایع است. هر دو جنس مبتلا میشوند ولی در مردان شایعتر است. عفونت کیست معمولاً در اوایل بزرگسالی (۴۰-۱۸ سال) آغاز میشود. بیشترین رده سنی بین ۱۶ تا ۲۶ میباشد. از نظر آماری از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۶ نفر به این بیماری مبتلا میشود.
سینوس، آبسهای هست که دارای مجرایی به سطح پوست شده. اما همیشه آبسه پیلونیدال همراه سینوس نیست.
البته چیز دیگری هم که مطرح هست پرده بکارت هست که میگن ممکنه موجب آسیب به بکارت یک دختر بشه
حالا 2 تا بحث مطرح هست :
1-آیا پرده بکارت دارای کارکرد خاصی در بدن میباشد و آسیب رسیدن به اون موجب نقص میشه؟
خیر، تاکنون رابطه ای مسقیمی بین وجود پرده بکارت و هدف تطبیقی آن در روند تکاملی انسان پیدا نگردیده است!
2- آیا پریدن از بلندی یا ورزش سنگین باعث پاره شدن پرده بکارت میشود؟
خیر معمولاً انجام حرکات بدنی شدید ، پریدن ، اسب سواری و ... منجر به پارگی پرده بکارت نمیگردد و تنها وارد کردن شئ خارجی در بدن است که امکان پارگی را بوجود میاورد
× میدونم که این پست کمی غیر متعارف بود! اما میخواستم بگم برای این نوع احکام ، دلیل علمی نتراشید لطفاً