رشته کامپیوتر (نرم‌افزار - سخت‌افزار - علوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع salar.ce2000
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
ببخشید یک سوال داشتم .
من خیلی کامپیوتر دوست دارم اما بین قسمت سخت افزاری و نرم افزاری گیر کردم.خواهشا به من کمک کنید

سلام
ببخشید یک سوال داشتم .
من خیلی کامپیوتر دوست دارم اما بین قسمت سخت افزاری و نرم افزاری گیر کردم.خواهشا به من کمک کنید
الان ورودی به مهندسی کامپیوتر بدون گرایشه. میری دانشگاه خودت به نتیجه میرسی کدوم بهتره واست.

سلام
ببخشید یک سوال داشتم .
موقع انتخاب رشته کنکور گرایش مهندسی کامپیوتر مشخص نیست
فکر کنم بعد از دو ترم از دانشگاه مشخص میکنی کدوم گرایش دوست داری بری

سلام. می‌شه با خودآموزی [self-study] در حد کارشناسی کامپیوتر دانش داشت؟ :‌دی

سلام. می‌شه با خودآموزی [self-study] در حد کارشناسی کامپیوتر دانش داشت؟ :‌دی
آره دیگه
مثلا طرف رشته کارشناسی اش یه چیز دیگس،واسه ارشد مهندسی کامپیوتر امتحان میده
یعنی مباحث کارشناسی کامپیوترو خونده

سلام
ببخشید یک سوال داشتم .
اگه شما به مباحث برنامه نویسی و ساختن بازی و برنامه علاقه دارین برین سمت نرم افزار و اگه از ور رفتن با دم و دستگاه های کامپیوتری مثه موس و کیبورد که ساده ترینشونه خوشتون میاد برید سخت افزار

کامپیوتر خواجه نصیر بهتره یا بهشتی؟
کسی هست که کمک کنه ایا؟

سلام

من میخوام از تجربی تغییر رشته بدم واسه ریاضی و هدفم هم نرم افزاره به نظرتون ارزش داره یه سال دیگه بمونم پشت کنکور؟

سلام

من میخوام از تجربی تغییر رشته بدم واسه ریاضی و هدفم هم نرم افزاره به نظرتون ارزش داره یه سال دیگه بمونم پشت کنکور؟
تنها چیزی که شما تجربی ها از ما ریاضی ها نخوندین هندسه یازدهم و گسستس تو طول فردا می تونی یه نگاه بهش بندازی ببین اگر تونستی بفهمیشون خوب اگر حسابی تلاش کنی می تونی (ولی سخته ) وگرنه که به فکر یه کار دیگه شو
بعدم اگر فقط برای بازار کار می خوای نیازی نیست حتما بری تو این رشته (دانشگاهی) به صورت آزاد هم می تونی یاد بگیری

رفقا کسی از دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران اطلاعاتی داره؟ (علوم کامپیوترش)

سلام

قبول شدن کامپیوتر تو تهران به سختی قبول شدن پزشکیه
درسته که ریاضی قبول شدن راحت تره ولی بین بچه های قوی هم رقابت سختی هست

Back
بالا