مسابقه خلاقیت ریاضی پروفسور هشترودی

از نحوه برگزاری مسابقه راضی بودید؟

• بلی.

رای‌ها: 40 76.9%
  • خیر.

رای‌ها: 12 23.1%

• رای‌دهندگان
    52
پاسخ : مسابقه خلاقیت ریاضی پروفسور هشترودی

الان مرحله کتبی ازمون از کیه؟

به نقل از نفس... :
الان مرحله کتبی ازمون از کیه؟

به دلیل اتفاقات اخیر و مشکلاتی که در انلاینمون پیش اومد احتمالا بعد از انلاین ولی دقیقا معلوم نیس

بعد بره اون چه قد وقت میدین؟

به نقل از ben10 :
بعد بره اون چه قد وقت میدین؟

یک هفته!

به نقل از SCRC :
به دلیل اتفاقات اخیر و مشکلاتی که در انلاینمون پیش اومد احتمالا بعد از انلاین ولی دقیقا معلوم نیس
الان من منظورم همین مرحله کتبی بود !
اگه میشه ایمیل بدید واسه مرحله کتبی!
چند گروه برگزیده میشن واسه مرحله 2؟

چشم من به شخصه به شما ایمیل میدم
حدودا 30تیم برای مرحله دو انتخاب میشن

فقط 30 تا؟؟؟؟
بابا 120 نفر شرکت کردن حداقل 60 تیم مرحله 2 رو بدن دیگه!
حضوری شلوغ تر باشه خیلی بهتره که! بعد بیشتر بچه های کامپیوتری رو میبینیم! :-"
امسال کشوری کردینا ظرفیتو بالا ببرین! :-"

به نقل از ROZHIN kocholoo :
فقط 30 تا؟؟؟؟
بابا 120 نفر شرکت کردن حداقل 60 تیم مرحله 2 رو بدن دیگه!
حضوری شلوغ تر باشه خیلی بهتره که! بعد بیشتر بچه های کامپیوتری رو میبینیم! :-"
امسال کشوری کردینا ظرفیتو بالا ببرین! :-"
خوب ما برای پیدا کردن ایده هامون یه سری محدودیت ها داریم دیگه

فقط الان دلم میخاد دستم به بانی این حمله میرسید خفشون میکردم X-(
دفعه قبل ما خیلی بهتر دادیم با 2تا غلط اما این دفعه خراب کردیم
اخه یعنی چی ؟؟؟خب جوابا اون آزمون رو برای اونایی که داده بودند در نظر میگرفتید ~X(

دلم میخواد یکی رو بزنم ~X(

الان اعتبار ما صفره چیکار کنیم؟؟! 8-^

به نقل از fatishar :
فقط الان دلم میخاد دستم به بانی این حمله میرسید خفشون میکردم X-(
دفعه قبل ما خیلی بهتر دادیم با 2تا غلط اما این دفعه خراب کردیم
اخه یعنی چی ؟؟؟خب جوابا اون آزمون رو برای اونایی که داده بودند در نظر میگرفتید ~X(

دلم میخواد یکی رو بزنم ~X(

همممممم اونوقت اگه اینو خوب میدادین اونو بد بازم همینو میفتین نه حالا اگه یکی اینو میگف شما ساکت میموندین ؟

به نقل از مـَـ.هـیـا :
الان اعتبار ما صفره چیکار کنیم؟؟! 8-^

اندکی صبر حتی 8-^ بچه ها تمام تلاششونو میکنن که بلافاصله اعتبار بدن ولی خب یکم هم ممکنه طول بکشه

سوالات آزمون تشریحی هم اکنون بر روی سایت مسابقه قرار گرفت.

لینک دانلود سوالات

البته ازمسابقه ای که طراحاش بیشترشون المپیادکامپیوترین چیزی بیش ازاین انتظارنمیره که بیشترسوالاشون گراف نباشه.
راسی یکی بودتوزمانش مشکل داشت،یادمه توسایت نوشته بودزمانش هنوزیه ساعتم نگذشته بودکه تموم شده اماانگارپاک کردنونمیخوان جواب بدن.نکنه دوباره به سایت حمله کردن؟

به نقل از SCRC :
همممممم اونوقت اگه اینو خوب میدادین اونو بد بازم همینو میفتین نه حالا اگه یکی اینو میگف شما ساکت میموندین ؟

چنین موقعیتی برام پیش نیومده که بخوام نظرمو بگم :-"

