نفس...
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
پاسخ : مسابقه خلاقیت ریاضی پروفسور هشترودی
الان مرحله کتبی ازمون از کیه؟
الان مرحله کتبی ازمون از کیه؟
به نقل از نفس... :الان مرحله کتبی ازمون از کیه؟
به نقل از ben10 :بعد بره اون چه قد وقت میدین؟
الان من منظورم همین مرحله کتبی بود !به نقل از SCRC :به دلیل اتفاقات اخیر و مشکلاتی که در انلاینمون پیش اومد احتمالا بعد از انلاین ولی دقیقا معلوم نیس
خوب ما برای پیدا کردن ایده هامون یه سری محدودیت ها داریم دیگهبه نقل از ROZHIN kocholoo :فقط 30 تا؟؟؟؟
بابا 120 نفر شرکت کردن حداقل 60 تیم مرحله 2 رو بدن دیگه!
حضوری شلوغ تر باشه خیلی بهتره که! بعد بیشتر بچه های کامپیوتری رو میبینیم!
امسال کشوری کردینا ظرفیتو بالا ببرین!
به نقل از fatishar :فقط الان دلم میخاد دستم به بانی این حمله میرسید خفشون میکردم X-(
دفعه قبل ما خیلی بهتر دادیم با 2تا غلط اما این دفعه خراب کردیم
اخه یعنی چی ؟؟؟خب جوابا اون آزمون رو برای اونایی که داده بودند در نظر میگرفتید
دلم میخواد یکی رو بزنم
به نقل از مـَـ.هـیـا :الان اعتبار ما صفره چیکار کنیم؟؟!
به نقل از SCRC :همممممم اونوقت اگه اینو خوب میدادین اونو بد بازم همینو میفتین نه حالا اگه یکی اینو میگف شما ساکت میموندین ؟
چنین موقعیتی برام پیش نیومده که بخوام نظرمو بگم
به نقل از جوجه سمپادی :البته ازمسابقه ای که طراحاش بیشترشون المپیادکامپیوترین چیزی بیش ازاین انتظارنمیره که بیشترسوالاشون گراف نباشه.
راسی یکی بودتوزمانش مشکل داشت،یادمه توسایت نوشته بودزمانش هنوزیه ساعتم نگذشته بودکه تموم شده اماانگارپاک کردنونمیخوان جواب بدن.نکنه دوباره به سایت حمله کردن؟
به نقل از fatishar :به نقل از SCRC :همممممم اونوقت اگه اینو خوب میدادین اونو بد بازم همینو میفتین نه حالا اگه یکی اینو میگف شما ساکت میموندین ؟
چنین موقعیتی برام پیش نیومده که بخوام نظرمو بگم
ممنون از برخورد منطقیتون
به نقل از تکاور :میشه شما گرافو ول کنین ممکنه بعضی سوالا رو از گراف حل کرد اما خود منم که اصن با مفهومشم اشنا نیستم میتونم رو این سوالا فک کنم
به نقل از SCRC :چرا جو میدین باو مشکلاتی بود که نه از جانب ما و نه از جانب سایت بلکه در اثر بی دقتی به وجود اومده بود که حل شدن و اینکه بتون بگم از طراحان با چن تاشون در ارتباطین و میشناسینشون که نظر به قطع میدید و من خیلی برام جالبه که بدونم از سوالات شما که تجربتون بیشتره کدوماشون گراف بودن که اتفاقا اکثریت رو هم تشکیل میدادن
هه واقعادعوام کردی؟شماکه کلاامروزاینطوری بودیبه نقل از fatishar :واقعا حق با شماست این دوست ما یکم خیلی جو گیره ! آخه اصلا خودش این دو سوالی که یکم گراف بود رو هم حل نکرده چون ما اسم گراف اوردیم جوگیر شده
ما هم دعوا های لازمه رو با ایشون کردیم
به نقل از fatishar :واقعا حق با شماست این دوست ما یکم خیلی جو گیره ! آخه اصلا خودش این دو سوالی که یکم گراف بود رو هم حل نکرده چون ما اسم گراف اوردیم جوگیر شده
ما هم دعوا های لازمه رو با ایشون کردیم
به نقل از جوجه سمپادی :هه واقعادعوام کردی؟شماکه کلاامروزاینطوری بودی
خب حالامن فرداباشماکاردارم.6تاسوالارومن حل کردم زدی2تاشوخراب کردی هیچی بهت نگفتم.فردادارم برات X-(
درضمن4تاسوالای مرحله کتبیم همین امروزعمم جواب داد؟
آقایSCRCمن بلاخره نفهمیدم.من کی جودادم؟خودم نظرشوخوندم.میتونمم بگم کیه توسمپادیاتاخودتون برین ازش بپرسین