nice...&...slow!!!!؟به نقل از FnS :....یکی به ما گفت که شرکت کردین تو حلی کاپ تکذیب کردیم اونم این لینک رو داد! :-\
http://hellics.ir/?page_id=95
دیدیم که بعله ...
دیگه به اسممونم رحم نمیکنند...
اصلا بچه های حلی 3 می دونند کپی رایت یعنی چی؟ X-(
تا پارسال nice and slow بودین حالا fast and smart هم شدین...
...لیدرمونم که جناب شهبازیه...
نکین این کارارو عاقبت نداره
جمع کنید تورو خدا این مسخره بازیارو، میاین مسابقه جهت خنده؟ همین شما هایین محیط مسابقه ها رو به محیطی تبدیل کردین که...به نقل از koko azad :nice...&...slow!!!!؟
اسمشون خیلی سوژه ست !ولی خب همین که موجبات شادی و خنده ی مارو فراهم میکنن هم خوبه!!! بعدش هم ما تو مسابقات به کی بخندیم شما حلیا نباشین؟!
عزیزم این لفظ "خانوم محترم" و "حرفت دهنتو بفهم" باهم سازگاری نداره! یکیشو تغییر بدی بهترهبه نقل از yasna.m :خانوم محترم همه چیو با هم قاطی نکن حرف دهنتم بفهم لطفن
همین خانوم سر مسابقه انقد مشغله فکری داره که تو این فازا نباشه ینی هیچ کس نیس چون مردم اونجا انقد سرشون شلوغ هس که تو فاز این کارا نباشن کلن فقط سر بازی کل کل دارن مردم این وسط تعداد کمی استثناء پیدا میشه که شامل حال ما نمیشه اینو مطمئنم
کری هم از اسم شروع میشه تا نتیجه اینم ی جور کریه وا3 تضعیف روحیه تیم nice & slow تیم خوبی هم هس اتفاقا ولی راس میگه اسمشون ابهت درخور ی تیم پسر رباتیکیو نداره
شماهم اول همه جوانبو بسنج یعد نتیجه گیری کن بنی چی همین شماهایین که محیط مسابقرو .... X-(
مسایقرو چی ؟ کامل بگو تا الان خطایی از ماسرزده مگه پیش پیش قضاوت میکنی
عزیزم ببین تو پروفایلم نوشته :فرزانگان چهاردانگه، نه حلی پس تعصبی هم نمیتونه وجود داشته باشهبه نقل از yasna.m :پس شما که به این امر واقفید اینم میدونید که بچه ها خیلی کار به کار هم ندارن تو محیط مسابقه
جز سر بازی که اونم ی حد و مرزی داره کل کلاشون
این خانوم هم انقد شخصیت داره که اصن نکنه همچین کاریو اینم صرفا ی کل کل بوده و تا حدودی مسخره بازی
ولی شما هم بد حرف زدی ی دور دیگه پستتو بخون
مثن این که گفته شما حلیا نباشید ما به که بخندیم خوب از بنیان مسخرس دیگه ادم الکی که راه نمیره به مردم بخنده فک میکنم بچه های سایت رله تر از این حرفا باشن که با ی شوخی جبهه نگیرنااااااااااا
دوستتون خیلی ازتون تعریف کرد! حداقل با این طرز حرف زدنتون ایشونو ضایع نکنینبه نقل از koko azad :اگه منظورت از حاشیه همون کل کل با حلیاست...آره من اهل حاشیه م میخوام تا میتونم حاشیه درست کنم!
حال شما رو هم وقتی تو مسابقات از حلیا هو خوردی می پرسم!
چرا بامن دعوا داری تو؟به نقل از Fatemeh Mohammadkhani :دوستتون خیلی ازتون تعریف کرد! حداقل با این طرز حرف زدنتون ایشونو ضایع نکنین
تذکر دوستانه بود صرفا
شخصیت آدما به حلی یا فرزانگانی بود یا حتی غیر سمپادی بودنشون نیست، من که تا حالا از هیچ کدوم از دوستان جز تشویق و روحیه دادن و کمک کردن چیزی ندیدم، حالا بگذریم از این که همین بچه های فرز توهینای زیادی (چیزی فرای کری خوندن) کردن بهمون که هیچ ربطی به فرز ی بودنشون نداره! صرفا گفتم بدونی بین فرز ی ها هم این اتفاقا زیاد میوفته!
بازم یادآور میشم بحث تموم شه بهتره
بعدا نوشت: عزیزم چرا پاک کردی پستتو؟ انقد سریع نظرت عوض شد؟!
یسنا جان معذرت میخوام بابت اون حرکت!!!واقعا ببخشیدبه نقل از yasna.m :کوثر عصبانی شد دیدید که بعدشم پستشو پاک کرد منم ضایع کرد عیب نداره ولی واقن این جوری نیست اینو مطمئنم :)
به نظر منم این بحث ادامه نداشته باشه بهتره چون هی شما دوتا کل کل میکنن من نمیدونم طرف کدومتونو بگیرم اونو قانع کنم یا شما رو
ععععع خسته شدم خوب :-s
مور و ملخ!!!به نقل از yasna.m :بله مثه اینکه ازاده فقط ی سوال
بچه ها چین که میریزن؟