• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته کامپیوتر (نرم‌افزار - سخت‌افزار - علوم)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع salar.ce2000
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مهندسی کامپیوتر(نرم افزار-سخت افزار-علوم)

به نقل از S@ene :
آره به درد میخوره؛ همون پردازش تصویر که گفتین (و پردازش صوت) پایه و اساسش موجودی به نام فوریه است که توی ریاضی مهندسی تدریس میشه. حس میکنمن اهمیت این از آمار احتمال هم بیشتر باشه برای پردازش سیگنال.

معادلات دیفرانسیل که فقط تو مدار 1 بود؛ جه درسی دیگه هست برای شما؟
ما هم تو آمارمون تشریف داشت هم تو مدار1 هم ریاضی مهندسی. و بچه ها میگفتن باز هم ادامه داره!
بعد این آقاهه میگفت سر واقعیت مجازی فهمیده تازه معادلات بلد نیست و مجبور شده بشینه به طور اساسی بخونه دوباره!

من هیچی از این ریاضی مهندسی نفهمیدم! با نمره بدی هم پاسش کردم! چون همه ش فکر میکردم به درد نمیخوره :-s

درس سیگنال چیه؟توش چی میخونیم؟

به نقل از مهســـــــــــــا :
ما هم تو آمارمون تشریف داشت هم تو مدار1 هم ریاضی مهندسی. و بچه ها میگفتن باز هم ادامه داره!
بعد این آقاهه میگفت سر واقعیت مجازی فهمیده تازه معادلات بلد نیست و مجبور شده بشینه به طور اساسی بخونه دوباره!

من هیچی از این ریاضی مهندسی نفهمیدم! با نمره بدی هم پاسش کردم! چون همه ش فکر میکردم به درد نمیخوره :-s

درس سیگنال چیه؟توش چی میخونیم؟
ببخشید من فکر کردم شما ریاضی مهندسی پاس نکردی؛ راستش منم نفهمیدم چیز خاصی، فقط یه سری راه حل سوالای روتین رو حفظ کردم دهمو بگیرم پاس شم (مثل بقیه ی دروس ریاضی ;D).
معادلات هم فقط تو همون درسا بوده تو درسای دانشکده ای نرم افزار نیست.
درس سیگنال هم برای نرم افزار اختیاریه؛ تا اونجایی که خبر دارم با همین سری فوریه و اینا میان سیستم رو تحلیل میکنن. (طبق چیزایی که شنیدم) و اینکه سیستم رو چطور مدل سازی کنیم و ببینیم با هر تحریکی چه پاسخی به دست میاد

آقا من به این نتیجه رسیدم که برم نرم افزار کنارشم برم مدرک بگیرم!!!
نظرات شما را با آغوش باز بغل خواهیم کرد!!!
-----------
من هنوز برام سواله که مهندس it چیکاره میشه؟!

به نقل از S@ene :
ببخشید من فکر کردم شما ریاضی مهندسی پاس نکردی؛ راستش منم نفهمیدم چیز خاصی، فقط یه سری راه حل سوالای روتین رو حفظ کردم دهمو بگیرم پاس شم (مثل بقیه ی دروس ریاضی ;D).
معادلات هم فقط تو همون درسا بوده تو درسای دانشکده ای نرم افزار نیست.
درس سیگنال هم برای نرم افزار اختیاریه؛ تا اونجایی که خبر دارم با همین سری فوریه و اینا میان سیستم رو تحلیل میکنن. (طبق چیزایی که شنیدم) و اینکه سیستم رو چطور مدل سازی کنیم و ببینیم با هر تحریکی چه پاسخی به دست میاد
سیگنال تو دانشکده ما اجباری واسه نرم افزار... کلا یه سری درسها که باید اختیاری باشه اجباریه واسه ما... :|
همه هم ازش مینالن!

