Shaghayegh11
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- سیرجان-کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- شیراز
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
سلامبه نقل از Aghaliat :آ مَلِکُم
#سلام عرض کردم خدمتتون.
من از داخل خود دانشگاه الان نتونستم وارد بشم . یحتمل برای کاری قطعهبه نقل از علــی[میم] :آقا سایت یونی فقط برا من باز نمیشه ؟
به نقل از ali 73 :من از داخل خود دانشگاه الان نتونستم وارد بشم . یحتمل برای کاری قطعه
راس میگه؛راس میگه.بپرس.به نقل از علــی[میم] :آقا شوما که دانشگاهی میشه یه تحقیق کی وضعیتخوابگاه و ثبتنامش برای ترم اولیا چجوریه ؟ دوستان میگفتن اینترنتیه ، بعد اگه امسالم هست کی عایا ؟
نه خوابگاه هست نگران نباشین.چمران هست مفتح یک طبقش و دستغیب هم هست.اتاق زیاد هم هستبه نقل از Aghaliat :راس میگه؛راس میگه.بپرس.
بعد آقا جریان سه نوع شدن غذاها راسته یا شایعه ای بیش نیس
#سوال حیاتی:آقا تو دفترچه نوشته؛چمدونم 350 تا پسر بیشتر خابگاه نمیدن؛ترسوندن ملتو صرفاً؟یا چی؟
به نقل از ali 73 :هر وقت ثبت نام اینترنتی بکنین همون موقع باید اتاقتون رو انتخاب کنین . در طی مراحل ثبت نام هست . اون وقت انتخاب میکنین که تو کدوم خوابگاه باشین و چه اتاقی.اینا همش با خودتونه(انتخاب اتاق و خوابگاه ).شما میتونین افرادی که تا اون موقع ( موقعی که شما دارین ثبت نام میکنین ) تو هر اتاقی عضو شدن رو ببینین و بعد اگه خواستین تو اتاق عضو بشین.عکس هم اتاقی ها با رشته و شهرشون رو نشون میده.بعد یه قابلیت دیگه هم داره که مثلا شما مشخص میکنین معیارتون برای هم اتاقی چیاس ؟ بعد خود سیستم اتاقا رو اولویت بندی میکنه براتون. مثلا میگین هم رشته ای هم دانشکده ای هم شهری و ...
اگه چند تا دوست هستین که با هم قبول شدین میتونین از قبل هماهنگ کنین که سریع همون اول ثبت نام برین وارد سایت بشین و فلان اتاق رو با هم بگیرین. ترجیحا هم زود برین که اتاقا پر نشه
بعد موقع ثبت نام حضوری پول خوابگاه رو ازتون میگیرن و میرین تو اتاق هاتون دیگه نه خوابگاه هست نگران نباشین.چمران هست مفتح یک طبقش و دستغیب هم هست.اتاق زیاد هم هست
فعلن که همون 2 نوع غذا در هر وعده هست. ولی قیمت غذا ها تو 3 رنج قیمتی هست.650 و 800 و 1000 .
شانس که نیس هر سال گرون میشه
وقت نمیکنی غذا درست کنی مرد مومنبه نقل از علــی[میم] :آقا کیفیت غذا ها ؟ ینی به فکر اشپزی باشیم یا نباشیم ؟ بعد تشک و اینجور چیزا هم نیاز نیس همرامون بیارم عایا ؟ کلن چیز خاصی نیاز هست برا خوابگاه همرامون باشه ؟ بعد امکانات خوابگاه عایا ؟
الان سال بالایی ها اتاق گرفتن از سال پیش . ولی برای سال های دیگه میشهبه نقل از Aghaliat :یه چیز دیگه اینکه با سال بالایی ها [اگه آشنا باشن]نمیشه یه اتاق گرفت؟
عه مگه شمام شیرازی شدی ...به نقل از علــی[میم] :
سلامن علیکم ....
به نقل از ℓζ£ :عه مگه شمام شیرازی شدی ...
خوش اومدی
حالا اومدین تو شهر مهمون نوازای واقعی
چقد هی واسه ما دیار کریمان دیار کریمان میکردین
...
کدوم خوابگاهی؟به نقل از علــی[میم] :خوابگاه های اینجا که سگ دونیه