• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نحوه ي استفاده از تخته هوشمند در مدرستون!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع محمد1
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نحوه ي استفاده از تخته هوشمند در مدرستون!

تخته ي ما که گچيه. به روي خودشونم نمي يارن :-"
يه ديتاي خرابم داريم که سيمش رو بايد با دست نگه داريم و الا رنگاي فونتش به رنگاي اصلي بر مي گرده :-/

به نقل از hastikhanoom :
تخته ي ما که گچيه. به روي خودشونم نمي يارن :-"
يه ديتاي خرابم داريم که سيمش رو بايد با دست نگه داريم و الا رنگاي فونتش به رنگاي اصلي بر مي گرده :-/
یه کچ بذارین زیر سیم دیتا
جایی که به لب تاب وصل میشه ;D

ما داريم خيليم ازش استفاده ميكنيم :))

چنتا از معلما بلدن ازش استفاده كنن فقط ولي واقعا براي هندسه و رياضي و فيزيك و شيمي و ... كلا درسايي كه شكلشون زياده به درد مي خوره .
ما هم كه سري بازي هاي angry birds و ninja fruits رو روي اون تخته ها تموم كرديم ... :))

بعضي وقتا به عنوان پرده پروژكتور هم ميشه ازش استفاده كرد

ما که چهار تا پرزکتور داریم و یک کیس فکرشو بکن این کیس بدبخت هی میره این کلاس اون کلاس تازه مشخصات کیس داشته باش
رم 256
گرافیک آن بورد
دیگه بقیشو خودتو برو

ما خوش بختانه 48 تا لپتاپ داریم تو همه کلاس ها هم پرژکتور که البته برای درس شیرین و زیبا و دلنشین عربی استفاده میشن...
ولی اسمارت نماز خووونه.... واییی هر روز میریم اونجا نیم ساعت فروت نینجا بازی میکنیم...

ما كه خوب همه كلاسا اسمارت بورد و لپتاپ دارن و كلن اول سال همه رو مجبور به استفاده از اين تخته ها كردن ديگه الان كسي مشكلي باش نداره و برا همه درسا استفاده ميشه ! (شنيدم پيشامون وايت بورد استفاده ميكنن البته ! )
كلن من نسبت به تخته گچي و وايت بورد ترجيحش ميدم نه گچ و تخته پاك كردن و اينا داره نه اين كه فقط تو يه زاويه خاصي ديده بشه ! هر چند اول سال اين نورش و اينا بعضيا رو خيلي اذيت مي كرد ولي الان ديگه همه عادت كردن و مطمعنا ترجيح ميدن اينارو...
البته اولاي سال كه معلما طرز استفادشو بلد نبودن خيلي وقت تلف كن و اعصاب خوردكن ( بعضن فــــان ;D ) بود ولي خوب دوره اي بود كه بايـــد طي مي شد و زود تموم شد و الان كاملن سريع و مناسب باهاش كار ميشه !
فقط متاسفانه لپتاپاي ما فريزه و نميتونيم روشون بازي نصب كنيم >:p (:|
فرض كن فروت نينجا رو اسمارت بورد 8-^

[-(
فکر کنمـــ فرزانگان5 دست همه رو از پشتـــ بسهــ !
کاربرد تختهـــ هوشمند تو مدرسه ما : خاموشش کنیمــ با ماژیک روش نقاشیـــ بکشیم!فقطــ نقاشیااا :|
تحقیقامونو با چسبــ روش بچشبونیمــ !
بریم جلوش عکس بگیریمـــــ
دیگهـــ نهایتا ی بار سال پیشــ ی پاور پوینت دیدیمــ ! کهــ اونم فقط دو حرف اول هر جملهــ رو تختهــ بود ... بقیش رو دیوار ;D

من شدیدا علاقه دارم هی رنگشو عوض کنم اسممو بنویسم روش ;Dانقد حال میده ;D
ولی مهمترین استفادش اینه که میشه اون صفحه ها رو سیو کرد ;D...واس همین من هیچ وقت از رو تخته هیچیو نمی نویسم صفحه هاشو سیو میکنم یه روز مبادا برم از روش بنویسم :-"

ميزاريم ته كلاس بعد هر معلمي مياد يبار غر ميزنه اين اصلا برا چيه :-"
يا ميزارم جلو تخته هر كدومشون يبار ميكن اصلا اين فقط فضا رو ميگيره ;D
يه وقتايي هم ميشه چوب لباسي :-?
بعضي وقتا هم يجوري ميذاريم كه تقلب كنيم معلمه نبينه خلاصه كاربرد فراواني داره :))
مطمعنم كسي كه اينو برا اولين بار ساخته عمرا تو خوابم نميديد تو ايران همچين كاربرد هايي براش اختراع بشه =))

به نقل از حـبـــــــــــــــابـــ :
ميزاريم ته كلاس بعد هر معلمي مياد يبار غر ميزنه اين اصلا برا چيه :-"
يا ميزارم جلو تخته هر كدومشون يبار ميكن اصلا اين فقط فضا رو ميگيره ;D
يه وقتايي هم ميشه چوب لباسي :-?
بعضي وقتا هم يجوري ميذاريم كه تقلب كنيم معلمه نبينه خلاصه كاربرد فراواني داره :))
مطمعنم كسي كه اينو برا اولين بار ساخته عمرا تو خوابم نميديد تو ايران همچين كاربرد هايي براش اختراع بشه =))
یه سوال اســاســـی :
تخته های شما متحرکه آیا؟!

Back
بالا