• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایا حاضر هستید از سمپاد برید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zahra:)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ایا حاضرید از سمپاد برید؟

• رای‌دهندگان
    245
پاسخ : ایا حاضر هستید از سمپاد برید؟

به نقل از fateme12 :
من اگه مامانم بذاره با خوشحالی میرم مدرسه دیگه(البته اگه قبول شم پارسال بعضیا امام حسین قبول نشدن اما فرزانگان یک قبول شدن)
دلیل :سمپادی ها خیلی به خودشون میتازه.درساشون خوب نسیت.معلم ها هم اصلا خوب نیشتن.تو مشهد امسال نفرات برتر سمپادی نبودن.پولم که میگیرن
اگه کسی میتونه دلیلای موندن تو سمپادو بگه؟

پ ن پ می خواستی مجانی باشه؟ ;D
شمام اگه مغرور نباشی دوستان نزدیکتون کم کم از شما یاد می گیرن و تکبر و کنار می ذارن :-&
سمپادی ها اگه درسشون خوب نباشه که سمپادی نیستن . ضمنا هرچی باشن از بچه های عادی بهترن 8-}
در مورد معلم ها من نمی دونم ، جا با جا فرق می کنه. #:-S
ضمنا ربطی نداره که نفرات برتر الزاما سمپادی باشن :-[

به نقل از sanaz15 :
پ ن پ می خواستی مجانی باشه؟ ;D
شمام اگه مغرور نباشی دوستان نزدیکتون کم کم از شما یاد می گیرن و تکبر و کنار می ذارن :-&
سمپادی ها اگه درسشون خوب نباشه که سمپادی نیستن . ضمنا هرچی باشن از بچه های عادی بهترن 8-}
در مورد معلم ها من نمی دونم ، جا با جا فرق می کنه. #:-S
ضمنا ربطی نداره که نفرات برتر الزاما سمپادی باشن :-[
.

نهههههههههههههههه
5 سال باهاش بودم!!
دوسال ديگه ام هستم ;D دوستم ميگفت بابام گفته رفتار تو رو توي همه همكلاسي هات ميبينم تا حدي متفاوت تر عمل ميكنيد اولش متوجه نشدم بعد كه خودم رو با بچه هاي مردم ;D مقايسه كردم(مقايسه كار درستي نيست ;D) ديدم اره درست ميگن..
حيف اون پاك كن هاي سمپادي.مداداي سمپاد.تقويم.و.. [size=12pt]روز سمپاد نيست؟ كدوم مدرسه اي براي خودشون روز دارن؟؟؟[/size]
ارمي كه بالاي برگه هاي امتحانيمون هست.. B-) اگه تو اينترنت سرچ كنيد سمپاد ارم هاي قشنگي هم مياره...

نه بابا !! چرا برم !!!؟ :-\
من عاشقشم.. :x

نمیرم...
چون فضاشو دوس دارم :x
البته امکانات مون هم از بقیه مدارس بیشتره (دبیرای المپیاد از تهران میان و...)
اصن سمپادی بودن حس خوبی داره

به نقل از N E G ! N :
ما با بدبختی و خرخونی سمپاد قبول شدیم بعد چرا باید بریم؟؟؟من از شما میپرسم چرا باید بریم؟ :o
برای شما یی که با خرخونی قبول شدین(شامل 99%بچه های سمپاد میشه) واقعا دلیلی برا رفتنن نیست چون تو سمپاد موندن هوش خالی(که من این یک قلمم ندارم)کافی نیست و بیشتر از هوش نیاز به خرخونی داره!از آزمون ورودیشم معلومه که حرفه و ادبیات و دینی و..تازه ضریب دینی با علوم یکی بود /m\البته خرخونی هم یه نوع استعداد درخشانه و نیاز به پرورش داره ;;)

من اگه بازم برگردم دبیرستان سمپاد با همه ی سختی هاش ترک نمیکنم :x :x :x :x :x :x

Back
بالا