میشه شما گرافو ول کنین ممکنه بعضی سوالا رو از گراف حل کرد اما خود منم که اصن با مفهومشم اشنا نیستم میتونم رو این سوالا فک کنم

به نقل از جوجه سمپادی :
البته ازمسابقه ای که طراحاش بیشترشون المپیادکامپیوترین چیزی بیش ازاین انتظارنمیره که بیشترسوالاشون گراف نباشه.
راسی یکی بودتوزمانش مشکل داشت،یادمه توسایت نوشته بودزمانش هنوزیه ساعتم نگذشته بودکه تموم شده اماانگارپاک کردنونمیخوان جواب بدن.نکنه دوباره به سایت حمله کردن؟

چرا جو میدین باو مشکلاتی بود که نه از جانب ما و نه از جانب سایت بلکه در اثر بی دقتی به وجود اومده بود که حل شدن و اینکه بتون بگم از طراحان با چن تاشون در ارتباطین و میشناسینشون که نظر به قطع میدید و من خیلی برام جالبه که بدونم از سوالات شما که تجربتون بیشتره کدوماشون گراف بودن که اتفاقا اکثریت رو هم تشکیل میدادن

به نقل از fatishar :
به نقل از SCRC :

چنین موقعیتی برام پیش نیومده که بخوام نظرمو بگم :-"

ممنون از برخورد منطقیتون 8-^

به نقل از تکاور :
میشه شما گرافو ول کنین ممکنه بعضی سوالا رو از گراف حل کرد اما خود منم که اصن با مفهومشم اشنا نیستم میتونم رو این سوالا فک کنم
به نقل از SCRC :
چرا جو میدین باو مشکلاتی بود که نه از جانب ما و نه از جانب سایت بلکه در اثر بی دقتی به وجود اومده بود که حل شدن و اینکه بتون بگم از طراحان با چن تاشون در ارتباطین و میشناسینشون که نظر به قطع میدید و من خیلی برام جالبه که بدونم از سوالات شما که تجربتون بیشتره کدوماشون گراف بودن که اتفاقا اکثریت رو هم تشکیل میدادن

واقعا حق با شماست این دوست ما یکم خیلی جو گیره ! آخه اصلا خودش این دو سوالی که یکم گراف بود رو هم حل نکرده چون ما اسم گراف اوردیم جوگیر شده :-<
ما هم دعوا های لازمه رو با ایشون کردیم

به نقل از fatishar :
واقعا حق با شماست این دوست ما یکم خیلی جو گیره ! آخه اصلا خودش این دو سوالی که یکم گراف بود رو هم حل نکرده چون ما اسم گراف اوردیم جوگیر شده :-<
هه واقعادعوام کردی؟شماکه کلاامروزاینطوری بودی ;D
خب حالامن فرداباشماکاردارم.6تاسوالارومن حل کردم زدی2تاشوخراب کردی هیچی بهت نگفتم.فردادارم برات X-(
درضمن4تاسوالای مرحله کتبیم همین امروزعمم جواب داد؟
آقایSCRCمن بلاخره نفهمیدم.من کی جودادم؟خودم نظرشوخوندم.میتونمم بگم کیه توسمپادیاتاخودتون برین ازش بپرسین

به نقل از fatishar :

به نقل از جوجه سمپادی :
هه واقعادعوام کردی؟شماکه کلاامروزاینطوری بودی ;D
خب حالامن فرداباشماکاردارم.6تاسوالارومن حل کردم زدی2تاشوخراب کردی هیچی بهت نگفتم.فردادارم برات X-(
درضمن4تاسوالای مرحله کتبیم همین امروزعمم جواب داد؟
آقایSCRCمن بلاخره نفهمیدم.من کی جودادم؟خودم نظرشوخوندم.میتونمم بگم کیه توسمپادیاتاخودتون برین ازش بپرسین

حالا دعوا های خونوادگی و قدرت نمایی ها که مال اینجا نیستو بزاریم کنار من ین جمله آخر شما رو نفهمیدم منظورتون رو میشه توضیح بدید ؟

........................

ضمنا من از همین جا اعلام میکنم اگه کسی سوالیم داره که مربوط به مسابقه و روند مسابقه باشه میتونه اینجا بپرسه و لزوما اینجا فقط برای اسپم دادن نیست باور کنین .

:-[همه که سوال و جواب زو به هم گفتن.منم گفتم بگم که بین بقیه هم وطنا تبعیض گذاشته نشه.صرفاجهت اطلاع

Back
بالا