به نقل از FnS :ما که نبودیم ....حداقل نتایج اعلام می کردین می فهمیدیم چند چندین
میبهشید اقایی دائمی از اعضای علامه حلی 4 هستبه نقل از amnah :راستی یادم رفت از مسئولینی و داور ها که کمک کردن مخصوصا استاد دائمی که تمام سعیشونو کردن که مسابقات به خوبی برقرار شه تشکر کنم.
به نقل از koko azad :حلی4 خیلی خوب مسابقاتو برگزار کرد!
تبریک میگم واقعا همه چیز خوب بود!!!
دسته گل اختتامیه هم که دیگه تهش بود!
به نقل از yasna.m :اولین دوره هم با تمام استرساشو برد وباختاش تموم شد # حیفه که سال دوم انقد داره زود میگذره
از همه جالب ترش هم سوتیای اختتامیه بود
در کل خوب بود امیدوارم از این تجربه نهایت استفاده رو برده باشید به قول تزار به ما که چسبید :)
ی تشکر هم واسه بچه های حلی 4 و تموم دوستانی که تو برگزاری مسابقه کمک کردن دستشون مرسی
به نقل از tezar :بازیای خوبی بود و همینطور تجربه های خیلی خوبی!
ما اولین باخت و اولین بردمونو تو همین مسابقه ها تجربه کردیم!چســـــــبیــــد!
نتایج هم زیاد نمیدونم.اونایی که میدونم:
فوتبالیست:
==============
لیگ A وزد آزاد:
1- فرز 6
2-فرز 1
3-فرز 2
=============
لیگ Bوزن آزاد:
1-فرز 1
2-حلی5(فک کنم)
3-فرز6
به نقل از kendab :میبهشید اقایی دائمی از اعضای علامه حلی 4 هست
ببخشيد ميتونم بدونم تون مسئول كه توهين كرد كي بود؟به نقل از kendab :سلام
ما الان رسیدیم خونه
با تمام خستگی گفتم اول از علانه حلی 4 بخصوص اقای شفاییان تشکر کنم
میزبان خوبی بود
مسابقات هم عالی برگزار شد
و ما که مهمان بودیم راضی کننده بود
ولی فقط یکی از مسولین بهمون توهین کرد اونم گذاشتیم بحساب اینکه فک کرد از این بچه های گدا هستیم اخه حق داشت چون بهترین لباس تو شهر ما بدترین لباس تهران هست
ایشالله مسابقات بعدی هم خبرمون کنید تا بیایم
راستی اگه میدونستم جنگجو فقط 4 تیم با این نوع ربات هست حتما میامدیم و نشون میدادیم چی ساختیم
ممنون
"تن آدمی شریف است به جان آدمیت/نه همین لباس زیباست نشان آدمیت..." صرفا همین جواب خوبیه برای کسی که نمیدونه شما چه پشتکار بالایی دارینبه نقل از kendab :سلام
ما الان رسیدیم خونه
میزبان خوبی بود
ولی فقط یکی از مسولین بهمون توهین کرد اونم گذاشتیم بحساب اینکه فک کرد از این بچه های گدا هستیم اخه حق داشت چون بهترین لباس تو شهر ما بدترین لباس تهران هست
راستی اگه میدونستم جنگجو فقط 4 تیم با این نوع ربات هست حتما میامدیم و نشون میدادیم چی ساختیم
ممنون
به نقل از kendab :سلام
ما الان رسیدیم خونه
میزبان خوبی بود
ممنون