• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایا حاضر هستید از سمپاد برید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra:)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ایا حاضرید از سمپاد برید؟

• رای‌دهندگان
    245
اره از سمپاد میرفتم.اون زمان که المپیادی بودیم نه سودی داشت نه کلاسی نه مشاوره ای نه چیزی.فقط سخت میگرفتن که حضور داشته باشیم.میرفتم یه مدرسه عادی از هشتم که راحت بتونم بپیچونمش و درسای المپیادم رو بخونم.حیف شد واقعا.

راستش من هم اگه الان نهم بودم ایتقدر ذوق قبول شدنمو نمیکردم و به سمپادم نمیومدم..
واقعن ارزشش رو نداشت..

خب من از دبیرستان وارد سمپاد شدم، روزهای اول یه دختر که از راهنمایی سمپاد بود به من و دوستم گفت اگر جای شما بودم اینجا نمی‌موندم، شما دلتون نمیخواست تو فلان مدرسه(شیفت مخالف مدرسه راهنمایی ما که دبیرستان بود) باشید؟ و من و دوستم با قاطعیت گفتیم نهههه
هرچند که شاید من خیلی خوب ازش استفاده نکردم ولی یکی از بهتریییین اتفاق های زندگیم ورود به سمپاد بود
شاید اگر بچه های مدارس دیگه شهرمون این رو بخونن بهشون بربخوره ولی واقعیت اینه که توی بقیه مدارس یک جو بددهن و کثیف و مفتخر به لق و چل گری حاکم هست که توی سمپاد نیست
توی سایر مدارس اونهایی که درس میخونن و متشخصانه رفتار میکنن انگشت شمار هستن ولی توی سمپاد برعکس
ما توی این مدرسه یادگرفتیم که میتونیم باادب و مرتب و باشخصیت باشیم در عین حال از تک تک لحظات باهم بودنمون لذت ببریم و خوش بگذرونیم
شاید برای یکسری ها مهم نباشه ولی وقتی به دوستام که توی سایر مدارس هستن نگاه میکنم احساس میکنم یکسری از حرف‌ها و رفتارها و کارها اصلا در شأن اونها نیست ولی بخاطر جوحاکم در مدرسشون بهش آلوده شدن و باعث میشن که من بیشتر بخاطر حضورم توی سمپاد شاکر باشم

اگه رشته ام ریاضی نبود و خانواده ام راه می اومدن حتما ولی تو اهواز دبیرستان خوبی پیدا نمیشه و هیچ گزینه ای نیست واسه ریاضیا!
هیچ آپشن مثبتی تو فرزانگان ما پیدا نمیشه! فقط عذاب و فشار روحی و تو سری زدن! در کل با شرایط نمونه دولتی ای که خودم متوسطه اول توش بودم و دبیرستانیش که مامانم توش درس میده مقایسه که میکنم قشنگ متوجه میشم فقط دارم اسم مدرسه خیلی خوبی درس خوندن رو به دوش میکشم الکی!

اولش که دیدم تاپیکو حسم این بود که خب نه!‌‌ به هیچ وجه، چرا باید برم از سمپاد؟
بعد پستای صفحه آخرو خوندم و الان این حسو دارم که نکنه چون من اولشم اینطوریه
اگه بزرگ‌تر بشم، مدرسه‌م تموم شه و اینا، ممکنه نظر منم این باشه که اگه راهنمایی و دبیرستانم دوباره تکرار می‌شد از سمپاد میرفتم
در هر صورت فعلا نظرم اینه که عمرا نمی‌خوام از سمپاد برم

نچ
خودم خواستم بیام سمپاد و از انتخابم خیلی راضیم

مدارسی که ما توش درس میخونیم علاوه بر حسن های زیادی که داره
معایب زیادی هم داره که در مدارس دیگه کمتر به چشم میخوره (حداقل تو شهر ما)
من با بعضی از سمپادیا که حرف زدم میگن اگه توی جامعه یا توی خانواده نمیگفتن چون کم اورد اومد بیرون دیگه دور و بر سمپاد و سمپادی نمیومدیم
حالا نظر شما چیه
ایا حاضرید سمپاد رو ترک کنید اگه اره چرا؟ اون چیزی که حاضر شدید سمپاد رو به خاطرش ترک کنید رو بگید
حاجی جر دادن مارو من که توش دارم دست و پا میزنم ولی با این حال به خاطر نظام مریض آموزشی و سوق دادن بچه ها و خوانواده ها سمت پزشکی و فکر مریض جامعه "نه"

مدارسی که ما توش درس میخونیم علاوه بر حسن های زیادی که داره
معایب زیادی هم داره که در مدارس دیگه کمتر به چشم میخوره (حداقل تو شهر ما)
من با بعضی از سمپادیا که حرف زدم میگن اگه توی جامعه یا توی خانواده نمیگفتن چون کم اورد اومد بیرون دیگه دور و بر سمپاد و سمپادی نمیومدیم
حالا نظر شما چیه
ایا حاضرید سمپاد رو ترک کنید اگه اره چرا؟ اون چیزی که حاضر شدید سمپاد رو به خاطرش ترک کنید رو بگید
اصلا به خاطر علاقه نیست توشیم به خاطر نظام مریض اموزشیه که ما مجبور شدیم بریم توش

Back
بالا