منم ریاضی مهندسی رو در حد پاس شدن خوندم و واقعا ازش می ترسیدم. اصلا نمی فهمیدمش!استاد بسیار بدی هم داشتیم!بسیار بد!با 13.8 پاس شد :-"
معادلات شاید تو درسهای الانمون تاثیر نداشته باشه ولی بعدا ها نیازه ها! مثل همون درسهای ارشد که گفتم.همون واقعیت مجازیه اقلا!
به نقل از Moose :
-
فکر کنم مهندسهای آی تی مدیر پروژه اینا بشن! نمیدونم دقیق. ولی اصلا این حرفا نیست که.گفتیم ما که آی تی و کامپیوترو اینقدر تفکیک شده نگاه نکینن بهشون! کارهای همدیگه رو انجام میدن. یعنی یه مهندس آی تی همون کارهایی رو میکنه که مهندس نرم افزار میکنه. ولی کارهایی که مختص خودشون باشه بستگی به گرایششون پیدا میکنه. شبکه، امنیت، تجارت الکترونیک!

به نقل از Moose :
آقا من به این نتیجه رسیدم که برم نرم افزار کنارشم برم مدرک بگیرم!!!
نظرات شما را با آغوش باز بغل خواهیم کرد!!!
-----------
مهندس آیتی در حد لیسنانس که کارش تقریبا با یه لیسانس نرم افزار مشترکه؛ در ارشد هم تو هر زمینه ای ادامه بده تو همون زمینه تخصصی دست به کار میشه دیگه: اگه شبکه بره که بحث شد؛ اگه تجارت ادامه بده خب بیشتر برای طراحی مدل های تجاری سایت ها و کسب و کارهای الکترونیکی و... کارمند میشه. اگه بره امنیت هم پروژه ها و کارایی در زمینه ی امنیت (مثلا طراحی فایروال) هست.
در مورد گرایش آیتی (گرایش چهارم) در ارشد هم اطلاعی ندارم.

به نقل از مهســـــــــــــا :
معادلات شاید تو درسهای الانمون تاثیر نداشته باشه ولی بعدا ها نیازه ها! مثل همون درسهای ارشد که گفتم.همون واقعیت مجازیه اقلا!
خب یه تعداد کمی ممکنه اون درسو بردارن؛ کلن تا ارشد خدا بزرگه، شاید مثل مدار1 و مدار2 به معادلات روتینی برسه که روش حل روتینی هم داره. که نیاز به فهمیدن و بلد بودن مهارت نباشه! تازه حس میکنم تو ارشد دیگه کارای مهمتری از حل معادله دیفرانسیل هست. خب میدیم کامپیوتر حلش میکنه دیگه

پ.ن: ببخشید نمیخاستم دو پست متوالی بشه؛ سایت امکان حذف پست نداره؟

الان اینجا کسی هست که شاغل باشه؟! درآمدش الان چقده؟! من این دوتا لینکو دلم نیومد نذارم!!!

http://www.takraghami.com/takraghami/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-IT.html

http://www.leitnerbox.ir/1387/07/%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-it-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C/

به نقل از Moose :
الان اینجا کسی هست که شاغل باشه؟! درآمدش الان چقده؟! من این دوتا لینکو دلم نیومد نذارم!!!
من شاغلم.حقوقم کمه چون پاره وقت دارم میرم و بدون هیچ سابقه کاری و تازه ترم 4مو تموم کردم! حقوق من ماهی 500 ایناست فعلا که تازه اول کارمه!
ولی همکلاسیهام که تهران میرن سرکار الان بعد از 1 سال سابقه کار و اینا و استخدام شدن تو شرکتهای خیلی معروف و خوب حقوقشون الان که دانشجوئن حدود یک میلیون و دویسته.

فکر میکنم الان حقوق دانشجویی بین ساعتی 4500 تا 6 تومن باشه... من پارسال جایی میرفتم تدریس ساعتی 5 تومن میدادن. درحال حاضر هم بیکارم

الان دایی من استاد دانشگاس تو دانشگاه کلمبیا(دقت کردید!؟) بعد میگه، الان دانشجویی که هیچیم بلد نباشه(!) همون ترم 1 (البته بلدن یه چیزایی) اونجا راحت سالی 2 تا 4 هزار دلار در میارن که اگر تجربشون بیشتر شه و خورده واردتر شن بیشترم میشه قاعدتا! و یه مهندس it سالی 100هزار دلار سالی درمیاره که تو این لینکه هم بود.
بعد من یه جایی خوندم، اینا آرامش ندارن!!! همش درگیر کار و اینان! درسته؟! چرا باید اینطور باشه؟!

Back
بالا