به نقل از هـامـون :چندتا تیم ثبت نام کردن کلّن ؟
با توجه به میل تاییدی که برام اومده بود.حدود 52 تیم باید باشه.....به نقل از هـامـون :چندتا تیم ثبت نام کردن کلّن ؟
به نقل از SCRC :سوالتون مربوط به روند مسابقس و در نتیجه شما تاثیر داره آیا ؟
به نقل از ☺GODDESS ☻ :یعنی فوزولی موقوف آیا؟
به نقل از maedeh.h :هر چه که هستید عاشق گرافید.......
هر چی فکر میکنم خلاقیت تو این سوالا ندیدم...
فکر دیگر دوستان که چیزی از گراف و این چرندیات نمیدونن بکنید.
به نقل از ☺GODDESS ☻ :فکر کنم اینجوری که جواب دادن "سوالتون مربوط به روند مسابقس و در نتیجه شما تاثیر داره آیا ؟" یعنی فوزولی دیگه نه؟
حالا زیاد اذیت نکن خودتو
به نقل از Titarisa :دوستان میخواین بیخیال شین؟ خب یکی میاد جواب میده حالا
به نقل از هـامـون :به نظرتون پرسیدن تعداد رُقَـبا (!) فضولیــ (!) ـه آیا ؟!
به نقل از ☺GODDESS ☻ :یعنی فوزولی موقوف آیا؟
به نقل از هـامـون :نمی خواین جواب بدین آیا ؟
به نقل از The Best :با توجه به میل تاییدی که برام اومده بود.حدود 52 تیم باید باشه.....
جمله بندی ، مخفف نویسی و غلطای املایی سوالات مسابقه تون تو حلقم.....
به نقل از SCRC :خیر تعداد تیم هاییکه شرکت گردند حدودا ۱۲۰ بوده .
و من یک نکته اشاره کنم که ما ۶ ساعت دیروز وقت داشتیم که سایت رو رو به راه کنیم و دوباره سوال طرح کنیم یا قبلی ها رو تغییر بدیم حدودا ۵ ساعتش رو ما برای سایت تلف کردیم و باقی کار ها شامل طرح و تغییر و تایپ در حدودا ۱ ساعت یا ۱ ساعت و نیم انجام شد با این حال من نسبت به تمام اشکالات موجود در سوالات اظهار تاسف میکنم ولی نیازه که اشاره ای کنیم به این نکته که اشکالات تایپی رو چک کردیم هیچ آسیبی به مفهوم سوال نمی رسونه
به نقل از ☺GODDESS ☻ :زحماتتون ریا شد فکر کنم
الان که اطلاعات رو در اختیار گذاشتید
فکر نمیکنید الان در حق خودتون اجحاف (املا ) شد؟به نقل از maedeh.h :هر چه که هستید عاشق گرافید.......
هر چی فکر میکنم خلاقیت تو این سوالا ندیدم...
فکر دیگر دوستان که چیزی از گراف و این چرندیات نمیدونن بکنید.
فکر کنم به این نکته باید خیلی وقت پیش توجه میکردین ... کلا پر از اسپمه این تاپیک!به نقل از SCRC :بله ولی خیلی مهمه که توجه داشته باشیم :
[size=24pt]اسپم چیز خوبی نیس[/size]
به نقل از Titarisa :فکر نمیکنید الان در حق خودتون اجحاف (املا ) شد؟
به شخصه هنوز تو ازمون شرکت نکردم و الان میتونم با توجه به صحبتتون رو گراف تامل (!) بیشتری کنم (!)فکر کنم به این نکته باید خیلی وقت پیش توجه میکردین ... کلا پر از اسپمه این تاپیک!
دوستان خب اسپم ندید دیگه! (مِن جمله خودم )
حالا من یه چیزی گفتم...به نقل از هـامـون :گفتن که سوالا متفاوته انگار
ولی سوالا خیلی ساده تر از اونی بود که بخواین یه شبـ ـه بشینین روی مبحثی (مثلن گراف!) "تأمّل" کنین.
به نقل از KIMI H.r :درسته واسه شما مشکل پیش اومده !
ولی شما فک کن اگه یه نفر اصن نفهمه که باید دوباره ازمون بده !
شما نمیدونید ما چه کارا که نکردیم که باهم 3 تایی بریم آزمون بدیم !
و الان مجبورم بشینم خودم تنهایی ازمونتونو بدم
بهتون ایمیل داده میشه و علاوه بر اون با مدرستون هماهنگی های لازم انجام میشه.به نقل از KIMI H.r :ببخشید امکانش هست زمان برگزاری مرحله 2 مسابقه به ایمیل ها ارسال بشه؟!