atefe کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 44 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر آبادان رشته دانشگاه پزشکی 2012/11/14 #1 سلام بچه ها اگه کسی از بچه های علوم پزشکی شیراز هست میتونه اینجا خودشو معرفی کنه اول خودم عاطفه پزشکی شیراز ورودی مهر91 :)
سلام بچه ها اگه کسی از بچه های علوم پزشکی شیراز هست میتونه اینجا خودشو معرفی کنه اول خودم عاطفه پزشکی شیراز ورودی مهر91 :)
kquran کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شهر شیراز مدال المپیاد شیمی...مرحله 2! دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه داروسازی 2013/2/22 #2 پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز بله... دارو 88 محمدمهدی ظاهرنسب
mah sa کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 452 امتیاز 1,625 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شیراز شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2013/2/22 #3 پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز خوش ب حالتون. انشاا... منم ورودی 94 دندون میشم!
shahid کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 373 امتیاز 2,148 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 13 دانشگاه علوم تحقیقات تهران رشته دانشگاه مهندسی پزشکی 2013/2/22 #4 پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز میگم خانم دکتر انصاری لاری و اقای دکتر سعادت میشناسین؟؟
kquran کاربر فوقفعال ارسالها 106 امتیاز 18 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شهر شیراز مدال المپیاد شیمی...مرحله 2! دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه داروسازی 2013/2/24 #5 پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز به نقل از fereshteh : میگم خانم دکتر انصاری لاری و اقای دکتر سعادت میشناسین؟؟ کلیک کنید تا باز شود... من که نمی شناسم!!
پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز به نقل از fereshteh : میگم خانم دکتر انصاری لاری و اقای دکتر سعادت میشناسین؟؟ کلیک کنید تا باز شود... من که نمی شناسم!!
Argon کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب 1 (ناحیه دو) شهر شیراز 2013/9/11 #6 پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز سلام. دوستان یکم از دانشگاه شیراز می گید؟ شرایطش؟ جو حاکم بر دانشگاه و... ممنونم.
پاسخ : دانشگاه علوم پزشکی شیراز سلام. دوستان یکم از دانشگاه شیراز می گید؟ شرایطش؟ جو حاکم بر دانشگاه و... ممنونم.
Shaghayegh11 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 525 امتیاز 4,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر سیرجان-کرمان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2014/1/22 #7 سمپادی های دانشگاه شیراز این تاپیک هم برای معرفی و آشنایی و صحبت بین سمپادی های دانشگاه شیراز ایجاد شد. اسمتونو رشته و سال ورودتون رو بگید لطفا. ممنون
سمپادی های دانشگاه شیراز این تاپیک هم برای معرفی و آشنایی و صحبت بین سمپادی های دانشگاه شیراز ایجاد شد. اسمتونو رشته و سال ورودتون رو بگید لطفا. ممنون
ail73 کاربر فوقحرفهای ارسالها 901 امتیاز 4,597 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی بیرجند شهر بیرجینیا(بیرجند) مدال المپیاد به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم دانشگاه شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی) رشته دانشگاه مهندسی شیمی-طراحی فرآیند 2014/1/22 #8 پاسخ : سمپادی های دانشگاه شیراز منم هستم ، ولی میدونم فقط خودمو خوتیم
Shaghayegh11 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 525 امتیاز 4,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر سیرجان-کرمان سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2014/1/22 #9 پاسخ : سمپادی های دانشگاه شیراز این تاپیک واسه سالای آینده هم میمونه تا هر کس این دانشگاه قبول شد،بیاد و معرفی کنه خودشو. حالا ایشاا... زیاد میشیم. معرفی کن خودم شقایق یزدان پناه -مهندسی شیمی-92
پاسخ : سمپادی های دانشگاه شیراز این تاپیک واسه سالای آینده هم میمونه تا هر کس این دانشگاه قبول شد،بیاد و معرفی کنه خودشو. حالا ایشاا... زیاد میشیم. معرفی کن خودم شقایق یزدان پناه -مهندسی شیمی-92
atefe کاربر فعال ارسالها 26 امتیاز 44 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر آبادان رشته دانشگاه پزشکی 2014/3/22 #10 پاسخ : سمپادی های دانشگاه شیراز علوم پزشکیام جزئش میشه عایه؟؟؟؟