parasite
کاربر جدید

- نام مرکز سمپاد
- فرز↑نـ ـگان 4
- شهر
- تهران مال شهرداریه؛ حرص چرا می زنی؟
پاسخ : آیا حاضر هستید از سمپاد برید؟
اگه حس کنم رو وضعیتم تاثیری داره، حتما!
در کل جو سمپاد اون موقعی جالب بود که بیشتر حول و حوش کارای پژوهشی می چرخید؛ بچه ها واس خودشون تو دسته های مختلف فعالیت می کردن و خلاصه استعدادا واقعا پرورش داده می شد. الان فقط از جو پژوهشی سمپاد چندتا کارسوق و سالی یکی دو تا کارگاه علوم و کارگاه هنری مونده که کافی نیس. قبول دارم که از لحاظ درسی سطحش بالاتره و معلما و امکانات آموزشی و اینا کلا خوبن، ولی جو سمپاد داره کنکوری می شه. به شخصه امسال زیاد با خودم درگیر بودم واس هنرستان رفتن یا سمپاد موندن؛ چون این سطح از امکانات آموزشی واقعا به فضای سنگینی که ایجاد می کنن نمی ارزه. از سال سوم که کلن پژوهشا کنار گذاشته می شن و بچه ها می افتن تو یه جو غلیظ کنکوری، مدرسه ـم واس پژوهش بیشتر رو ورودیای جدید هر سال تمرکز می کنه. با این وصف فرق سمپاد با یه مدرسه غیرانتفاعی چیه؟
اگه حس کنم رو وضعیتم تاثیری داره، حتما!

در کل جو سمپاد اون موقعی جالب بود که بیشتر حول و حوش کارای پژوهشی می چرخید؛ بچه ها واس خودشون تو دسته های مختلف فعالیت می کردن و خلاصه استعدادا واقعا پرورش داده می شد. الان فقط از جو پژوهشی سمپاد چندتا کارسوق و سالی یکی دو تا کارگاه علوم و کارگاه هنری مونده که کافی نیس. قبول دارم که از لحاظ درسی سطحش بالاتره و معلما و امکانات آموزشی و اینا کلا خوبن، ولی جو سمپاد داره کنکوری می شه. به شخصه امسال زیاد با خودم درگیر بودم واس هنرستان رفتن یا سمپاد موندن؛ چون این سطح از امکانات آموزشی واقعا به فضای سنگینی که ایجاد می کنن نمی ارزه. از سال سوم که کلن پژوهشا کنار گذاشته می شن و بچه ها می افتن تو یه جو غلیظ کنکوری، مدرسه ـم واس پژوهش بیشتر رو ورودیای جدید هر سال تمرکز می کنه. با این وصف فرق سمپاد با یه مدرسه غیرانتفاعی چیه؟

اونایی رو که باید عوض نمکنن خوبا رو عوض میکنن ... و بعضی وقتا هم جو واقعا غیر قابل تحمل میشه بچه ها به حدی خودشونو میگیرن که ادم میخواد بمیره (البته بعضیا هم واقعا خوددارن از ذوق به بقیه فخر نمیفروشن ) فقط خدا نکنه یکی یه درس تخصصی رو کامل شه دیگه میشه مخ اون درس (رقابت خیلی ناسالمی هست یه یکی میگی فلانی باهوشه ولی ماها سخت کوشیم درسته آدمو قورت میده ) ... اینم یکی از معایب سمپاده که بچه هاش بعضیاشون واقعا مغرور میشن ولی در مورد معلم واقعا این جا برعکسه به جای این که برای مدارس سمپاد معلم های تک و نمونه رو بیارن بعضیا رو میارن اسمشونم به گوش آدم نخورده ...