الان ورودی به مهندسی کامپیوتر بدون گرایشه. میری دانشگاه خودت به نتیجه میرسی کدوم بهتره واست.سلام
ببخشید یک سوال داشتم .
من خیلی کامپیوتر دوست دارم اما بین قسمت سخت افزاری و نرم افزاری گیر کردم.خواهشا به من کمک کنید
موقع انتخاب رشته کنکور گرایش مهندسی کامپیوتر مشخص نیستسلام
ببخشید یک سوال داشتم .
من خیلی کامپیوتر دوست دارم اما بین قسمت سخت افزاری و نرم افزاری گیر کردم.خواهشا به من کمک کنید
آره دیگهسلام. میشه با خودآموزی [self-study] در حد کارشناسی کامپیوتر دانش داشت؟ :دی
اگه شما به مباحث برنامه نویسی و ساختن بازی و برنامه علاقه دارین برین سمت نرم افزار و اگه از ور رفتن با دم و دستگاه های کامپیوتری مثه موس و کیبورد که ساده ترینشونه خوشتون میاد برید سخت افزارسلام
ببخشید یک سوال داشتم .
بهشتی.کامپیوتر خواجه نصیر بهتره یا بهشتی؟
کسی هست که کمک کنه ایا؟
بهشتی و کلا بهشتی دانشگاه بسیار بهتریه نسبت به خواجه نصیر.کامپیوتر خواجه نصیر بهتره یا بهشتی؟
کسی هست که کمک کنه ایا؟
تنها چیزی که شما تجربی ها از ما ریاضی ها نخوندین هندسه یازدهم و گسستس تو طول فردا می تونی یه نگاه بهش بندازی ببین اگر تونستی بفهمیشون خوب اگر حسابی تلاش کنی می تونی (ولی سخته ) وگرنه که به فکر یه کار دیگه شوسلام
من میخوام از تجربی تغییر رشته بدم واسه ریاضی و هدفم هم نرم افزاره به نظرتون ارزش داره یه سال دیگه بمونم پشت کنکور؟
قبول شدن کامپیوتر تو تهران به سختی قبول شدن پزشکیهسلام
من میخوام از تجربی تغییر رشته بدم واسه ریاضی و هدفم هم نرم افزاره به نظرتون ارزش داره یه سال دیگه بمونم پشت کنکور؟